Danmarks måske fedeste pokemon butik🔥
Virkelig en fed butik og stille og rolig stemning nede i butikken. God service og virkelig et fedt udvalg. Priserne er faktisk rigtigt gode if.t. De andre steder jeg har shoppet før!👌🏽
Kæmpe anbefaling
Vi sælger alt fra engelske til japanske Pokemon kort !
enghavevej 66 , 1674, københavn V, Danimarca
Kæmpe anbefaling
Gode priser og ejeren er super flink, har købt herfra flere gange, og det bliver ikke sidste gang 😊
Super sted at handle Pokémon. Er både gode på japanske og de engelske produkter, og så til rigtige fine priser!
En stor anbefaling her fra!
Klasse service!
Super service og så er ejeren bare en flink og hjælpsom fyr, varmeste anbefalinger herfra.
Kan klart anbefales! Købte noget som skulle sendes fra Japan, blev holdt opdateret under hele forløbet og alt spillede bare! Kæmpe anbefaling her fra!👍🏽
Fremragende kundeservice, Det var mega nemt at bestille og det kom hurtigt!
Min søn og jeg er glade for kortene, tak for det!
Kan helt klart anbefales, Mega nice fyr
Verdensklasse service, kan kun varmt anbefales!
Priserne er i bund og kvaliteten er top. Bedste Pokemon forhandler som har alt det hjertet begær indenfor Pokemon verden. Endnu en gang tak for en fantastisk service!
Jeg kan stærk anbefale denne side!
Hurtig svar og god service😍
Har altid haft en fremragende oplevelse!
Hurtig service og gode mennesker! Klar anbefaling herfra 😎
Super flink, god kundeservice, attraktive priser. God indpakning og hurtig levering. Mere kan man ikke forlange A+++
Meget brugervenlig hjemmeside, hurtig service og en flink gut bag.
Jeg skrev en mail til dem, for at lave en click and collect. Fik lyn hurtigt en tilbagemelding og det endte med at jeg havde mine vare i hånden få timer efter.
Da jeg skulle hente ordren blev jeg mødt af en utrolig behagelig mand, der var meget serviceminded. Han fandt lynhurtigt en plast pose frem, da han kunne se at jeg skulle transportere kortene hjem i snevejr.
Hvis man tendere til at være overtroisk, så kan jeg meddele at det var nogle utrolig gode pulls jeg fik ;-)
Super flink, hurtigt og god service.
Jeg bestilte nogle japanske kort og en engelsk booster boks og fik hurtig en bekræftelse og vi fandt hurtigt ud af at jeg bare kunne komme forbi og hente den personligt i kbh. Mega fedt! Og vi fik os en rigtig hyggelig pokemon snak. Kan klart anbefales!
Fremragende service og hurtig levering.
Ser frem til flere gode produkter og flere gode tilbud.
I gør det godt!
Hurtige svar, hurtig levering og rigtig god service!
Lækkert sted at handle, god service og kommunikation!
Super god service. Kæmpe udvalg på deres side, og alt ankom efter kort tid, som det skulle. Jeg elsker at de har en hel kategori til Japanske kort :)