Ik heb op 7 februari 2026 een polycarbonaatplaat van 10mm besteld (order nr 135718), bedoeld om ten laatste 1 maart te kunnen plaatsen. Levertermijn was voorzien ten laatste 20 februari, dus nog wat... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Helaas kan ik de positieve ervaringen niet delen. Op mijn offerte-aanvraag kreeg ik het verzoek mijn adresgegeven en telefoonnummer te verstrekken zodat ze offerte konden uitbrengen. Ik begreep de noo... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Super bedrijf, Vorige maand 4x plexiglasplaten van 33050mmx 980mm (4mm dik) besteld voor onze voetbalclub. Dezelfde week geleverd door een keurig nette chauffeur. Afgelopen week zijn deze platen i... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Keurig bedrijf! Nette prijzen. Goede klantenservice. Helaas had mijn product wat schoonheidsfoutjes. Ik ben ervan overtuigd dat dit uitzondering is. Ik had het helaas al gemonteerd dus ik hoefde geen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Plexiglas.nl is de specialist voor plexiglas, HPL en polycarbonaat op maat! GRATIS op maat gemaakt kunststof met CNC-machines! ✓ Zakelijk & Particulier ✓ +100 diktes en kleuren. ✓ Bewerkingen als gravures, gaten en vormen ✓ Veilig online bestellen ✓ Snelle levering aan huis ✓ Vriendelijke persoonlijke service
2 J. van der Leeweg, 3304BD, Lienden, Paesi Bassi
Ha risposto al 75% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
1 ster nog teveel. Waardeloos. Besteld en betaald op 18-10. Twee platen recht toe recht aan trespa. Keuken levering volgende week ( vandaag 28-10). Moet gemonteerd zijn voor dat ze met keuken beginnen.
Meneer vd klantenservice woensdag gesproken en die garandeerde me: nee levering vrijdag ( vandaag dus). Geen track en trace. Hun fout zou daar nog staan. Hij schoof de verantwoordelijkheid fijn af op achterstand ( nergens info over op site), dat hij had aangegeven dat het op de site moest ( niet dus). Vandaag leveren gaat niet meer want onze postcode is di/vrijdag levering. Fijn met onze planning🤬. We konden het ophalen....tuurlijk 3 meter platen in een Captur. Hij "zou nog wat proberen" maar dat veeg ik weg als lak hebben aan de klant en een loos zinnetje. Never bestellen dus bij Plexiglas (tenzij je geen planning hebt met andere leveranciers zoals keukenboer).
Update:
Mijn man is gebeld binnen het uur zoals ik had verzocht, hij heeft de order geannuleerd, geld krijgen we terug, hopelijk sneller dan de "trespa levering".
Reactie nav de reactie vanuit Plexiglas: er is geen énkele poging ondernomen om ons op de hoogte te stellen. Niet via de site over de vertraging en zéker niet persoonlijk, daar zijn we zélf achteraan gegaan.
Heb meneer zijn naam weggehaald ( hoewel hij élders bij deze reviews ook genoemd wordt) maar het lijkt wel of u de verantwoordelijkheid omtrent deze levering niet wilt nemen. U bent in gebreke gebleven. Punt.

Risposta di Plexiglas.nl
3 Augustus besteld, meerdere malen gebeld wanneer de levering komt, elke dag opnieuw hetzelfde antwoord: "We hebben contact opgenomen met onze koeriersdienst en de levering komt morgen."
Owja, en ze zouden terug bellen als ze een meer weten over de levering (Dezelfde dag). Dit is nog geen een keer gebeurd.
Ik moet zorgen dat er iemand op locatie is voor ontvangst van deze bestelling wat tijd en geld kost elke dag weer.
Sinds 3 augustus is de levering klaar voor verzending en zou ik de avond voor verzending een track and trace ontvangen. Dit is nog altijd niet gebeurt.
Nu 19 Augustus nog niks geleverd.
Net contact gehad met de leverancier zelf en die melden dat ze wel al 2 pogingen hebben gedaan om langs te komen maar ze er niet mochten komen met een vrachtwagen.
Begrijpelijk, erg jammer dat ik dit niet hoor vanuit Plexiglas.nl zelf maar dit via de koeriersdienst moet horen. En nu zelf met de koeriersdienst moet plannen wanneer het wel geleverd kan worden en op wat voor manier.
Kortom, ontzettend slechte service van plexiglas.nl, je wordt niet op de hoogte gehouden van de situatie, je moet er continu zelf achteraan. En puntje bij paaltje komt er na elke belofte GÉÉN levering.
Misschien een leuk bedrijf voor in het programma Boos?
18 dagen op me plaatje plexiglas gewacht.
6 keer gebeld waar me bestelling nou bleef.
6 keer het antwoord “morgen komt hij aan”gekregen.
Na 18 dagen eindelijk me bestelling binnen.
Plexiglas wordt verzonden zonder bescherming.
Eerste krassen zitten al
op het glas door de verzending.
Jullie moeten jullie eigen diep schamen om zo met je klanten om te gaan.
Bedankt Marco
Waardeloos bedrijf hoop beloftes maar niet leveren volgens afspraak!

Risposta di Plexiglas.nl
Top service. Sneller geleverd als gepland. Duidelijke uitleg aan de telefoon.
Goede communicatie en nette bezorg sevice.
Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen een aanrader

Plaat geleverd conform tijds-afspraak,
Helaas kwam de plexiglasplaat beschadigd aan.
Plexiglas heeft daar wel adequaat op gereageerd en we hebben in overeenstemming een oplossing gevonden. Niet geheel wat ik in gedachte had, maar we zijn wel gekomen tot een een acceptabele oplossing. Daarom toch een goede score ondanks de kleine tegenslag.
Ik zou er volgende keer iig weer gewoon bestellen.

Risposta di Plexiglas.nl
Ik kan niet anders dan erg tevreden zijn over plexiglas.nl.
Duidelijk, scherpe prijzen en vriendelijk en deskundig advies!
Ik kom zeker bij jullie terug in de toekomst.

Risposta di Plexiglas.nl
Erg behulpzaam bedrijf en de platen werden precies zoals afgesproken afgeleverd, aanrader!

Risposta di Plexiglas.nl
Bij eerste bestelling grote beschadiging in de plaat niet op de foto te krijgen was ook slecht verpakt alsnog een nieuwe gekregen die was 9 cm te kort moet ik weer een foto maken vinden ze hem weer niet duidelijk gaat er wel eens iets goed bij dit bedrijf ondertussen maar ergens anders gehaald

Risposta di Plexiglas.nl
Gewoon goed bestelling kwam zelfs in de avond ivm met de drukte uitermate vriendelijk chauffeur heb hem maar een blikje cola gegeven ivm.met de hitte die dag eindconclusie
Ik raad dit bedrijf zeker aan!

Risposta di Plexiglas.nl
Op aanraden speciale kit erbij besteld. Deze kit plakte niet. Op mijn vraag hoe het plexiglas te bevestigen, kreeg ik als antwoord om er gaten in te boren. Uiteindelijk zelf ervoor gekozen gorilla glue te gebruiken, hierna zat de plaat direct muurvast. Bedrijf wil niet de kit van 18.15 euro crediteren want wij zouden wel iets verkeerd hebben gedaan. Zeer teleurstellend en niet klantvriendelijk.

Risposta di Plexiglas.nl
Prima service. Vriendelijke mensen en een erg leuke 'Track en trace'. Kortom:100%.

Risposta di Plexiglas.nl
Er is een optie voor het verwijderen van "Scherpe randen verwijderen".
Als je deze aanvinkt, dan betaal je daar extra voor. Je zou denken dat die randjes dan netjes machinaal gefreesd worden. In beide orders die we geplaatst hebben werd dit niet uitgevoerd. Met bellen kwamen we er achter dat deze service niets meer in houd dan "er met een mesje langs lopen", niet iets waar je als klant voor zou willen betalen omdat je dat zelf ook wel in 10 seconden tijd kan doen. Maar zelfs dit nalopen met een mesje in in beide gevallen niet eens gebeurd, als je met je vingers aan de randjes en hoekjes voelt zijn deze nog steeds scherp!

Risposta di Plexiglas.nl
Helaas na vele beloften is er nog niets geleverd.
Is dit wel een echt bedrijf of is het fake?

Risposta di Plexiglas.nl
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.