Pokefun

Tutte le recensioni

0 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Online oplichting

Hier dezelfde ervaring als in de andere review. Begin december een boosterbox besteld, steeds aan het lijntje gehouden (drukte rondom de feestdagen, pakket komt nu binnen 5 dagen, etc.). Nu is site weg en mailadres opeens opgeheven. Deze mensen zijn niets anders dan ordinaire dieven. Ik ga in ieder geval melding maken van oplichting.

4 febbraio 2022

Geen geld terug en geen boxen ontvangen 😢

Twee boxen besteld , door privé omstandigheden de boxen gecanceld …. Contact gehad en het zou netjes geregeld worden . Steeds ah lijntje gehouden en van alles beloofd ….. elke dag mailen en appen en zeggen dat het goed komt en uiteindelijk geen geld , geen boxen en er wordt nergens meer op gereageerd en 139,90 euro armer . Ik had de hoop dat het goed zou komen maar nu 24 dagen in het nieuwe jaar is de hoop gevlogen . 🥺ook is de website nu niet meer toegankelijk ….. heel jammer dit !!!

24 gennaio 2022

Oplichting!!!!

Via hun een pokemon box besteld van 159,-
Helaas nooit geleverd!
Ook haar meerdere keren benaderd via mail en telefoon en app omdat het nummer in de mail vermeld stond! Helaas nooit meer iets van haar vernomen!
De oplichters! Nooit iets bij bestellen!!!!!!!

10 gennaio 2022

Pas op! Nep kaarten!

Pas op!
Onderaan de site geven ze in het klein aan dat het replica producten zijn.
Ze verkopen de kaarten alsof het echte zijn m.b.t. de prijzen en afbeeldingen maar alles is nep!

8 dicembre 2021