Pom Salon Zuidplas Recensioni

TrustScore 5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

We had been so excited to visit after following your Instagram for a long time and seeing the incredible love and care you give every dog. We were so happy that you were able to fit Bailey in!... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik ben inmiddels meerdere keren bij Pom Salon Zuidplas geweest, en elke keer weer ervaar ik top service! Mijn pom wordt met veel zorg en liefde behandeld, en Yuki komt altijd ontspannen en prachtig te... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Altijd even lief voor mijn drie hondjes , zelfs voor mijn twee hondjes die best veel meegemaakt hebben in hun leventje voordat ze bij mij kwamen , daar knuffelt ze mee , ( terwijl ze het liefste an... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Mijn ervaring met Pom salon Zuidplas is fantastisch, mijn hondje ziet er altijd prachtig uit en je wordt goed begeleid voor goede vachtverzorging voor thuis. De meiden zijn ontzettend lief voor m... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Toelettatura di animali domestici

Scritti dall'azienda

Pom Salon Zuidplas is gespecialiseerd in het trimmen van jouw Pomeranian. Wij zorgen ervoor dat jouw geliefde beestje er altijd op zijn best uitziet. Jouw Pomeranian zal met alle liefde en geduld verzorgd worden. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en geef jouw Pomeranian de verzorging die hij/zij verdiend.

Eccellente

TrustScore 5 su 5

263 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Tutte le recensioni

38 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Dankjewel lieve Kelly en Demy voor de…

Dankjewel lieve Kelly en Demy voor de fijne behandelingen en goede zorgen voor Lio! Ik kom er al sinds Li 16 weken oud is en altijd worden we met een glimlach en veel liefde ontvangen! Kortom de beste Salon voor je Pom! 🤍

10 dicembre 2025

Ze zijn super deskundig

Ze zijn super deskundig. En frenkie en teddie zien er op en top uit als ze er zijn geweest. Ze ruiken dan heerlijk. Ik krijg advies en ze geven tips. Ben super tevreden.
Je krijgt altijd foto en een film toegestuurd.

11 dicembre 2025

Mijn ervaring met Pom salon Zuidplas is…super

De meiden zijn ontzettend lief voor mijn hondje en mij. Ze zijn heel professioneel.
Kortom als je je pommerian goed wil laten verzorging zou ik deze salon adviseren.
Bedankt Kelly voor de altijd goede behandeling van mij kanjer( Kobus).
Groetjes Sjef

9 dicembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Pomsalon Zuidplas is top!

Het was de eerste keer in deze salon op aanraden van een kennis. Wat zijn wij geweldig geholpen, mijn hond is normaal voor en na het knippen helemaal van slag. De manier hoe hij hier opgevangen en behandeld wordt hebben hem helemaal gerustgesteld. Ik heb direct een vervolgafspraak gemaakt!

Dank voor de goede service!

17 ottobre 2025

Super leuk bedrijf

Super leuk bedrijf! Mijn lieve hondje komt na iedere afspraak weer helemaal mooi mee naar huis, en je kan natuurlijk niet de fantastische filmpjes op Insta vergeten! Zeker een aanrader 💕

17 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Een hele goede en fijne trimsalon voor…

Een hele goede en fijne trimsalon voor de hondjes! Ze hebben enorm veel verstand van het ras en maken er altijd een feestje van! Lieve meiden, maar nog veel belangrijker .. weten echt wat ze doen ! Ik ga nooit meer ergens anders.. 🤎

13 ottobre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al 2 jaar met mijn Pommetje bij…

Ik kom al 2 jaar met mijn Pommetje bij deze trimsalon en ben super tevreden! Hij wordt altijd met veel liefde en passie behandeld en dankzij de Ozonbehandeling is zijn vacht mooier dan ooit. Echt een aanrader!

26 agosto 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più