Plissegordijnenexpert Recensioni 17

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 1 stelle su 5

Verkeerde leveringen en slechte sevice

Eerst géén zijgeleiders geleverd, toen maar 4 van de 6. Bij montage van de eerste twee gordijnen bleken deze ook te dicht op het raam te komen dus ze passen niet bij de gordijnen. Echt flut. Heb nu hierover gebeld maar degene die aan de telefoon zat weet niet veel van de montage en zijn collega's ook niet. Wordt morgen teruggebeld. Service ver te zoeken.

15 giugno 2022

Laat het EXPERT maar achterwegen

Ondanks uitgebreid contact en duidelijke uitleg dat de verduisterende plissegordijnen ook echt verduisterend zouden moeten zijn, zijn ze bij de plissegordijnenEXPERT net even vergeten te zeggen dat bij de plissegordijnen 'op de dag' er een ruime centimeter zit tussen de muur en het plissegordijn. Dus toch weinig verduisterend uiteindelijk. De clips waarmee het wel opgehangen kan worden zijn voor 'In de dag'. Dus niet echt geschikt als je gordijn ruim 5 cm breder is dan het raam. En omdat het 'maatwerk' is nemen ze niks terug. Jammer genoeg is hun advies niet echt 'maatwerk' Aftersales is uiteindelijk weinig helpend. Gewoonweg slecht!

28 febbraio 2021

Koop er niet.

Koop er niet.
- prijs kwaliteit niet in verhouding
- slechte service
2 sterren omdat bestelling binnen 1,5 week geleverd werd, zoals afgesproken.
Off white plissegordijnen besteld: Kleur beige/geel geleverd gekregen. Off white is voor mij heel iets anders dan geel.
Materiaal is slap en bijgeleverde schroeven meteen krom.
Gevraagd om een oplossing tav de niet gewenste kleur. Ik had een maatverzekering afgesloten. Dan konden we deze verzekering toch inzetten omdat geleverde kleur niet klopte? Nee dat ging niet op bij dit bedrijf. Wel konden ze 10% korting op de nieuwe bestelling regelen.....pfff wat een belediging. Dat is natuurlijk geen enkele oplossing. Tip: bestel altijd proefstalen, ook al gaat het om de kleur wit. Klaarblijkelijk is wit voor dit bedrijf breed te interpreteren en je met dure, slappe raamdecoratie zit opgescheept met een onjuiste kleur.

14 febbraio 2020

Alleen maar ellende

Alleen maar ellende! Doe het niet!

Sinds mei bezig met deze firma. Zeer slechte kwaliteit, gordijnen zijn ook écht niet mooi en bij ons zijn 2 van de 3 al kapot. In 3 maanden tijd, hebben we nog nooit eerder meegemaakt ergens. Dus ik adviseer u allen GEEN zaken te doen met Pax / plissegordijn expert.

25 ottobre 2019
Valutata 1 stelle su 5

Meermaals verkeerd geadviseerd - neemt geen verantwoording

Ik raad iedereen sterk af om bij deze winkel plisses te kopen. Elke adviseur die ik gesproken heb m.b.t. mijn zoektocht naar een veruisterende oplossing op kantelramen gaf een ander advies over welk type plisse het beste zou zijn. Door al deze tegenstrijdige berichten maar een adviseur langs laten komen die vertelde dat de plisse tegen de glaslat zou komen te hangen. Bij levering bleek dat de geadviseerde verduisterende plisses 5 cm. van het raam af hangen en dus enorm veel licht doorlaten. Klantenservice geeft alleen maar berichten door (alleen de eerste keer is er gereageerd) en stuurt zelfs (!!) in een opvolgmailtje de algemene voorwaarden door waarin staat de klant verantwoordelijk is voor de keuze voor het product. EUR 380 euro aan plisses waar ik niks aan heb. Ik schrijf nooit reviews, maar waarschuw andere potentiele kopers in het geval van deze winkel graag.

8 giugno 2019

Slechte aftersales...

Bestelproces liep redelijk vlot. Uitlevering en communicatie hieromtrent al wat moeizamer. Nu, na 1 jaar gebruik van de plissegordijnen problemen met steeds losschietende trekontlastingen, vastmaken hiervan en koordjes uiteindelijk vastknopen besloten om ze retour te sturen voor reparatie.
Helaas, de nieuw geplaatste koorden hebben een afwijkende kleur en zijn nog steeds niet goed. Bij 1 plisse is er geen verbetering, bij de andere plisse zijn de koorden zo kort dat de plisse 30 cm boven de vensterbank al stopt... Communicatie wederom erg moeizaam en ik heb totaal geen vertrouwen in een.juiste oplossing. Wat mij betreft los koord leveren zodat ik ze zelf juist kan herstellen, koop ontbinden of rechtsbijstand er op zetten!

17 maggio 2019

Niet doen!!

Niet doen!!

Wellicht iets goedkoper dan andere leveranciers maar is de ergenis en het vele noodzakelijke contact absoluut niet waard.

Eind november bestelling gedaan. Met de aangekondigde 5-7 werkdagen levertijd zou de bestelling 6 december binnen moeten zijn. Werd uiteindelijk aangekondigd voor 11 december. Alleen kwam er niets, ondanks dat dit telefonisch nog bevestigd werd. Ik moest me geen zorgen maken. Jammer van de opgenomen vrije dag. Niet het probleem van Pax (Plissegordijnenexpert).

Toen levering afgesproken voor 13 december. Ging ook niet door. Werd 14 december.

Helaas was de levering niet helemaal correct. En dan begint het probleem. Clips voor Smartfit plisse waren de verkeerde maat. Direct gemaild maar de juiste clips kwamen niet, ondanks bevestiging op de mail. Gebeld. Mea Culpa. Stond goed in het systeem, men ging er achteraan bellen. En jawel, de clips waren toevallig die dag (woensdag 19/12) verstuurd. Zouden donderdag binnen zijn.

Donderdag helaas geen clips. Ook vrijdag helaas geen clips, dus weer gebeld. Nadat 3 maal na lang wachten aan de telefoon gewoon de verbinding werd verbroken kreeg ik iemand te spreken. Dezelfde persoon die had aangegeven dat de clips eerder al waren verstuurd. Was blijkbaar toch niet het geval.

Weer vele excuses en nu de mededeling dat de leverancier vanaf die dag gesloten zou zijn tot in het nieuwe jaar en ik tot die tijd moet wachten.

Inmiddels is het 8 januari en heb ik nog steeds de clips niet binnen. Wanneer je er niet continu actief achteraan gaat gebeurt er bij Pax helemaal niets, hooguit een 'berichtje naar de afdeling productie'
Vandaag mail ontvangen dat de dame bij Pax heeft gebeld naar de leverancier en er is 'beloofd dat het verstuurd zal worden'.

Zal mij benieuwen, ik heb er absoluut geen vertrouwen in. Spijt van de bestelling bij Pax.
Er is kort gesproken over compensatie voor het geheel maar hier wordt inmiddels niet meer op ingegaan.

Nogmaals, bespaar je de ellende.
Multiraamdecoratie verkoopt ook plisse gordijnen, met het bekende PerfectFit systeem. Had ik dat maar gedaan.

8 gennaio 2019

Mijn bestelling 29 juli geplaatst

Mijn bestelling 29 juli geplaatst. 30 juli contact gezocht met klantenservice omdat het mij niet gelukt was om kleurstalen te bestellen. Mevr stelde voor om mijn bestelling in de backorder te zetten en de kleurstalen toe te sturen.1 aug belde ik hen op om de kleur die ik besteld had, toch door te laten gaan. Het zou nu 6 werkdagen gaan duren. 10 aug maar eens gebeld hoe het met mijn bestelling was. Bleek nog steeds in de backorder te staan. Mevr. zou er zelf zorg voor dragen dat ik de daar op volgende maandag bericht zou krijgen. Di 14 aug weer gebeld. Bleek mijn bestelling domweg nog steeds in de backorder te staan. Toch maar een klacht ingediend en hun antwoord was een excuus voor het ongemak, maar ik moest wel wachten tot 27 aug voor de leverdatum.....ongelofelijk

20 agosto 2018

Elektrisch rolgordijn met 99% verduistering

De levering van het elektrische rolgordijn met Somfy motor ging uiterst vlot, te weten exact 1 week na bestelling. De afstandbediening bleek echter manco, maar deze werd na telefonisch overleg met Rolgordijnenexpert alsnog nageleverd. Dank dus voor de goede zorgen en het adequate optreden. De verduistering van het rolgordijn is door de zijgeleiding ècht top en de motor is rustig. Alles werkt dus naar behoren en wij zijn uiterst tevreden met het eindresultaat :)

26 gennaio 2018
Valutata 5 stelle su 5

Ik had een probleem bij het bestellen …

Ik had een probleem bij het bestellen van mijn verduisterende plisségordijn op mijn slaapkamer. Ik wist namelijk niet wat ik moest bestellen. Ik had toen de klantenservice gebeld en ik ben erg goed geholpen. Hun advies was om eerst gratis kleurstalen aan te vragen, dus dat deed ik ook. Nadat ik mijn kleurstalen binnen had gekregen, wist ik het zeker dat ik de Plisségordijnen kon bestellen. Vandaag mijn plisségordijn binnen gekregen. De plissegordijn was op tijd geleverd, daar was ik erg blij mee. Ik heb de plisségordijn gelijk opgehangen. Het zelf monteren van een plisségordijn ging erg gemakkelijk en van goede kwaliteit.

Goede service, goede kwaliteit, betrouwbaar alles was goed. Voor een volgend rolgordijn kom ik hier zeker terug!

31 maggio 2017
Valutata 5 stelle su 5

Ik heb twee jaar terug op maat gemaakte plisségordijnen besteld.
Ik kreeg een probleempje met een scheef hangend gordijn. Via mail konden zij mij uitleggen, hoe ik dit kon verhelpen. Ik kreeg dezelfde dag nog een antwoord, maar omdat ik twijfelde of het ging lukken belde ik toch maar even. Ik kreeg een vriendelijke dame aan de lijn die de tijd nam om alles uit te leggen.

Dat noem ik nou goede service. Ik zou een volgende keer weer via deze site mijn gordijnen bestellen en zal ze aanbevelen bij anderen.

26 maggio 2017
Valutata 3 stelle su 5

Plissegordijnenexpert ervaring

Wij zijn door Plissegordijnenexpert belazerd! Wij bestelde twee gordijnen en één daarvan van 283 cm x 100 cm. Toen hij bezorgd werd en we gingen hem ophangen toen bleek dat hij scheef ging hangen. Hoogstwaarschijnlijk komt dit door de lengte (283 cm). Toen ik een klacht had ingediend kreeg ik eerst antwoord om de connector (waar de touwtjes inzitten om hem omhoog/omlaag te doen) open te maken en de touwtjes beter te doen. Maar niets hielp. Toen ik dit weer kenbaar had gemaakt kreeg ik het antwoord dat dit door de breedte van het gordijn kwam en dat dit buiten de garantie viel. Stond in de voorwaarden zei ze. Heb het nagekeken maar niet kunnen vinden. Daarnaast vind ik dat als het gordijn te breed is en daardoor niet goed meer door de touwtjes bediend kan worden (lees: te zwaar wordt), dan moet je dit netjes aangeven op de site en tijdens het bestellen aangeven dat een te groot gordijn niet goed zal gaan werken. Om een lang verhaal kort te maken : ze hebben ons belazerd! Ik koop hier dus nooit meer wat.

Uiteindelijk heeft het bedrijf de klacht toch serieus genomen en ons naar tevredenheid geholpen.

31 marzo 2017
Valutata 2 stelle su 5

plissé vouwt niet meer op

Na 3 jaar van normaal gebruik vouwt het plissé niet meer goed op, leverancier wil hier niets aan doen: "garantie termijn is 1 jaar verstreken"
Bijzonder slechte service!

27 marzo 2017
Valutata 1 stelle su 5

Defect product, verkeerd product en een afwerkfout.

Order ontvangen van plissegordijnenexpert shopfactory. 1 van de verano plisses is defec, kan niet worden bediend. Een andere plisses van deze order is geleverd met een totaal verkeerd systeem. 1 plisse was verkeerd afgewerkt waardoor het niet tussen het kozijn past.

Mooie producten maar alleen zaken doen met dit bedrijf als je heel veel tijd en geduld hebt voor de retourzendingen zodat je weer kan wachten op herstel (als dat dan nu maar wel "in 1 keer" goed gaat?).

NB als er iets verkeerd gaat, krijg je niet je geld terug!

6 marzo 2017
Valutata 1 stelle su 5

Top down bottum up plisses, 2500 euro.. binnen 1 jaar alles kapot!

Hadden prachtige dubbele verduisterende honinggraat plissegordijnen top down bottom up systeem gekocht bij plissegordijnenexpert.nl van shopfactory Amsterdam. Merk is verano. Alles (10 ramen!) was binnen een jaar kapot! Het was niet mogelijk om en supervisor aan te telefoon te krijgen. Afspraken werden niet nagekomen en niet per mail bevestigd.

De touwtjes / koordjes van de plisses gingen rafelen en knapten stuk voor stuk! Niet te geloven werkelijk. Daarna zou alles gehaald worden, een afspraak maken bleek dramatisch want moet per se met een eigen vervoerder die maar beperkt kan, duurde weken.

Binnen tien dagen zouden wij alles terug ontvangen.
Na een halve winter, inclusief de kerstdagen zonder enige raambekleding te hebben gezeten kwam alles terug. Waren niet genotificeerd door het bedrijf dat het langer zou duren, hoorde gewoon niets!
Toen eindelijk alles terug was bleek alles maar gedeeltelijk hersteld en 1 plisse ook nog vernield, compleet foutief in elkaar gezet.

De reparatie was kosteloos maar geheel nutteloos. Hier niet mee akkoord gegaan, niets geen geld terug of vervangend product min de aanschafkosten, alleen een korting op een volgend product.

Als je eenmaal alles gemonteerd hebt voor al je ramen wil je echt niet alles weer los halen om weer van vooraf aan te beginnen dus je zit zo beetje vast aan het bedrijf.
Prachtige en dure plisses, werkelijk mooi en warm, waardeloze kwaliteit. Is echt iets vreemds mee aan de hand.

Ons advies is om absoluut de dubbele honinggraat plisses, top down en bottum up systeem niet kopen bij dit bedrijf.

21 febbraio 2017
Non scritta su invito

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più