Valutata 4 stelle su 5

Eerdere bestellingen gingen gelukkig wel goed, alleen mijn laatste helaas niet. Ik heb dus geprobeerd te bellen, verkeerd gelezen dat alleen app kon, dus toen gelijk een app gestuurd met foto's dat m... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

na mijn eerdere slechte score toch een herziening. Gisteren ben ik persoonlijk mijn bestelling bij plotterfolie gaan halen. Een nadeel was 2.5 uur heen en bijna 4 uur terug , maar ja daar heel goede... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 1 stelle su 5

Waardeloze klantenservice. Dit is nu al de 2e keer dat men simpelweg niet reageert, niet op whatsapp, noch op email, en bellen kan niet... Besteld vinyl word niet alleen erg traag, maar ook nog eens g... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Negozio di hobbistica

Scritti dall'azienda

Plotterfolie.nl is de leverancier voor goedkope materialen voor uw (silhouette) snijplotter! Flex folie vanaf €0,75 per vel en Vinyl vanaf €1,10 per meter!

3,7

1 stella

Ha risposto al 29% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Helaas is er geen contact te krijgen…

Helaas is er geen contact te krijgen met Plotterfolie.nl. Vorige week dinsdag bestelling geplaatst bestelbevestiging gehad levertijd was 1-2 werkdagen. Tot op heden niks ontvangen. Geprobeerd te bellen, mailen en whatsappen. Maar krijg nergens reactie.

29 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Ik heb helaas een erg slechte ervaring

Ik heb helaas een erg slechte ervaring. Dit komt omdat er alleen via een chat contact gelegd kan worden en daar moet je dan ook een aantal dagen op wachten en ben hier helaas ook niet verder mee gekomen. Ik heb begin januari dit jaar een bestelling geplaatst en deze is nu nog steeds niet binnen. Post NL is hier ook fout in en ook bij hun kom ik niet verder helaas. Ik weet wel dat ik bij deze firma nooit meer een bestelling zal plaatsen.

18 gennaio 2026
Valutata 4 stelle su 5

Folie in goede staat ontvangen

Nadat ik via de mail contact had gezocht, maar geen reactie kreeg, heb ik een negatieve review hier achter gelaten. Vervolgens kreeg ik snel bericht, en is de order snel teruggezocht en netjes in orde gemaakt. Het pakketje netjes en compleet ontvangen. Hopelijk wordt er op korte termijn gekeken naar de oorzaak waardoor orders kwijt raken, want ik lijk niet de enige te zijn (op basis van andere reviews).

2 gennaio 2026

Goedemorgen,
We hebben u zojuist een mail gestuurd om uit te zoeken wat er aan de hand is!

Valutata 3 stelle su 5

Bestaat dit bedrijf nog wel ? Jawel

IBestaat dit bedrijf nog wel ?
Je krijgt nergens reactie op .
Mail niet contactformulier niet
Whatsapp niet.
Daarom vraag ik me dat af .

Na dat ik dit bericht had verstuurd
Met de vraag of
Hebben we gisteren contact gehad
Alles lijkt prima te zijn .

Na wat langere levertijd is de printer binnen gekomen , het ziet er goed uit
We gaan ermee aan de slag

16 gennaio 2026

Goedemorgen,
We hebben gisteren gewoon contact met u gehad?

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen
Hierover heb ik een mail gestuurd en gister een bericht via whatsapp
Het materiaal heb ik inmiddels niet meer nodig

2 gennaio 2026

Goedemorgen,
We hebben gisteren contact gehad en de volledige bestelling is geannuleerd en terugbetaald.

Slechte communicatie

Bestelling 8 dagen geleden geplaatst. Printer had een levertermijn van 2-4 dagen volgens hun site.
Betaald en dan een mail ontvangen dat de bestelling ontvangen is. Erna doodse stilte. Enkel via de site wanneer je een vraag stelt antwoorden ze dat er een levertijd tot 5 werkdagen is en dat een track en trace nummer wordt gestuurd. Helaas ook weer zonder verder iets te ontvangen ( nooit track en trace nr ontvangen)
Op zijn minst kunnen ze een indicatie leverdatum of vertraging communiceren. Het betreft toch een groot bedrag.

12 gennaio 2026

Goedemiddag,
Zoals aangegeven op de website waren we van 24 december t/m 2 Januari gesloten. Alle bestellingen worden vanaf gisteren zo snel mogelijk verzonden!
Groeten

snel en keurig…

Mijn bestelling werd snel en keurig verpakt geleverd. Met de nalevering ging het niet helemaal goed, ivm eennstoring waardoor mijn mail niet aankwam, maar dat is keurig opgelost. Heb zelfs een extra gratis product geleverd gekregen.
Ook is de eigenaar bereid om alle vragen te beantwoorden en je te helpen met het vinden van je weg in de plotterwereld.

27 novembre 2025
Valutata 3 stelle su 5

Pakket na week nog niet geleverd

Ik krijg geen reactie via WhatsApp, kan het bedrijf niet bellen. Na een week pakket nogsteeds niet geleverd gekregen. Track and Trace geeft aan dat het pakket ook nog niet is ontvangen, alleen is aangemeld.

24 novembre 2025

Goedemiddag,
We hebben vanmorgen op uw mail van gisteren gereageerd. We gaan hoe dan ook zorgen dat dit vandaag nog voor u opgelost gaat worden.
Excuses voor de vertraging!

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom al jaren bij Plotterfolie en de…

Ik kom al jaren bij Plotterfolie en de service is echt super. Ik heb nooit anders ervaren. Kan altijd terecht voor vragen. Als er wat mis is met mijn sublimatie printer word ik na jaren nog steeds geholpen en staat Plotterfolie altijd voor je klaar. Ik vind het een hele fijn winkel om er te komen of te bestellen.

19 novembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

De eerste keer dat ik een bestelling…

De eerste keer dat ik een bestelling plaatste duurde het ruim een week voordat ik mijn bestelling kreeg maar dat was ook omdat Post NL geen zin had om de doos met inhoud te bezorgen blijkbaar. Toch nog een bestelling geplaatst omdat de leverancier waar ik altijd bestelde er mee stopt. Ik wist niet dat het bijna een week moet duren om vanuit Lelystad iets naar Rotterdam te sturen. 🙄 Mail zegt, Wordt bezorgd 18 november met een tijd schema. Post NL zegt Pakket is nog niet aangemeld. Bezorgtijd onbekend. Nu kan ik weer tegen mijn eigen klanten vertellen dat het weer langer duurt dan verwacht. Niet heel professioneel.

18 novembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Geen contact met winkel te krijgen

Ik heb op 3 november een bestelling geplaatst. Het is nu 13 november, post NL heeft niets gehoord of vernomen van plotterfolie.nl. Ik heb via het contactformulier contact opgenomen, via de email en via whatsapp. Je kunt ze niet telefonisch benaderen geven ze aan op de website.

3 novembre 2025

Goedemorgen,
We hebben vanmorgen contact met u opgenomen over uw vermiste bestelling. Als u ons even laat weten in dat gesprek wat u het liefste heeft dan gaan we dit natuurlijk voor u oplossen!

In 1e instantie niet tevreden, na het contact wel

Ik ben niet tevreden mijn aankoop was niet compleet. Ok heb een Loklik gekocht en er ontbraken mesjes. Ik heb daar een mail over gestuurd direct na ontvangst maar geen reactie ontvangen helaas.
Inmiddels is er een reactie van plotterfolie en worden de mesjes verstuurd.

30 ottobre 2025
Valutata 4 stelle su 5

Ik kreeg niet wat ik bestelde, maar dit werd opgelost.

Ik kreeg niet wat ik bestelde. Dat liet ik voor het weekend reeds weten maar kreeg ook nog geen reactie op mijn mailtje. 🫤

Inmiddels werd dit op een correcte manier door de verkoper opgelost. 👍

26 ottobre 2025

Goedemorgen,
Vervelend om te horen! We hebben vanmorgen op uw mailtje gereageerd en de 2 juiste rakels zijn inmiddels nagestuurd. De verkeerd geleverde rakels mag u houden voor het ongemak!

Slechte tot geen communicatie

Meer dan een half jaar geleden plaatste ik een bestelling, waarvan ik het merendeel ontving, uitgezonderd 1 item. Onlangs een mail en appbericht gestuurd, maar geen reactie.
Vorige week nog een bestelling geplaatst, wetende dat het een risico was... En ook nu is het nog steeds niet overgedragen aan PostNL. Weer een mail en appbericht gestuurd en weer geen reactie.
Zijn ze failliet!?

21 ottobre 2025

Goedemiddag,
We hebben uw appje van vanmorgen beantwoord met de uitleg over het artikel dat in backorder stond. Deze is inmiddels terugbetaald en we zijn momenteel in contact met PostNL over de vertraagde zending!
Plotterfolie.nl

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più