Virkelig elendig kundeservice. Jeg har været kunde i flere år, og min adgang til at lytte lydbøger bliver pludselig spærret med den forklaring, at jeg har brugt de 100 timer der er inkluderet i mit ab... Leggi di più
Buenos podcast y calidad de audio. Algunos son video podcast pero se pueden poner en solo audio. Se puede escuchar con la pantalla bloqueada, si es verdad que puedes encontrar la gran mayori... Leggi di più
Via VriendenLoterij heb ik een actiecode ontvangen voor drie maanden gratis podimo die je moet activeren via de site Vrijetijd en na drie maanden vanzelf stopt.Maar hier is niks te vinden over hoe nu... Leggi di più
Sama ongelma kuin lukuisilla muilla. Otin kuukausia sitten palvelun kokeiluun, en tykännyt sisällöstä eikä käyttöjärjestelmä toiminut kuten pitäisi, joten lopetin sen jo alle kuukauden kuluttua. Nyt h... Leggi di più
Podimo is the fastest growing podcast and audiobook subscription service in Europe with a strong presence in seven markets and ongoing expansion plans. Founded in Copenhagen in 2019, the company focuses on promoting local content and diverse voices, offering a wide range of original and exclusive ad-free podcasts, global RSS feeds and audiobooks. Podimo is committed to providing spoken audio creators with alternative avenues for monetization and validation of their content, allowing them to focus solely on their craft. The app offers personalized audio experiences through a mix of human curation and AI.
Danimarca
- podimo.com
Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Nie wieder Abo über podimo
Ich habe genau die gleichen Probleme, die alle andern hier auch beschreiben. Podimo bucht weiter fleißig ab, obwohl der Vertrag schon vor drei Monaten gekündigt wurde. Vielleicht sollte Podimo seine Buchhaltung mal ein bisschen besser prüfen.

Podimo
Podimo, har på mystisk vis hævet 99,- på min konto 3 gange - eneste grund til at jeg opdager det er, at jeg har skiftet bank. Når jeg går ind på deres hjemmeside, kan jeg se at jeg ikke har noget abonnement - jeg har ikke været aktiv siden 2020. Synes de er lidt for smarte. Endnu ingen reaktion på mit krav om tilbagebetaling.

Risposta di Podimo
Ich habe Podimo rechtzeitig gekündigt…
Ich habe Podimo rechtzeitig gekündigt und eine Kündigungsbestätigung erhalten – trotzdem wurden mir über ein Jahr lang weiterhin Gebühren abgebucht. Trotz mehrfacher Korrespondenz und Vorlage meines Kündigungsnachweises hat Podimo die Bestätigung komplett ignoriert und zeigt sich alles andere als kundenfreundlich. Statt den vollen Betrag zu erstatten, bieten sie gerade mal eine Rückzahlung der letzten drei Monate an. Das ist eine absolute Frechheit und ein wirklich enttäuschender Service!

Risposta di Podimo
Episoder loader, men spilles ikke av.Support;frekk&ufine, 0 hjelp.
Mange ep. lar seg ikke avspille i senere oppdateringer av Podimo's Android-app. Spilleren står bare å laster innhold, og de berørte episodene, lar seg selvfølgelig heller ikke laste ned. Oppførselen podimo-support har møtt meg med, kan ikke kalles annet enn barnslig. Da deres svar nesten utelukkende er "dette er ikke podimo-innhold.ta kontakt med distributør", på spørsmål om rabattkode,gratisperiode fordi 50% av alt innhold jeg lytter til ikke fungerer har svaret vært "du er fri til å si opp"-og lignende frekkheter. Å la meg få presisere; podimo-support var hyggelig&behjelpelige fram til signering av Berrum&Beyer, Mørk medisin(noen personlige favoritter som er bak podimo's berlin-mur. Er årsaken til at de tidvis får $ av meg. Å beviselig årsaken til at support plutselig ble frekke&ufine). Ikke en eneste krone refundert, på tross av mange bevis bla.i form av skjermdump av Android-app som ikke fungerer. Noe man tenker og ser for seg at et produkt til 99,- -- 179,- NOK/mnd skal gjøre. 2/5 (2stars vs. 0 pga. nevnte favoritt-pod's). Podimo Android-app & support: 0,5/5
Valse voorwaarden
De eerste 3 maanden aanbieden voor 0,99 om vervolgens toch direct 9,99 af te schrijven.. Niet zo netjes. Kan gebeuren zou je denken, misschien een foutje in het systeem. Maar in plaats van het op te lossen, stuurt de support afdeling me door naar Apple zonder zelf ook maar enige moeite te doen. Wat een clowns.

Risposta di Podimo
Jeg har modtaget et tilbud fra…
Jeg har modtaget et tilbud fra Podimo,og er blevet snydt…jeg skulle betale49kr om måneden i seks måneder,nu er så blevet trukket yderligere 99kr jeg Beder derfor om at få de 99krtilbage.Jeg havde stor tillid til jeres ærlighed den er så forduftet.Venlig hilsen Grethe Overgaard Andersen

Risposta di Podimo
Efter at have opsagt mit abonnement i…
Efter at have opsagt mit abonnement i februar bliver jeg igen opkrævet 99 kr pr md. Jeg har forgæves forsøgt at få betalingerne stoppet og få mine penge tilbage, som nu er løbet op på 3x 99 Kr., som Podimo uberettiget har trukket fra min bankkonto.

Risposta di Podimo
Auch ich habe sehr schlechte…
Auch ich habe sehr schlechte Erfahrungen mit Podimo gemacht. Für angeblich kostenlose Podcasts muss man doch Zahlungsdaten angeben und es wird fleißig abgebucht. Die Kündigung könnte komplizierter nicht sein als hier. In der App war es gar nicht möglich.
Ich kann Podimo nicht empfehlen!

Schlechter bis gar kein Kundenservice
Habe mich vor Tagen an den Kundendienst gewandt, weil ich ausgerechnet den Podcast, wegen dem ich Podimo überhaupt erst gebucht habe, aufgrund offenbar interner Probleme nicht mehr öffnen und hören kann. Habe sogar eine Antwort bekommen-man kümmert sich schnellstmöglich. Na klar. Nichts ist seitdem passiert. Nicht zu empfehlen.

Ubruelige AI-generede kundeservice svar
Prøvede i september at opsige mit abonnement, fik i din forbindelse et tilbud om at få 3 måneder til 9 kroner. Det tog jeg imod, og fik dette bekræftet på mail, med den dato den "rigtige" pris (99,-) vil begynde - i Januar engang. I Oktober blev så fejlagtigt trukket 99,-. Jeg skriver en mail til Podimo og får hvad der ligner et AI-genereret svar, om at jeg ikke var berettiget til rabatten da jeg allerede var kunde, og rabatten var til nye kunder. Skriver igen, og får endnu et svar der ikke giver mening (blandt andet endnu et tilbud om en rabat, når jeg nu prøver at opsige mit abonnement...) Jeg får til sidst at vide at min sag vil blive kigget på af en specialist. Tænker det er et rigtigt menneske, i Podimos AI-kundeservice... Jeg har rykket for svar og har efter en uge endnu ikke hørt noget. Det er sgu lidt useriøst.

Bondefangeri
Intet anende har jeg åbenbart abonnement hos Podimo, der så trækker anselige beløb via min Mobile pay. Hvis jeg har begået en dumhed, må jeg betale prisen, men vil selvfølgelig ikke blive ved. MEN jeg kan ikke komme ud af det. Kan ikke komme i kontakt med dem, og de forslag til udmeldelse på deres hjemmeside, virker ikke for mig, da jeg tilsyneladende ikke har noget abonnement.jeg føler mig inderligt bondefanget.☹️. karen

Risposta di Podimo
Det er nærmest umuligt at melde sig ud…
Det er nærmest umuligt at melde sig ud af igen.
Når jeg beder om udmeldelse for jeg en brugervejledning der ikke stemmer. Så hold jer langt væk fra dette firma.

VÆRSTE KUNDESERVICE NOGENSINDE
VÆRSTE KUNDESERVICE NOGENSINDE
Jeg skriver ALDRIG anmeldelser, men det her får mig op af stolen. Jeg har nu haft problemer med et gratis abonnement jeg åbnebart ved en fejl har kunne tegne. Efterfølgende får jeg at vide, at jeg ikke er berettiget til det. Dog sender de mig så et tilbud, jeg nok vil have gavn af... Gæt hvilket tilbud det er? PRÆCIS DET SAMME DE LIGE HAVDE SAGT JEG IKKE VAR BERETTIGET TIL.
Efter en lang proces får vi fundet en løsning og jeg får de næste to måneder gratis. Fint nok... Den første måned efter fakturerer de selvfølgelig 99 kr.
Jeg skriver så til dem igen, hvor jeg forklarer problemet. De spørger mig så om jeg er sikker på, om jeg vil opsige mit abonnement. Altså hvad sker der?
Det kan ikke være rigtige mennesker man sidder og skriver med.
Nu skal jeg så sidde og skrive beskeder til dem igen, forklare situationen igen, for at de sikkert bare fakturerer mig 99 kr. igen, næste måned.
Det er seriøst verdens værste kundeservice. Hvis jeg kunne give minus 10 stjerner, havde jeg gjort det. HOLD JER VÆK.

Risposta di Podimo
Appen fungerer desværre rigtig dårligt
Appen fungerer desværre rigtig dårligt. Den glemmer ofte, hvor man er nået til i lydbøgerne, hvilket gør det frustrerende at bruge. Derudover er overblikket i appen dårligt, og prisen matcher på ingen måde kvaliteten. Jeg havde forventet en langt bedre oplevelse for de penge.

Risposta di Podimo
Ze zeggen een proefperiode maar op het…
Ze zeggen een proefperiode maar op het moment dat je alles aanvingt betaal je €9.99 per maand voor de proefperiode al afgezegt maar toch schrijven ze mijn telefoon rekening eraf ik kan geen telefoonnummer vinden en via hun site krijg je gewoon geen reactie

Risposta di Podimo
er ikke mulig å melde seg av…
er ikke mulig å melde seg av abonnement... blir dermed belastet selv om jeg har forsøkt å melde meg ut flere ganger...

Risposta di Podimo
Får ikke sagt opp abonnementet
Får ikke sagt opp abonnementet. Får en uforståelig melding da jeg prøver at si opp men abonnementet er fortsatt aktivt. Så sender jeg mail til kundeservice om dette problemet og får som svar et standardisert mail som ikke svarer på min henvendelse i det hele tatt..
Styr unna!!

Risposta di Podimo
Misleidende kosten opzeggen en geen reactie op mail
Ik heb podimo als proefabonnement gestart, als je niet 1 dag voor het einde opzegt ben je de klos an zit je er een jaar aan vast, terwijl de keuze aan luisterboeken minimaal is. Ik heb toen via mijn account opgezegd, geen bevestiging ontvangen. Heb de opzegging normaals gecontroleerd in september, dit was correct. Nu krijg ik oplopende kosten dat ik termination experts een opzegbrief naar Podimo heb laten sturen, schandalig. Ik ga toch niet betalen om iets op te zeggen!!!! En Podimo reageert niet op mijn mails. Ook is de klantenservice telefonisch niet bereikbaar. Dit zegt genoeg. Dus ik wacht nog steeds op contact en reactie van Podimo. Ik zou adviseren, wil je een abonnement voor luisterboeken, ga naar storytell!!!!!

Veldig dårlig kundeservice
Veldig dårlig kundeservice. Spør ganske enkelt hvem de er etter de sender betalingskrav. Aldri hørt om de og de svarer bare svada. Ville aldri abbonert på Podimo.

Risposta di Podimo
Trækker penge fra jer så snart i downloader appen
Bare så alle er klar over det, kan det sagtens ske at I allerede har et STJERNE-abonnement, uden at I overhovedet har haft appen før. Så husk lige at meld jer fra inden I overhovedet melder jeg til.