Valutata 4 stelle su 5

ik had een beamkitje besteld dat razendsnel geleverd wer ,helaas was er iets mis mee maar na een telefoontje en appje met foto,s werd er gelijk een nieuw kitje opgestuurd. heel netjes geregeld alhoewe... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het bedrijf Polyshoppen heeft een goed advies gegeven hier voor de juiste produkten verstuurd welke ik heb ontvangen. De toepassing van de producten, op basis van het gegeven advies zal over enke... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ik heb de G3 pro samengesteld pakket gekocht bij Poetsenpolijsten.nl, ik had er zelf eerst een hard hoofd in of dit zou werken maar ik moet zeggen dat de oppervlakkige krassen binnen 1 minuut verdwene... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Helemaal prima produkten geleverd. Alleen het feit dat 8 velletjes schuurpapier in een grote doos worden verzonden, die vervolgens met heel veel papier opgevuld was, terwijl de vellen makkelijk in een... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Riparazione e manutenzione auto
  2. Negozio di accessori per auto
  3. Negozio di accessori e attrezzature per auto

Scritti dall'azienda

Poetsenpolijsten.nl heeft hoogwaardige schuur, poets- en polijstproducten voor auto, boot en caravan. Als Benelux importeur van Farécla en Mirka heeft poetsenpolijsten.nl eenvoudige oplossingen voor zowel de professionele markt als voor consumenten.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en verstand van zaken.

Snelle service en verstand van zaken.
Prima produkten!

14 settembre 2023

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service en producten.

Goed produkt

Met een dag in huis een goed product tegen een prima prijs

12 agosto 2023

Beste Marianne,

Hartelijk bedankt voor de review, fijn om te lezen dat u tevreden bent over het product en de levering van uw bestelling!

Valutata 5 stelle su 5

Geïnteresseerd in het materiaal waar…

Geïnteresseerd in het materiaal waar hij mee bezig is, en gaat er met respect en passie mee om

28 agosto 2023

Beste Hendrik,

Goed product

Goed product, snelle levering

27 agosto 2023

Beste Sam,

Hartelijk bedankt voor de review, fijn om te lezen dat u tevreden bent.

Valutata 2 stelle su 5

Het producten staan onjuist afgebeeld op de site.

Het product zoals deze is afgebeeld op de site suggereert dat je het per 5 stuks in één doos is verpakt. Dus als je 1 stuks besteld er van uit gaat dat je één doosje ontvangt en niet 1 stuks uit het doosje. En zo blijkt ook dat op deze manier het product behoorlijk duur is. Het is meschien niet zo bedoeld maar door de manier van hoe producten staan afgebeeld op de site, het toch oogt naar misleiding.

24 agosto 2023

Beste Wouter,

Bedankt voor de feedback. Wij hebben hier ook telefonisch contact met u over gehad. Ondanks dat op de productpagina wordt vermeld dat het product per stuk wordt verkocht, begrijpen wij de verwarring. Het is uiteraard niet de bedoeling om dit gegeven te verstoppen om zo klanten te misleiden. Na uw telefoontje hebben wij er direct werk van gemaakt. Zo hebben wij de foto op de betreffende pagina (en nog een enkele pagina waar de originele productfoto werd weergegeven) aangepast en de verpakkingseenheid hoger in de tekst gezet zodat dit beter opvalt.

Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Onze excuses voor de verwarring, misleiding is uiteraard niet onze intentie geweest. Wij hebben telefonisch aangeboden om de producten gratis te retourneren indien gewenst. Neem gerust contact op met onze klantenservice als u hier verder nog vragen of opmerkingen over heeft.

E: support@poetsenpolijsten.nl
T: 085 130 39 50

Snelle en correcte levering

21 agosto 2023

Beste heer/mevrouw Lijesen,

Gepolijste aankoop

Goede website, prima bestelproces en snel geleverd.

17 agosto 2023

Beste Robert,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent!

17 agosto 2023

Beste Jos,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de bestelling!

Valutata 3 stelle su 5

wachten????

12 agosto 2023

Beste Willie/Leon,

Ik heb je zojuist een e-mail gestuurd met een update over je bestelling. Wij hebben deze helaas nog niet kunnen versturen, omdat niet alle producten op voorraad zijn. Wij sturen graag de rest van de producten alvast op en plaatsen de ontbrekende schuurschijf in backorder, zodat deze kosteloos nagestuurd kan worden.

Excuses voor de vertraging van de bestelling en ik hoor graag of wij de overige producten alvast kunnen versturen.

Uitstekende webshop

Goede producten. Goede prijzen. Snelle verzending. Ik had alleen diverse soorten schuurpapier besteld. Dit had wat mij betreft ook gewoon in een envelop gemogen.

13 agosto 2023

Beste Jeroen,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de producten, prijzen en levering. Ook dank voor de feedback, wij zijn het helemaal met u eens. Voor kleine producten maken wij gebruik van speciale brievenbusdoosjes. Uw bestelling had dan ook in zo'n doosje verstuurd moeten worden. ;)

Valutata 1 stelle su 5

Werkt niet

Kit van bijna 40 euro besteld om wat lichte krasjes uit de motorkap te poetsen. Het heeft niet gewerkt. Sterker nog, het lijkt wel of het erger is geworden. Zonde van het geld.

25 luglio 2023

Risposta di Poetsenpolijsten.nl

Edit: helaas hebben wij tot op heden nog reactie van u ontvangen. Wij kijken graag met u mee naar een mogelijke oplossing.

---
Beste Daan,

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Voor zover ik kan zien heeft u hier nog geen contact met onze klantenservice over gehad. Wij kijken graag naar de oorzaak en bovenal naar een oplossing voor uw probleem. Ik heb u hier zojuist een e-mail over gestuurd.

Wij zien uw reactie hierop graag tegemoet!

Super snel

Super snel! Bedankt.

9 agosto 2023

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor de mooie beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. Graag gedaan en succes met de producten!

Goed

Op tijd opgestuurd

7 agosto 2023

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze levertijden.

Snelle levering…

Snelle levering en je krijgt wat je vraagt.

6 agosto 2023

Beste Susan,

Valutata 2 stelle su 5

De G3 pro polijst middel is helaas niet…

De G3 pro polijst middel is helaas niet zoals verwacht, het is extreem ruw en het doet helaas niet wat het beloofd

19 luglio 2023

---
Beste Alex,

Spijtig om te lezen dat u niet tevreden bent over de Farécla G3 Pro. Voor zover ik kan zien heeft u hier nog geen contact met onze klantenservice over gehad. Wij kijken graag naar de oorzaak en bovenal naar een oplossing voor uw probleem. Ik heb u hier zojuist een e-mail over gestuurd.

Wij zien uw reactie hierop graag tegemoet!

Snel in huis!

4 agosto 2023

Beste klant,

Hartelijk bedankt voor de review! Fijn dat u tevreden bent over de levering van uw bestelling.

Best product

29 luglio 2023

Beste Daniel,

Hartelijk bedankt voor de mooie review!

Team Poetsenpolijsten.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più