Valutata 5 stelle su 5

Jättebra service, snälla och trevlig personal samt bra varor/produkter; bra kvalitet och en snabb leverans. Ett pålitligt och bra firma. Har beställt flera gånger och upplever plingon som ett väldig... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har handlat på Plingon sedan start. I den lilla fysiska shopen ryms förvånansvärt många artiklar. Alla håller hög kvalitet. Produkterna levereras snabbt och det personligt målade Tack-kortet är uppska... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Leveransen var supersnabb och i tid, och varorna var felfria. Jag var särskilt nöjd med den fina förpackningen och de personliga hälsningarna. Tack så mycket Sarah 😊

1. Negozio di materiali per l'arte
  2. Negozio di hobbistica

Scritti dall'azienda

Hos Plingon hittar du materialet du behöver för att förverkliga dina kreativa idéer, främst inom måleri. Förutom försäljning via webben så finns en fysisk butik lokaliserad i Ludvika. Plingon ägs av Sara Larsson, som värnar om en god personlig service och att tillhandahålla kvalitativa produkter till rimliga priser. I varje beställning medföljer ett handgjort TACK-kort.

4,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Bra produkter

Bra produkter, snabb leverans och alltid trevlig

16 aprile 2026

Risposta di Plingon

Tack snälla du för det fina omdömet! Det värmer hjärtat.

Valutata 4 stelle su 5

Bra upplevelse

Det funkade bra att beställa, och paketet kom fram i tid.

7 aprile 2026

Risposta di Plingon

Varmt tack för att du tog dig tid att lämna en recension! 😊🌷

Snabb leverence

Snabb leverence, bra priser och personlig service

7 aprile 2026

Risposta di Plingon

Stort tack för det fina omdömet! Varmt välkommen åter =)

Bra personal

Bra personal, snabb leverans, varorna kom som beräknat och allt var i sin ordning. Kommer handla igen. Rekommenderar

4 marzo 2026

Risposta di Plingon

Varmt tack för att du tog dig tid att skriva den fina recensionen! Ha en fin dag och hjärtligt välkommen åter!

Snabbt och bra

Det gick jätte snabbt och fick produkten jag beställde så jag är jätte nöjd.

1 aprile 2026

Risposta di Plingon

Stort tack för omdömet. Härligt att du känner dig nöjd =)

Fantastisk service!

Så oerhört snabb service! Rekommenderas varmt!

1 aprile 2026

Risposta di Plingon

Ååh vad jag blir glad, tack för det fina omdömet!

Valutata 5 stelle su 5

Min andra beställning och lika nöjd nu…

Min andra beställning och lika nöjd nu som första gången... Fick snabbt svar på mina frågor och det är alltid ett plus! 🌟🌟🌟🌟🌟

31 marzo 2026

Risposta di Plingon

Supertack till dig med för att du väljer att fortsätta beställa från Plingon! 🌷😊

Bästa konstnärs butiken

Bästa konstnärs butiken , alltid bra priset , fin fin service, snabb leverans, jag är super nöjd//Carin

6 aprile 2026

Risposta di Plingon

Det gör mig så glad att höra 😊🌷
Stort tack för det fina omdömet och för att du väljer att beställa av mig!

Valutata 5 stelle su 5

Alltid bra och snabb service

Alltid bra och snabb service och varorna är så fint förpackade med ett egenhändigt gjort tack-kort!

5 aprile 2026

Risposta di Plingon

Varmt tack för det fina omdömet 🌷😊 Det glädjer mig att korten uppskattas! Jag älskar att göra dom!
Mvh Sara - Plingon

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più