Virkelig elendig kundeservice. Jeg har været kunde i flere år, og min adgang til at lytte lydbøger bliver pludselig spærret med den forklaring, at jeg har brugt de 100 timer der er inkluderet i mit ab... Leggi di più

Buenos podcast y calidad de audio. Algunos son video podcast pero se pueden poner en solo audio. Se puede escuchar con la pantalla bloqueada, si es verdad que puedes encontrar la gran mayori... Leggi di più

Via VriendenLoterij heb ik een actiecode ontvangen voor drie maanden gratis podimo die je moet activeren via de site Vrijetijd en na drie maanden vanzelf stopt.Maar hier is niks te vinden over hoe nu... Leggi di più

Sama ongelma kuin lukuisilla muilla. Otin kuukausia sitten palvelun kokeiluun, en tykännyt sisällöstä eikä käyttöjärjestelmä toiminut kuten pitäisi, joten lopetin sen jo alle kuukauden kuluttua. Nyt h... Leggi di più

1. Azienda multimediale

Podimo is the fastest growing podcast and audiobook subscription service in Europe with a strong presence in seven markets and ongoing expansion plans. Founded in Copenhagen in 2019, the company focuses on promoting local content and diverse voices, offering a wide range of original and exclusive ad-free podcasts, global RSS feeds and audiobooks. Podimo is committed to providing spoken audio creators with alternative avenues for monetization and validation of their content, allowing them to focus solely on their craft. The app offers personalized audio experiences through a mix of human curation and AI.

2,0

Scarso

TrustScore 2 su 5

Ha risposto al 68% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 2 settimane

Advarsel

Advarsel: Hold jer langt væk fra Podimo!
Jeg tilmeldte mig kun for at få en gratis prøveperiode og afmeldte straks mit abonnement, så det ville stoppe automatisk, når prøveperioden udløb. Alligevel bliver jeg nu – tre måneder senere – opkrævet 375 kr., og hvis jeg ikke betaler, lægger de yderligere 200 kr. oveni.

Det føles som et direkte scam, og jeg kan på ingen måde anbefale andre at bruge deres “service”

14 settembre 2025

Hej Johan
Det koster ikke noget at opsige sit abonnement direkte hos os, og disse opkrævninger lyder ikke som nogle, der kommer fra os. Jeg vil gerne hjælpe dig med at undersøge nærmere, hvis du kontakter os her: https://support.podimo.com/hc/da-dk/requests/new
Podimo

Der kunne laves en podcast på Podimo om Podimos dårlige kundeservice

Kære Podimo/Chatbot Susanna, Abdo, Rauda, kært barn har mange navne. Spænd venligst sikkerhedsselen, for det her bliver en af de lange.
Jeg har længe været - og er fortsat - glad for de podcasts, I leverer hos Podimo, men jeg må siges at være kørt træt I jeres manglende kundeservice.
I havde i starten af året et FANTASTISK tilbud, hvor man kunne få Podimo i et helt år til den nette sum af 39 kr./mdr. Jeg oprettede mig selvfølgelig fluks (nærmere bestemt i februar), da jeg følger flere af jeres podcasts tæt. Dog vil skæbnen det, at det ikke skal være nemt at være abonnementsholder hos jer.
D. 12. maj 2025 bliver mit abonnement af uransagelige årsager deaktiveret. Jeg kontakter selvfølgelig jeres chatbot, Susanna/Abdo/Rauda, og får efter flere mails - hvor jeg gentager samme forklaring, som uforståeligt nok er rimelig svær for en chatbot at forstå - hjælp til at genaktivere mit abonnement. Der er ingen forklaring på, hvorfor dette utænkelige er sket. Men alt er godt, og livet går jo videre.
Klip til d. 12. juli, hvor det samme sker igen, og jeg endnu engang må tage til takke med jeres forfærdelige kundeservice. Jeg skal igen bruge min tid og tålmodighed på en samtale, hvor kun én af os har forstået, hvad der foregår. Men oh well, jeg får langt om længe chatbotten til at genaktivere mit abonnement - og denne gang med lovning på, at det ikke sker igen. Men næ hov, i går ramte vi selvfølgelig d. 12. september, og da der nu er gået to måneder siden sidst, synes I selvfølgelig, at min tålmodighed endnu engang skal sættes på prøve. Credit skal da gives for, at I er konsistente. Denne gang har jeg også kontaktet chatbotten, da det er den eneste måde, hvorpå man kan kommunikere med nogen, der er "ansat" hos Podimo. Hertil svarede Abdo, at den ikke kunne finde noget aktivt abonnement og altså derfor ikke ved, hvordan den skal hjælpe med at opsige mit abonnement :) Jeg får en følelse af, at chatbotten og jeg ikke er på samme planet. Men altså - laaaange forklaringer og mange mails senere, er mit abonnement nu aktivt igen, og for at citere en mail fra Abdo, så er mit abonnement aktivt indtil 12/10/2025. Så jeg glæder mig til endnu en arbejdsdag i Podimos tegn for at forklare, at jeg altså ikke ønsker at hverken opsige eller få mit abonnement deaktiveret - denne gang om én måned. Jeg ser selvfølgelig frem til lønsedlerne.

Så kære Podimo/Chatbot Susanna, Abdo, Rauda, kært barn har mange navne. Vil I venligst få styr på det her. Jeg bliver så træt.

Slutteligt skal det tilføjes, at den ene stjerne ikke gives for de fantastiske podcasts mm., der udbydes. Den ene stjerne gives udelukkende til jeres chatbot - beklager, hvis jeg bliver personlig.

Ikke længere Med Venlig Hilsen - nu mere Med Frustreret Hilsen
Mette

Hej Mette
Det lyder som en forvirrende oplevelse, og jeg vil gerne hjælpe dig med at undersøge, hvad der er sket. Derfor har jeg anmodet om dine kontaktoplysninger.
Patrick fra Podimo

Tapt mye penger på denne appen

Denne appen har lurt meg for masse penger. Jeg sa opp mitt abonnement i 2024 og enda trekker de meg for 99 kr 2 ganger PR MND. Det går ikke Ann å skrive mail eller kontakt på tlf. Banken min kan ikke gjøre noe sier. Hva skal man gjøre da?!!!

Hei Lone,
Vi trekker kun penger når du har et aktivt abonnement. Vi hjelper deg gjerne med å finne ut hvor beløpet kommer fra, så ta gjerne kontakt med oss her: https://support.podimo.com/hc/nb-no/requests/new
Ha en fin helg!
Podimo

Opkræver penge for en gratis periode

Har benyttet mig af en gratis periode, men alligevel bliver jeg pludselig opkrævet 99 kr. men bliver stadig opkrævet. Jeg har opsagt det som jeg skulle, og “kundeservice” er ren AI, som på ingen måder kan hjælpe. Og ringe til dem kan man heller ikke - nej det skal ikke være nemt at få kontakt til dem!
Find en seriøs udbyder af podcast i stedet for.

Hej Peter
Jeg kan se, du kontaktet os, og vi afventer flere detaljer om din konto. Svar gerne på vores mail, så vi kan finde en god løsning. Jeg deler dit behov for telefonisk support med de rette folk herinde.

nægter refundering

jeg opdagede at der var trukket 99kr fra mit kort til podimo, og skyndte mig at henvende mig til dem igennem deres formular på deres hjemmeside med det samme. 3 uger senere blev der igen trukket 99kr, og nu nægter de at tilbagebetale mig de 99kr fordi der er gået over 14 dage, selvom jeg henvendte mig med det samme det første beløb blev trukket!!!!?

31 agosto 2025

Hej Sille
Jeg vil gerne hjælpe dig med at undersøge, hvorfor du har betalt fuld pris for dit abonnement. Kontakt os gerne igen, så vi kan finde en god løsning i fællesskab.

Virkelig dårlig kundeservice

En af de dårligste kundeservice oplevelser jeg nogensinde har haft.
Jeg er oprigtigt i tvivl om jeg overhovedet har skrevet med et rigtigt menneske, eller om det er en form for AI der besvarer mails.

Jeg har fået et tilbud hvor jeg kan give mine venner 60 dage gratis.
Linket virker dog ikke, og de bliver i stedet sendt til en side hvor de får 30 dage for 9kr.

Kundeservice hjælper på ingen måde og siger blot at mit link ikke er blevet brugt og jeg skal sende linket der kommer inde på min profil.
Dette er præcis hvad jeg har gjort, og jeg har også sendt billeder osv til dem af det, men alligevel får jeg kun svar tilbage som ikke besvarer det jeg siger.

Jeg kommer i hvert fald ikke til at fortsætte som kunde når man ikke kan få den hjælp man behøver og deres ting ikke virker som de skal, hvilket mest sf alt bare føles som falsk markedsføring for at få flere kunder.

9 settembre 2025

Hej Ida
Det lyder som en forvirrende oplevelse, og du skal selvfølgelig have adgang til den prøveperiode, du er blevet lovet. Jeg har anmodet om dine kontaktoplysninger, så vi kan finde en god løsning i fællesskab.

Svær at navigere i

Podimo har nogle gode podcast dog er det svært at navigere i og finde ud af ..har prøvet at goggle en vejledning men uden held.
Og så undrer det mig at i mørkeland er der reklamer når jeg nu betaler for det🤔

6 settembre 2025

Problemas a la vista

Por lo que veo, no soy la única. Cancelas y te siguen cobrando, te dan excusas y jamás reconocen que el error es suyo.. hay programas decentes pero yo con los estafadores no puedo, me supera. Que pena que haya podcasters aclamados que sigan allí sabiendo cómo se trata a los clientes, algo sacarán, lo cual plantean aún más cuestiones.

6 settembre 2025

Hola, Cecilia
Solo te cobramos cuando tienes una suscripción activa. Me gustaría ayudarte a averiguar de dónde viene este cargo, así que te he pedido tus datos de contacto.
Que tengas un buen fin de semana
Patrick, de Podimo

Jeg bruger primært podimo til at høre…

Jeg bruger primært podimo til at høre DVTO. Nu er kl 18.05 og dagens to afsnit er ikke lagt op endnu. Det er simpelhen for ringe.

Sikke noget sludder af et svar. Dagens afsnit var ikke lagt op, da klokken var 18. Det var de kl 20, da jeg tjekkede.

Hej Hanne
Der var ingen live udsendelse i sidste uge, men det er der igen idag. God fornøjelse og god weekend!
Patrick fra Podimo

Podimo er nem at søge på

Podimo er nem at søge rundt på og har et stort udvalg af spændende podcast og lyd og e-bøger. Man kan gemme det hele i sit bibliotek og tilgå det man gerne vil høre ret nemt. har ikke oplevet problemer med til eller framelding.

5 settembre 2025

Modtog et tilbud om 60 dages gratis…

Modtog et tilbud om 60 dages gratis Podimo. Dette accepterede jeg.
6 dage senere trækker de så 99 kr.

Jeg har fået muligheden for at give en ven 60 dages gratis Podimo. Det virker efterhånden som en hadegave….

En skam når så mange gode podcast er hos dem.

Hej Christian
Det lyder som om, der gik noget galt, da du tegnede abonnementet. For som ny bruger skal du selvfølgelig have adgang til den prøveperiode, som du er blevet lovet.
Du er meget velkommen til at kontakte os her, så vi kan finde en løsning: https://support.podimo.com/hc/da-dk/requests/new

Ubehagelig oplevelse

Jeg havde haft abonnementet til en billigere pris, der var ved at udløbe. Jeg syntes ikke det var den fulde pris værd, så jeg gik ind for at opsige abonnementet. Her bliver jeg tilbudt at fortsætte 3 måneder ril 49 kr. Det var attraktivt, så det accepterer jeg. Herefter modtager jeg en bekræftelsesmail, hvor de bekræfter de 49 kr i 3 måneder.

En uge efter trækker de 99 kr. Jeg vil rette henvendelse til dem, men man kan ikke sende dem en mail. Jeg kommer igennem deres kontaktsystem, og de svarer blot af flere gange, at jeg ikke har ret til de 99 kr, da jeg har haft den kampagne før.

Men jeg har ikke ledt efter en rabatkode. De tilbød mig det selv, da jeg forsøgte at annullere abonnementet. De har endda bekræftet aftalen på mail, hvilket jeg har delt. På trods af min henvendelse vil de ikke rette opkrævelsen, og jeg står lidt magtesløs tilbage. De vil ikke erkende fejlen på trods af klar dokumentation.

3 settembre 2025

Hej Christian
Det lyder forvirrende, og du skal selvfølgelig have adgang til det tilbud, du er blevet lovet. Jeg tager direkte fat i dig, så vi kan finde en god løsning.
Rigtig god weekend

Huijari pulju

Jo toinen kerta kun huijaavat tarjouksillaan. Valitset maksuttoman 7vrk kokeilujakson ja yhtäkkiä huomaat että tililtä on veloitettu 1kk maksu. Mikäli tarjous ei koske vanhoja/palaavia asiakkaita niin se pitäisi ilmoittaa selkeästi, eikä pitäisi olla edes mahdollista klikata kyseistä tarjousta ja viedä tapahtumaa loppuun asti. Todella harhaanjohtavaa toimintaa, jo toistamiseen. Ekalla kerralla vain pahoittelivat, nyt tajusin onneksi ottaa yhteyttä maksutarjoajaan/Appleen ja sain heti hyvityksen. Nyt poistan podimo tilin kokonaan etten vahingossakaan lankea enää heidän ’tarjouksiin’

4 settembre 2025

Hei Ninnu
Kokeilujaksot ovat vain uusia käyttäjiä varten, jotka eivät ole aiemmin kokeilleet Podimoa. Pahoittelen, jos tämä ei ole tullut selväksi, ja välitän kokemuksesi eteenpäin oikeille henkilöille täällä.
Hyvää viikonloppua
Patrick Podimosta

Trukket penge for en ikke eksisterende…

Trukket penge for en ikke eksisterende konto i 16 måneder.

Jeg bliver for noget tid siden gjort bekendt med at Podimo hver måned trækker 99kr fra min bankkonto. Uden at jeg har noget abonnement. Jeg skriver derfor gentagende gange til deres kundeservice, der mest af alt virker som et AI-generet svar. Ingen af mine mails bliver besvaret med relevant info, men nærmere et autosvar. Jeg får min bank på sagen og de forsøger at afmelde abonnementet dog uden held. Da jeg endelig kommer igennem hos Podimo, fortæller de mig at betalingen er knyttet til en mail, som jeg slet ikke har og som ikke eksisterer. Jeg har derfor ikke har adgang til kontoen, og dermed hverken mulighed for at bruge tjenesten eller opsige den.

Jeg spørger dem derfor hvordan det er muligt at jeg betaler for en mail og konto jeg ikke har. Hertil svarer de intet og at der er intet de kan gøre andet end at opsige abonnementet for mig.

Den mest elendige service jeg nogensinde har mødt. Har aldrig lavet en trustpilot anmeldelse før, men føler mig decideret berøvet og synes andre skal advares.

4 settembre 2025

Halløj!
Vi trækker kun penge, når man har et aktivt abonnement. Men det kan være forvirrende at holde styr på sine abonnementer, og jeg vil gerne hjælpe dig med at undersøge nærmere, så jeg har anmodet om dine kontaktoplysninger.
Rigtig god dag
Patrick fra Podimo

Pas på med opsigelse fra Podimo

Pas på med opsigelse. til Podimo. De sender den videre til et firma, der hedder Termination Expert. De lever af, som de siger: Formuler opsigelser, så den er retslig korrekt. BAVL...
Podimo aner ikke noget om hvordan TX får fat i opsigelserne. Der er ikke "huller" i deres system bedyrer de.
TX sender en regning på et stykke fuldstændigt unødvendigt arbejde.
Pas på. Det er svært at komme ud af de "kløer". Jeg kom i kløerne på Termination Expert. De ville have kr. 275,- for deres "arbejde" vedr. en opsigelse. Meget skriveri frem og tilbage. De ville have deres penge for det "ikke bestilte arbejde" de have lavet med at formulerer en opsigelse til Podimo. Hvordan opsigelsen er opsigelsen er "sluppet " ud fra Podimo, kender de intet om?.
Efter en del skriveri med Terminaion Expert, vedr. rente og rentes rente, samt trusler om overgivelsen til Inkasso og deraf ekstra udgifter, blev
sagen nu overgivet til SwiftDebtAssist i Holland. Det blev til en del skriveriet med rentetillæg og trusler om fogedretten.
Jeg anmeldte nu firmaet til politiet. De kendte godt til historien om opsigelsen fra Podemo, der blev til "7 Høns". Lad være med at betale noget som helst. Det bliver kun til trusler fra SwiftDebetAssist. Inkasso kan de ikke lave i Danmark, så de holder op med skriverierne, når der ikke kommer noget ud af deres krav.
Det er helt rigtigt. De er "forstummet". Jeg høre ikke mere til dem.
Et godt råd: Hold jer fra Podimo, hvis du ikke har energi til et længere "sagsforløb", der løber ud i sandet.

24 febbraio 2025

Wilde overwegen of Podimo iets voor mij…

Wilde overwegen of Podimo iets voor mij was, doorliep de registratie, besloot tussendoor reviews te lezen en na meerdere reviews over onterechte incasseringen van abonnementskosten vanuit Podimo staakte ik het registratieproces toen ik zag dat ik mijn bankgegevens moest doorgeven ook voor een gratis proefperiode. Nu blijkt dat Podimo me wel geregistreerd heeft en sindsdien al elke dag mail van ze gekregen, ondanks dat ik de registratie niet voltooide. Wat een invasief beleid, ik voltooide de registratie niet als bewuste keuze en ze hebben alsnog mijn gegevens opgeslagen om me te gaan spammen.

2 agosto 2025

Hallo Nova
Net als de meeste andere abonnementsdiensten vragen wij je om je betaalmethode te registreren om een abonnement met proefperiode te starten. Ik help je echter graag om je account weer te verwijderen, zodat je in de toekomst geen e-mails meer van ons ontvangt.
Een fijne dag gewenst
Patrick van Podimo

Asiakaspalvelu toimii

Podimossa on kivoja podcasteja ja sovellus toimii ihan ok. Yritin lopettaa tilaukseni, ja sain tarjouksen, jossa luvattiin seuraavat 3kk hintaan 2.99/kk. Lunastin tarjouksen eli en lopettanutkaan tilausta. Nyt minulta on veloitettu 7.99e/kk jo kahdelta kuukaudelta tämän jälkeen. Asiakaspalvelusta sanottiin, että tarjous ei koske minua. Johtavat kuluttajaa harhaan.

Päivitys: Sain 60pv kuunteluaikaa hyvitykseksi.

Päivitys 2: Minulle hyvitettiin 3x9,99e edellisen lisäksi, ja pahoiteltiin virhettä sovelluksessa, vanhojen asiakkaiden ei olisi pitänyt saada tuota tarjousta. Olen tyytyväinen.

29 agosto 2025

Hei Sanna
Sinun on tietysti saatava käyttöösi se tarjous, joka sinulle on luvattu. Siksi olen pyytänyt yhteystietojasi, jotta voimme aktivoida tarjouksen.
Hyvää päivänjatkoa
Patrick, Podimo

Unerlaubte Abbuchungen

Auch mir wurden unerlaubt, trotz rechtzeitiger Kündigung via Apple Pay, monatelang Zahlungen abgebucht. Der Kundenservice geht nicht auf den Sachverhalt ein und beruft sich auf das 14-tägige Widerrufsrecht, was in meinem Fall gar nichts mit der Sache zu tun hat. Nun wurde mir noch angedichtet, ich hätte seit 2021 ein Konto unter einer anderen E-Mail-Adresse, was aber gar nicht zu den Zahlungen passt. Betrugsmasche, Finger weg!

27 agosto 2025

Hallo Sarah
Das klingt verwirrend – und natürlich solltest du nicht für etwas bezahlen, auf das du keinen Zugriff hattest. Deshalb habe ich dich um deine Kontaktdaten gebeten, damit wir gemeinsam eine gute Lösung finden können.
Einen schönen Tag noch
Patrick von Podimo