2,4

2 stelle
1 stella

Come questa azienda usa Trustpilot

Dramat

Dramat, za nic nie mogę dodać klucza sprzętowego tylko pcha mnie w jakąś gó...nianą aplikację ale ja nie mam telefony ani z androidem ani z japkiem. Do tego niektóre maile nie przychodzą od razu tylko po 15 minutach. Druga połowa drugiej dekady XXIw., zewsząd jacyś internetowi naciągacze a na Interii nie można dodać UBIKEY. To po cholerę z ich „pomocy” technicznej przychodzą e-maile o treści „zabezpiecz swoje konto” skoro nie da się zabezpieczyć ftego konta?!

20 marzo 2026

Tragedia

Tragedia, nowy interfejs to jakaś żenada. Handlowanie adresem dla reklam kolejna żenada. Wykupienie poczty bez reklam nic nie daje. Co dzień wpływa kilkadziesiąt maili z reklamami. Tragedia

19 gennaio 2026

Poczta interii to tragedia

Ta poczta interii to jedna wielka porażka, maile nie przychodzą od razu, tylko po jakimś czasie albo w ogóle! Tragedia. Taka poczta nie powinna w ogóle istnieć. Nie zakładajcie u nich konta.

27 dicembre 2025

Oszuści

Wyrzuciło mnie nagle z aplikacji, nie mogę się zalogować pomimo tego że wpisuje dobrze hasło a za odzyskanie konta (nowe hasło smsem) chcą 11 zł. Do tego przy zmianie tymczasowego hasla nie mogę go zmienić na swoje.. Dużo reklam i spamu. Co to za gówniana poczta

14 marzo 2025

Tragedia + żenada

Zaznaczyłem jedną gwiazdkę.
Jedna gwiazdka to już jest jakaś gwiazdka a ja uważam, że nie należy się nawet ta jedna gwiazdka !!!
Poczta INTERIA była!!! pocztą, którą należało KOMUŚ polecić a teraz to jest poczta, która może startować w zawodach na NAJGORSZĄ pocztę w POLSCE !!!
I nie jest to tylko moje zdanie - to jest opinia wszystkich użytkowników poczty INTERIA, których znam, którzy korzystali z poczty INTERIA a teraz tylko przeklinają i uciekają na inne konta email.

13 marzo 2025
Valutata 2 stelle su 5

Wyłączyli klasyczny interfejs poczty i porażka

Wyłączyli klasyczny interfejs poczty, oferując na siłę jakiś niedopracowany wybryk. Dziecinne pomysły, upiększacze, za to BARDZO niewygodne korzystanie, BŁĘDY bezpieczeństwa - ukryte adres nadawcy (choćby podszywające się pod jakiś serwis), błędy w skryptach (np. kasowanie emaila przewija listę emaili w jakieś randomowe miejsce). Masakra. Wystarczyło dopasować do obecnych czasów znany, dobry bo prosty i funkcjonalny - interfejs istniejący.

11 marzo 2025
Valutata 1 stelle su 5

Nowy interface całkowicie zniszczył poczta.fm

Nowy interface na przeglądarkę całkowicie zniszczył pocztę. Trudno korzystać przez internet. Chciałem zapłacić za pocztę aby mieć stary interface, jednak nie jest to możliwe. Płacić za coś co nie działa też nie ma sensu. Po prostu założyłem nową skrzynkę na wp.pl i tam przenoszę się z korespondencją. Trochę potrwa ale tylko tak Klienci mogą oddziaływać na nieprzemyślane decyzje firm.

27 febbraio 2025

Opcja poczty PRO

Opcja poczty PRO, pozwalająca na podpięcie do 5 domen zewnętrznych, to jakaś kpina. Co z tego, że podepnę 5 swoich domen, kiedy utworzone skrzynki (łącznie też max.5) działają wyłącznie z jednej domeny a pozostałe stają się nieaktywne. Ta usługa jest bez sensu, chyba że ktoś potrzebuje nielimitowanej powierzchni.

10 febbraio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Brak kontaktu z obsługą klienta

Mimo zapisanego hasła nie mogę dostać się do konta którą mam podejrzewam od ponad 15 lat. Wypisałam już 2 formularze na stronie kontaktowej + napisałam e-mail na podany na stronie adres i nikt się ze mną do tej pory nie skontaktował. Obsługa klienta bardzo słaba.

19 novembre 2024
Valutata 3 stelle su 5

Coraz mniej wygodna

Najbardziej podobał mi się zupełnie pierwszy interfejs, drugi tez był niezły, a teraz po prostu przymusem wcisnęli nam ten. Nie podoba mi się. W wersji darmowej sporo spamu, w tym coś, co podpisuje się 112sexshop (ostatnio rzadziej, ale jednak) - a przecież pocztę mogą mieć też osoby mocno nieletnie.

20 novembre 2024
Valutata 1 stelle su 5

nowy interfejs poczty jest fatalny

nowy interfejs poczty jest fatalny , mało czytelny, gdybym miał taki w momencie zakładania to na pewno omijałbym pocztę.interia.pl .
Klasyczny przykład zmian na gorsze.... pomimo protestów użytkowników. Będę zmuszony do przejścia na programy pocztowe.

4 novembre 2024
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più