R. Poeste Autodemontage Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen week heb ik via onderdelenlijn een uitvraag gedaan naar een mooi setje gebruikte all season banden voor mijn tijdelijle auto. Vrij snel kreeg een reactie van R. Poeste Autodemontage... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Setje achterklep gasdempers besteld voor een Mercedes A140. Na ontvangst blijken ze de achterklep niet omhoog te kunnen houden. Na contact hierover geven zij aan ze getest te hebben en waren prima.... Leggi di più

Molto buono

TrustScore 4 su 5

48 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Tutte le recensioni

7 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Zeer goede ervaring!

Vrij snel kreeg een reactie van R. Poeste Autodemontage dat ze een nette set hadden liggen. Ze stuurden vrijwel direct nette foto's, en gaven antwoord op al mijn vragen.

Ze vroegen een zeer nette prijs en binnen een dag waren de banden verzonden.

Fijn om te zien dat er nog eerlijke en nette bedrijven bestaan voor een betaalbare prijs.

25 luglio 2026

Kabelboom

Gisteren gebeld voor een kabelboom voor achterdeur ford connect twee minuten later al bericht terug gehad met foto,zeer goede communicatie product op gestuurd naar België vanmiddag ontvangen en geïnstalleerd,en alles werkt weer naar behoren firma zeker een 10 waard als ik nog iets nodig heb zal ik zeker terug contact opnemen met deze firma

23 luglio 2026

Aanvraag en levering onderdelen

Ik had dd. 8-6-26 op de Onderdelenlijn een zoekopdracht geplaatst voor een rechterdeur en scherm. Binnen een half uur had ik een mooie reactie van Poeste Autodemontage. De volgende dag telefonisch contact gezocht en ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan. Alles besproken, ook qua verzending. Dit werd allemaal keurig geregeld. Ik vroeg ook of er misschien nog een matje was voor mijn auto, deze heeft meneer er zo bij gedaan. De levering is goed verlopen en ik ben super blij en tevreden.

9 giugno 2026
Valutata 5 stelle su 5

Mijn opel astra station uit 1999 had…

Mijn opel astra station uit 1999 had men het 3e ruitje links achter ingetikt, naar carglass, nergens zo'n oude ruit te vinden. Via ai kwam op de een of andere manier poeste boven tafel, zij hadden de ruit, netjes verpakt en twee dagen later had ik hem in nijmegen. Ik met de ruit onder de arm naar Anca in Wijchen, volgende dag weer een complete auto, chapeau chapeau!!!

18 giugno 2026

OPLICHTERS

vernellingsbak besteld maakt nog meer herrie de oude garantie ho maar was niet zeggen ze en gewoon je geld kwijt hier moet je echt niet zijn
wat een oplichters

26 gennaio 2026

Goede service!

Onze ruitenwisser mechaniek was kapot, bij Poeste een vervanger besteld voor een goede prijs. Helaas bleek deze defect bij inbouw. Dit kan gebeuren want is lastig te controleren. Poeste heeft deze situatie echter keurig opgelost door na ons telefoontje binnen een uur, kosteloos, een vervangend onderdeel op te sturen, zonder moeilijk te doen of het wel echt defect was of zo. Top service! Tevreden klant.

17 novembre 2025

Koop hier niets!!!

Dit bedrijf verkoopt Onderdelen die dermate slecht ( grens APK afkeur ) zijn dat ik deze niet durf te monteren na contact weigeren ze een oplossing te bieden.

18 giugno 2025

Deurgreep voor alto uit 2000

Via onderdelenlijn.nl oproep gedaan, dit bedrijf reageerde dezelfde dag als eerste.
Goede deurgreep de volgende dag geleverd. Prettig telefonisch contact
Blij mee, want er is heel moeilijk aan te komen

27 marzo 2025

Top bedrijf

Top bedrijf! Raam mechanisme voor mijn Twingo besteld via de Onderdelen lijn. R. Poeste was derde met een reactie en de volgende dag had ik het onderdeel in huis! De anderen bedrijven vroegen allemaal het dubbele in prijs. Deze transactie was voorbeeldig. Een aanrader dus. Thanks en tot de volgende keer!
Boyd Kletter uit A’veen.

13 agosto 2024

Storing op mijn mini

Storing op mijn mini. Niet te verklaren. Naar eigen inzicht leek het van de toerenteller te komen. Deze besteld bij R.Poeste. en dit verhielp de storing gelukkig. Klokje was werkend en snel verstuurd. Bedankt daarvoor!

7 agosto 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più