Pomagam.pl Recensioni

1. Centro donazioni
  2. Fornitore di soluzioni per l'e-commerce
  3. Piattaforma di collaborazione sul web

Scritti dall'azienda

Dla osób, organizacji i społeczności stawiających czoła nagłym wyzwaniom, Pomagam.pl jest serwisem crowdfundingowowym, który oferuje najszybszą, najprostszą i najbardziej wspierającą drogę do pozyskania kluczowych funduszy. Dajemy Organizatorom sposób na uruchomienie poruszającej zbiórki w kilka minut i dajemy ich Darczyńcom narzędzia do wzmacniania tego wezwania o pomoc, zamieniając każdą darowiznę w falę społecznościowego wsparcia. Na Pomagam.pl każdy może samodzielnie założyć i prowadzić zbiórkę — za darmo, bez prowizji, czy ukrytych kosztów. Dla Ciebie, Twoich najbliższych oraz na inicjatywy bliskie Twojemu sercu! Wystarczy wejść na stronę serwisu, a założenie zbiórki jest proste i trwa kilka chwil. Wystarczy 5 minut, by już zacząć zbierać środki na ważny dla Ciebie cel! Trudna sytuacja życiowa może spotkać każdego. Często wiąże się ona z ogromnymi kosztami, wręcz nieosiągalnymi dla większości z nas. Leczenie i rehabilitacja najbliższej osoby, operacja czworonożnego przyjaciela czy odbudowa domu po pożarze to kwota rzędu kilkudziesięciu, a nawet kilkuset tysięcy złotych. Pomagam.pl to miejsce, gdzie każdy znajdzie wsparcie, nie tylko finansowe. Pozwala bez żadnych opłat zbierać fundusze na ważne cele i daje szansę na zebranie niezbędnej kwoty na najbardziej palące potrzeby. Aby w trudnych chwilach chociaż pieniądze nie musiały być zmartwieniem.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 5 stelle su 5

Najlepszy pośrednik w pomaganiu innym

Niezależnie od tego, czy potrzebujecie miejsca na założenie zbiórki, czy chcecie wesprzeć kogoś innego - pomagam.pl to najlepsza platforma. Niezawodna, od kilkunastu lat na rynku, korzystam z niej regularnie. Polecam serdecznie!

11 novembre 2025

Dziękujemy ❤️

Dziękuję

Nie do opisania jest, jak pomagam.pl zmienia ludzkie życia. Wiele razy wspierałem różne zbiórki i wiele razy dane było mi zobaczyć jak czyjeś życie nabierało nowych kolorów. Wielkie "dziękuję" dla całej ekipy, która od lat pomaga wielu potrzebującym.

11 novembre 2025

Bardzo dziękujemy za Twoją opinię 💖

Doskonały kontakt i obsługa

Doskonały kontakt i obsługa. Bardzo pomocni pracownicy. Jestem niezmiernie wdzięczny za Waszą pomoc. Ludzie z ogromnymi sercami .
Kamil Ruszczak

1 novembre 2025

Risposta di Pomagam.pl

Bardzo dziękujemy za takie miłe słowa!

Valutata 5 stelle su 5

Bardzo wiele się nauczyłem dzięki Pomagam.pl

Rozwój Pomagam.pl obserwuję niemal od samego początku. Kilkukrotnie korzystałem z ich platformy, prowadząc zbiórki na różne cele, zawsze z sukcesem. Na szczególne wyróżnienie zasługuje zespół Pomagam. To ludzie oddani idei wspierania innych i wysoko świadomi społecznie, co sprawia, że tworzone przez nich raporty stanowią ogromną wartość dla działaczy trzeciego sektora. Najnowszy raport o darczyńcach w 2025 roku okazał się tak przydatny, że wprowadziliśmy kluczowe usprawnienia w działaniu mojej organizacji, za co jestem niezwykle wdzięczny.

3 ottobre 2025

Risposta di Pomagam.pl

Wielkie dzięki za Twoje słowa!

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più