Na de eerste mail netjes binnen 1 dag reactie, maar die 5 mailtjes daarna bleven onbeantwoord. Producten komen rechtstreeks vanuit China en slechte kwaliteit. Retour sturen kan dan niet meer. Echt waa... Leggi di più
Weer opgelicht maar dan nu door plug!!! Allereerst per ongeluk de hoes plus oortjes, oplader en tracker dubbel besteld maar helaas geen klantenservice die je snel te woord staat. Paar dagen daarna... Leggi di più
Bestelling komt na wéken aan, powerbank werkt niet dus neem ik contact op met hun klanten dienst. Ronduit SCHANDALIG! Je krijgt geen of ontwijkende antwoorden. Ze zouden me een nieuwe powerbank opst... Leggi di più
1 ster omdat 0 niet kan! DIKKE OPLICHTERS bestelling bleef lang weg, verschillende mails gestuurd en we kregen als antwoord dat dit door de drukte kwam. Ok, alle begrip. Een week later opnieuw gemai... Leggi di più
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Le persone hanno visualizzato anche
Waardeloos
Levering ruim een maand later. powerbank werkt niet draadloos. Volgens Emma onvoldoende opgeladen of niet de juiste kabel. Echter branden alle lampjes wel een gebruikte ik de bijgeleverde kabel.
Daarna nooit meer reactie gekregen. Waardeloos dus. Advies is niet kopen.
Goed
Goed product wel veeeeeel te laat aangekomen maar het werkt wel✅
Waardeloos…. Echt zo slecht
Heb het eindelijk na 3 maanden ontvangen. Kreeg eerst mail dat het retour gestuurd was omdat ik het niet had opgehaald, maar nooit geen mail ontvangen. Heel veel mails gestuurd, geen reactie. Dit gebeurde na weken pas en steeds met dezelfde reactie van Emma. Nu ontvangen maar het hoesje en en oortjes zitten er helemaal niet bij. En de powerbank werkt 1 minuut en dan niet meer. Echt waardeloos….. nooit iets bestellen hier!!!
Pakket nooit ontvangen !!
Het gaat mis bij het feit dat de track and trace niet klopt mijn pakket is zo gezegt niet geclaimt door mij maar heb nooit een bevestiging gehad dat mijn pakket onderweg is en dat de pakket bezorger onderweg is en na een aantal mails krijg ik dit mailtje terug; Hoi! Wij hopen dat het goed met je gaat.
Het spijt ons u te moeten mededelen dat uw pakket niet is opgeëist. Volgens ons beleid geven we helaas geen restituties en vervangingen uit.
Bedankt,
Emma
En daar moet ik het mee doen dus mensen kijk uit waar je besteld want ik ben nu wel mijn geld kwijt !!
Zeer zeer slecht
Zeer zeer slecht, het duurt weken voor je je bestelling krijgt en sturen ze vervolgens ook een verkeerde oplaadkabel erbij. Ze beweren het op te lossen maar na een bewijs foto mailen dat het de verkeerde lader ingang is krijg ik wederom geen reactie meer.
Mijn zoontje heeft met zijn spaargeld…
Mijn zoontje heeft met zijn spaargeld bij deze oplichters een schoen besteld onder mijn toezicht! We zijn nu anderhalf maand verder geen schoen en geen geld terug. En telefoon wordt niet meer opgenomen.
Misleiding en oplichting
Ze verdienen niet eens 1 ster.
Oplichters zijn het. Bij je bestelling geven ze aan binnen 1 werkdag geleverd. Na 3 weken was het is binnen. Via de trackerinformatie zie je dat het uit China komt. Dus ze misleiden onwijs. Eenmaal het pakket uitgepakt is het hoesje beschadigd.
Ik wil retourneren, maar krijg geen reactie op de mail. Zijn weer 2 weken verder.
1 ster omdat 0 niet kan!
1 ster omdat 0 niet kan!
DIKKE OPLICHTERS
bestelling bleef lang weg, verschillende mails gestuurd en we kregen als antwoord dat dit door de drukte kwam. Ok, alle begrip. Een week later opnieuw gemaild, toen beweerden ze dat onze bestelling teruggestuurd was omdat wij deze niet gaan afhalen zijn. Nooit bericht gekregen, noch van hen noch van pakketdienst dat er levering onderweg of aangekomen zou zijn. Erna geen antwoord meer van hen
Als kerstcadeau ontvangen maar de hele…
Als kerstcadeau ontvangen maar de hele powerbank doet niks, erg jammer en een ervaring om niet meer te vergeten, oortjes werken prima en hoesje kan niet misgaan en kan niet stuk wat elektronisch betreft, nu verklaard die hele actie zich wel voor 43 euro plus alle extra's
bestelling 25/11
Ik had een bestelling gedaan 25/11. Op 7/12 niets ontvangen. Mail gestuurd, zij hadden zogezegd geen gegevens van mij ontvangen dat ik iets besteld had. Geld was wel afgetrokken van de rekening.
Gisteren eindelijk ontvangen ! Ik zou ze zeker niet aanraden, lang leve de bakstenen winkel. Ik bestel zo’n dingen nooit meer online.
Bestelling gedaan op 21/11/23 en tot op…
Bestelling gedaan op 21/11/23 en tot op heden nog steeds niks ontvangen.
Mails verstuurd, maar ook op deze krijg ik helaas niks van antwoord.
Helaas zal het 44€ in het water zijn!!! 😡😡😡
Ronduit schandalig
Ze zouden me een nieuwe powerbank opsturen maar tot op vandaag nog niets ontvangen (is ondertussen al meer dan 2 maanden geleden).
Dus mijn conclusie: product 0/10 & service 0/10: vesten hier aub niets!
Bestelling ook hier nooit aangekomen en…
Bestelling ook hier nooit aangekomen en krijg geen of een afwijkende reactie op mijn vraag; ik wil mijn geld terug. Hoe kan deze firma nog steeds bestaan????? Hoeveel jonge mensen die met hun zuur verdiende centje van hun weekend baantjes zijn al opgelicht???? Moet toch te stoppen zijn?! Ik heb (en hoop echt dat er meerdere) officieel aangifte tegen deze lui hebben gedaan!
-1 ster
-1 ster.
Powerbank besteld, deze kwam na 6 weken pas aan. Na 3 keer kort gebruikt deed hij nix meer €45,- weg….
Ik heb al tig x gemaild maar geen reactie. Oplichters zijn het!!
Product nooit ontvangen
Slechte service en slechte producten
Wat een site zeg, overal reclame maken hoe goed het ook is…
Heb lang moeten wachten op de powerbank totdat hij binnen was, vervolgens 1x gebruikt en breekt het aan/uit knopje af.
Hier heb ik een mail over gestuurd en heb nu na 2 maanden nog steeds geen normaal antwoord…
Heb meer als 10 mails gestuurd, er wordt gewoon nergens op gereageerd…
Bestel je spullen maar ergens anders en NIET hier!!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen
We zijn al 4 maanden verder
50 € opgelicht!
Ik ben opgelicht door plug-store
Ik ben opgelicht door plug-store. Betaald 2 maanden later nog niets ontvangen. Je kan geen contact met ze krijgen gemaild en gemaild en nogmaals misschien wel 10 mails gestuurd een echte antwoord krijg je niet hulzen houden je aan het lijntje met we zijn het aan het uitzoeken 3 weken later ga je ze weer mailen en dan is het mijn collega zoekt het uit bla bla gewoon geld kwijt vieze oplichters
Ik heb alles aangekregen
Ik heb alles aangekregen. Dozen niet zo verzorgd maar alles werkt perfect.toch 17 dagen moeten wachten. Oortjes niet zo’n goede kwaliteit maar ze werken. Zeker aanteranden
wel betaald, geen powerbank!
Tot op heden hebben wij de powerbank niet ontvangen. Besteld op 21 mei!!! meerdere malen gemaild en antwoord gekregen. steeds zou hij onderweg zijn??
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.