Virkelig elendig kundeservice. Jeg har været kunde i flere år, og min adgang til at lytte lydbøger bliver pludselig spærret med den forklaring, at jeg har brugt de 100 timer der er inkluderet i mit ab... Leggi di più
Buenos podcast y calidad de audio. Algunos son video podcast pero se pueden poner en solo audio. Se puede escuchar con la pantalla bloqueada, si es verdad que puedes encontrar la gran mayori... Leggi di più
Via VriendenLoterij heb ik een actiecode ontvangen voor drie maanden gratis podimo die je moet activeren via de site Vrijetijd en na drie maanden vanzelf stopt.Maar hier is niks te vinden over hoe nu... Leggi di più
Sama ongelma kuin lukuisilla muilla. Otin kuukausia sitten palvelun kokeiluun, en tykännyt sisällöstä eikä käyttöjärjestelmä toiminut kuten pitäisi, joten lopetin sen jo alle kuukauden kuluttua. Nyt h... Leggi di più
Podimo is the fastest growing podcast and audiobook subscription service in Europe with a strong presence in seven markets and ongoing expansion plans. Founded in Copenhagen in 2019, the company focuses on promoting local content and diverse voices, offering a wide range of original and exclusive ad-free podcasts, global RSS feeds and audiobooks. Podimo is committed to providing spoken audio creators with alternative avenues for monetization and validation of their content, allowing them to focus solely on their craft. The app offers personalized audio experiences through a mix of human curation and AI.
Danimarca
- podimo.com
Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Le persone hanno visualizzato anche
Blev snydt for 50% i rabat
Jeg tilmeldte mig via et link med 50% rabat i 6 måneder, alligevel blev der trukket fuld pris! Jeg kontakter selvfølgelig Podimo og svaret var:
” Hej
Tak for din besked. Jeg kan se, du har tegnet abonnementet via en 3. part, og vi har desværre ikke adgang til betalinger via Apple’”
Linket var på DERES egen app!

Risposta di Podimo
Jeg opsagde abonnementet i november…
Jeg opsagde abonnementet i november (har kvittering på dette). Får alligevel opkrævninger to måneder frem. Forsøger at tilgå appen, for at bruge den, nu jeg er blevet opkrævet. Den står som "Intet medlemskab". Kundeservice er umulig at komme i kontakt med. Alt i alt ekstremt ringe service.

Risposta di Podimo
Podimo er svindel og juls
Podimo er en elendig tjeneste. jeg tegnet abonnement med en gratismåned. Brukte vipps som betalingsmåte. Først viste det seg at jeg ikke fikk tilgang til den podcasten jeg hadde tegnet abonnementet for. Prøvde å kontakte kundeservice, men fikk bare svar fra en chatboot. Så ble jeg trukket etter at jeg hadde sagt opp, det var virkelig nesten umulig å si det opp. Dette er bare juls og svindel, forstår ikke at noen poddere vil bli assosiert med denne useriøse tjenesten.

Risposta di Podimo
Svar de gir er ikke korrekt
Svar de gir er ikke korrekt. Vannskelig å komme ut av avtale. Elendig kundeservice.

Risposta di Podimo
"BIJsuus" blokkeerd zomaar mensen…
"BIJsuus" blokkeerd zomaar mensen zonder pardon op haar lives op tiktok. Praat slecht over mensen!! Zou haar niet vertouwen!!!

Forfærdeligt bondefangeri
Et medium indhold, men ganske forfærdelig bondefangeri, der alt i alt gør at jeg på ingen måde kan anbefale denne app til nogen.

Periodo de prueba
Buena experiencia con el periodo de prueba. Muchas entrevistas y audiolibros. Recomendable, pero para mi algo caro al mes
Podimon toimintamalli on vähintäänkin kyseenalainen…
Podimon toimintamalli on vähintäänkin hämärä; sovelluksesta tilausta ei voi perua, vaikka sellainen kohta sieltä löytyykin. Nettisivuilta kun tilauksen yrittää peruuttaa, tulee vähintäänkin hämärä vastausviesti, ja tili pysyy aktiivisena peruutuksesta huolimatta. Myöskään vahvistusta tilauksen perumisesta ei saapunut sähköpostiin. Täysin sama kokemus puolisollani, joten kyseessä ei ole käyttäjävirhe tai esim. laitteiston yhteensopimattomuus.
Nyt tuota peruttua tilausta yritetään periä pankkitililtäni, vaikka olen ainoan Podimo-tilini perunut. Kuvakaappaus peruutuksesta löytyy, silti Podimon sivu väittää tilini olevan aktiivinen.
Vaikuttaa huijaukselta, tai vähintäänkin erittäin epäammattimaiselta yritystoiminnalta. Suosittelen kiertämään kaukaa.

Risposta di Podimo
De giver falske 60 dage “gratis”
Jeg fik 60 dage gratis af en ven. Men alligevel trak de 99kr efter kun 7 dage. Sygt dårligt. Kæmpe snyd det hele. Laver med at brug det

Bedrageri
ADVARSEL – BRUG ALDRIG PODIMO
Podimo er uden sammenligning den værste app, jeg nogensinde har brugt. De snyder folk for penge, selv når man IKKE har et aktivt abonnement.
Jeg har afmeldt mit abonnement, og alligevel har Podimo trukket penge fra min konto i et halvt år. Gentagne gange. Uden nogen gyldig aftale. Det er fuldstændig uacceptabelt og lugter langt væk af bedrageri.
Endnu værre er det, at Podimo tilsyneladende kobler en Apple-konto på i baggrunden, som man ikke selv kan finde eller administrere, når man betaler med Apple Pay – og bruger den til fortsat at tømme ens konto for penge.
Jeg har screenshots af det hele:
– dokumentation for afmelding
– dokumentation for gentagne træk
– dokumentation for jeres svar
– og dokumentation for links, der ikke virker
Da jeg kontanter deres kundeservice for at få mine penge tilbage, bliver man mødt med tomme standardsvar og sendt videre til et link til en hjemmeside, der ikke fungerer. Det er tydeligvis en bevidst strategi for at trække tiden og få kunder til at opgive. Føj, siger jeg bare.
Podimo opkræver penge, de ikke har ret til, og derefter gør det så besværligt som muligt at få dem tilbage. Jeg er nu blevet nødsaget til at spærre mine kort så de ikke bliver ved med at hæve penge på min konto.
Jeg kræver at få ALLE de penge tilbage, som Podimo uberettiget har trukket fra min konto, og jeg ser ikke et andet valg end at politianmelde virksomheden for bedrageri og tage sagen videre til relevante myndigheder.
BRUG ALDRIG DENNE APP.
Hvis du sætter pris på dine penge og din tid, så hold dig langt væk fra Podimo.

Risposta di Podimo
Mobilepay kan annullere din betaling til Podimo
Til alle jer der oplever at i ikke kan komme i kontakt med Podimo og fortsat bliver trukket penge via Mobilepay til trods for at i har opsat jeres abonnement, så kan i blot tage kontakt til Mobilepay og få dem til at annullere den månedlige trækning.

FUP firma!!🤬🤬 Pas på!!!
Jeg opsage mit gratis!!!!abonnement på udløbsdatoen - altså rettidigt, og på trods af dette trak de penge til et abonnement, jeg aldrig har oprettet🤬🤬🤬 og sendte bekræftigelsesmail til en mailadresse jeg ikke kender (autogenereret). Har nu igen opsagt “abonnementet” via app og igen sender de info til en automail, jeg ikke kender. Opret ALDRIG et gratis eller ikke gratis abonnement hos dette firma!!

Olen perunut tilauksen tammikuussa -25
Olen perunut tilauksen tammikuussa -25. Maksu menee edelleen. Sähköpostia peruutuksesta ei tule! Miten saan rahani takaisin?

Risposta di Podimo
I find the subscription model…
I find the subscription model problematic.
To access the free trial, you are required to start a paid subscription that renews automatically unless you cancel in time. In my opinion, this approach is poor business ethics.

Risposta di Podimo
VRESELIJK 30 dagen proef periode gedaan…
VRESELIJK 30 dagen proef periode gedaan 1e dag gelijk 10 euro afgeschreven

Geld kassiert, Premium nicht geliefert
Ich habe das Premium Abo 3 Monate für 0,99 Cent gebucht gehabt und nie erhalten, aber bezahlt. Einen Kundenservice gibt es nicht. Erst schreibt eine KI, dann kommen Standardantworten, denen man entnehmen kann, dass das Problem gar nicht zur Kenntnis genommen wurde. Habe jetzt Google das Geld zurückholen lassen, nachdem auf weitere Nachrichten gar keine Reaktionen mehr kommen. Auch ist es schon befremdlich, dass man sein Konto nur löschen lassen kann und dies nicht selbst erledigen kann. Bei den Service würd dies sicher auch nichts. Ich verstehe nicht, warum so viele große Podcaster hier exklusiven Content liefern, wo nicht funktioniert und man auch keinen richtigen Kundenservice hat.

Elendig kunde service
Elendig kunde service, min sag starter forfra hvergang de svar.
De har trukket penge 2 gang!

Risposta di Podimo
Oplever endnu engang at Podimo trækker…
Oplever endnu engang at Podimo trækker penge fra min konto selv om jeg ikke har haft et abonnement i flere måneder. Jeg har “talt” med deres robot som oplyser, at det er fordi mit abonnement er i “Grace Period”. Jeg har slet ikke noget abonnement og nu har robotten givet op og sendt mig videre til kundeservice. Er meget spændt på om jeg hører noget fra deres kundeservice

Svindel med kortoplysninger
Det er simpelthen svindel.
Jeg har opsagt mit abonnement og modtaget en mail på det i august 2025. Alligevel trækker de stadig beløbet. De vil ikke refundere mig beløbet.
******
Podimo har nu svaret på vi anmeldelse, at de kun trækker penge når man har et abonnement. Det er simpelthen ikke korrekt. Jeg har en mail med bekræftelse af at mit medlemsskab sluttede/opsagt pr. 17. August 2025 og jeg er blevet trukket 3 gange yderligere, og så har jeg slettet MobilePay-betaling pr. 17. December. Jeg har i øvrigt modtaget en ny mail om at mit abonnement er slettet den 17. December😳😳 Det abonnement som også blev slettet i august👎🏻
I mailkorrespondance med Podimo svarer de generelt uden at læse beskeden korrekt og uden at forholde sig til vedhæftede filer som bekræfter min påstand, at jeg uretmæssigt er blevet hævet for yderligere 3 måneder.
SÅ……Pas på derude. Det er SVINDEL og jeg er ikke den eneste, der siger at det er umuligt at komme ud af. Men jeg går hele vejen for tilbagebetaling, uanset omkostningerne - det er en principsag.

Disappointing experience
Ok app but be aware! When I tried to cancel the subscription before the trial period ends, I saw on my screen "we have sent you the confirmation to your email". I never got this email and they charged me the next month's fee. This is how they make money I guess... Customer service wasn't helpful at all which made me whole experience very disappointing 👎