PoolKungen Recensioni 761

TrustScore 4.5 su 5

4,4

Valutata 5 stelle su 5

Vi fick fantastisk hjälp av Carl när vi behövde reservdelar till vår pool. Trots att det inte handlade om något köp utan bara eftermarknadsservice så gick han all in för att hjälpa oss på bästa sätt... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget. Ta annat företag! Riktigt oprofessionella. Ändå köpt för närmare en halv miljon där, men det spelar ingen roll för dem utan behandlar sin kunder enormt dåligt. Lovar saker de inte k... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vi är riktigt nöjda efter vår första sommar med pool. Det har blivit en samlingsplats för familj och vänner. Att bygga pool är en komplicerad resa med många små och stora beslut. Poolkungen och vår ko... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag kan inget annat än rekommendera PoolKungen till alla som överväger att bygga pool. Från konsultation i början när tankarna gick i att bygga pool till slutleverans av produkter var känslan professi... Leggi di più

1. Centro benessere

Scritti dall'azienda

Välkommen till PoolKungen, Sveriges största pool- och spabadsföretag utan mellanhänder. Vi erbjuder ett stort och varierat sortiment av premiumtillverkade swimmingpooler och spabad för hela familjen. Drömmer du om att ha en egen swimmingpool hemma? En plats där barnen kan leka, ett ställe att slappna av på, en social mötesplats för vänner och familj. Oavsett hur du använder din pool eller ditt spabad kommer den garanterat bli en källa till livskvalitet.

4,4

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Beställde en reservdel

Beställde en reservdel, fick fel. Visst, sånt händer… Men, att därefter inte återkoppla, att lova snabb leverans osv… som inte håller… nä, inte ok.

24 giugno 2023
Valutata 4 stelle su 5

Snabb leverans. Jag hade redan kännedom om produkterna och visste vad jag skulle beställa så det var inte så svårt. Mätinstrumentet hade förbättrats sedan jag köpte den produkten första gången, så det var bra men förväntat☺️Gillar inte påslag för frakten men den slapp jag ju denna gång eftersom jag beställde så mycket. Vi köpte faktiskt vår pool hos er redan 2005! Har alltid fina värden på vattnet.

20 giugno 2023

Good experience

It saves me a lot of time to clean my swimming pool. Besides, it is very, very quiet! You can focus on your cosy life and just let it clean your pool. it is fantastic!

If I have to point out one downside of this robot, I would say that it seems not interested in eating big leaves.

You can try this out to enjoy a great summer.

20 maggio 2023

Kundbemötande i toppklass

Kundbemötande i toppklass!
Hade kontakt med Carl på Poolkungen gällande en reservdel. Fick personlig och proffsig kontakt, på 5 minuter så var allt fixat, grymt jobbat! Känns verkligen som att Poolkungen har förstått service och kundbemötande.
Snyggt jobbat!

1 giugno 2023
Valutata 2 stelle su 5

Jag beställde 3 saker och det stod att…

Jag beställde 3 objekt och det stod att leveransen skulle ske inom 3-5 dagar. Nu visade det sig att ett objekt inte fanns på lager och vi får vänta 1-2 veckor. Stor skillnad! Vi hade beställt på annat ställe om vi vetat att det tar lång tid innan borsten kommer! // Ingrid

23 maggio 2023
Valutata 1 stelle su 5

Beställde material från hemsidan som…

Beställde material från hemsidan som skulle finnas på lager med 5-7 arbetsdagar. Har inte varit stressad .
När jag idag 16 dagar senare ställer frågan om var jag kan hämta mitt material så får jag svar att det är restat och de inte vet när det kommer.... Har in hört något från dem innan av detta. Det känns inte bra! Vänliga hälsningar/ Mattias

21 aprile 2023
Valutata 1 stelle su 5

Bra produkt, men katastrof service.

Är jätte nöjd med era produkter, men servicen är katastrof. Har varit med om det flera gånger när jag behöver hjälp. Man känner sig väldigt frustrerad. Butiken i Väsby håller inte sina öppettider, reservdelarna skickas inte även om man betalar lika mycket för frakt som för saken man köper. Det ska ta 5-7 dagar och när man ringer efter 7 dagar har man ännu inte skickat varan.
Känns så tråkigt och ni kommer att förlora så många kunder på att detta inte fungerar.

23 aprile 2023
Valutata 5 stelle su 5

Supernöjd med poolkungen (Helsingborg)…

Supernöjd med poolkungen (Helsingborg) som leverantör.
Snabb återkoppling på support oavsett ärende.
Har även besökt butiken i Mölndal för tillbehör och reservdelar och har bara positiva erfarenheter.

En varning dock gälande deras ”snäpp in liner” som är rena skräpet! (Det gäller alla leverantörer)

Jag byter min mot en svetsad liner 2,0 mm som håller minst 15-20år och det borde man informera om när man säljer pooler att den simpla ”plastpåsen” som levereras i de flesta poolpaket är rena skiten!

11 aprile 2023
Valutata 4 stelle su 5

leverans

jag behövde lite saker till poolen och ni skickade det.
det är väll den ni håller på med.

10 marzo 2023
Valutata 1 stelle su 5

Jag har i flera år (sedan 2017)

Jag har i flera år (sedan 2017), ända sedan vi byggde vår pool och tillhörande Minimaster som inte har fungerat sedan dag ett, haft ett "extrajobb" med att reklamera denna. Jag har lagt ner timmar och åter timmar på att jaga Poolkungen i allt.
Nu när jag till slut gett upp om att få ordning på den så visar det sig dessutom att Poolkungen inte vill betala sin underleverantör för utfört arbete och det material han införskaffat och därför kräver han helt förklarligt mig på detta.
Jag kan, inte bara med detta som exempel, starkt rekommendera att INTE anlita Poolkungen för er "pooldröm" som de anger på sin hemsida. De har en tjusig framtoning, men det är "sminket på liket". Det är först när problem uppstår som man kan värdera om man valt rätt eller fel leverantör.
Vi har en skriftlig överenskommelse (vilket jag lärt mig att man måste ha med Poolkungen i alla lägen) i detta, ändå möte de mig med total tystnad.
Jag har för avsikt att betala underleverantören, men jag avser också att kräva dessa pengar via Kronofogden.

26 febbraio 2023
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più