Risposta di PokeMore
Welkom bij PokeMore – Waar Pokémon magie voor iedereen is! Bij ons draait het niet om de laatste hype of de duurste kaart, maar om de liefde voor Pokémon zelf. Wij geloven dat deze wereld voor iedereen is – jong én oud – en dat plezier niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij betaalbare Pokémon-producten aan die je verzameling verrijken zonder je portemonnee te legen. Wat ons écht uniek maakt? Elk product dat je bij ons koopt, is een cadeautje. Letterlijk. Of je nu iets voor jezelf bestelt of voor een ander, alles wordt door ons met zorg en plezier als een cadeau ingepakt. Want we vinden dat elke Pokémon-fan dat extra beetje magie verdient. Dus laat de trends maar aan anderen over – bij ons vind je producten met hart, kwaliteit en een glimlach. Welkom in onze wereld. Welkom bij PokeMore.
Kempensdam 9, 4411 DG, Rilland, Paesi Bassi

Risposta di PokeMore
Heel goede en snelle service! Een leuk aanbod aan kaarten en merchandise. Ik ga hier zeker nog bestellen. Bedankt!

Heb all 2x besteld bij Pokemore.nl
En allebij de keren snel geleverd en goed verpakt 👌
Ook kreeg ik er een gratis booster pack bij echt super service
Echt een aanrader!!