Très satisfait de mon kit déco moto. La qualité est vraiment au rendez‑vous et la pose a été étonnamment simple, même pour une première fois. Le prestataire m’a ajouté mes numéros rapidement et s... Leggi di più
Stickerset Honda MB besteld, wordt met briefpost verzonden. Is niet handig, complete stickerset komt verfrommeld aan in een standaard envelop, er is betaald voor een “pakket post.”….stuur dan g... Leggi di più
Ik was opzoek na een stickerset voor mijn pitbike en kwam uit bij pmx. Super goed geholpen door de eigenaar. Heeft goed na mijn wensen geluisterd en voor mij een super gave stickerset ontworpen... Leggi di più
Pascal heeft de sticker set welke mijn vrouw bijna 20 jaar geleden op haar crossmotor had feilloos nagemaakt a.h.v. oude foto's. Complimenten over de communicatie, het ontwerp zelf, de snelheid, de k... Leggi di più
PMX Graphics ontwerpt custom stickersets voor u! Bericht ons voor alle informatie.
Oude Rijksweg 45B, 7951DX, Staphorst, Paesi Bassi
- +31 6 22451728
- info@pmx-graphics.com
- pmx-graphics.com
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Goede kwaliteit
Goede service, snelle levering en super mooi design. Kwalitatief zijn de stickers ook heel goed

Pmx staat voor Passie!
Pascal is een man met passie en dat reflecteert in zijn werk! De meest prachtige creaties maakt ie en daarom zijn we ook gaan samenwerken op vele vlakken!
De levertijd is ook top. Alles is snel klaar en de kwaliteit super

Stickerset ontwerpen en bestickeren
Pascal heeft een supermooi ontwerp gemaakt voor mijn pitbike en deze stickerset ook op mijn pitbike gemaakt. Hij denkt met je mee tijdens het ontwerpen en neemt je wensen netjes mee in het ontwerp.
Goede kwaliteit van zowel het ontwerp, als de stickers en het bestickeren en dat voor een nette prijs. Een echte aanrader!