PLAYINGA is a social network for sports players. It’s an application built to make play more possible. Isn’t it a pain to find sporting events around you and find talented players to compete against and play within your neighbourhood. Also wouldn’t it be great if there is way to track your sporting performances like professional players do to keep yourself in form. What if you could manage your sports life in one free app. 🙃 🏆🏆🏆 That's PLAYINGA For You 🏆🏆🏆 Use an App designed for sports exclusively for players and teams. 🔎 Find sports events and tournaments around you to participate in. 👀 Search players as talented as you in your neighbourhood. 🤝 Make friends and share your sports conversations. 🗓️ Schedule practice matches and challenge more players and teams. 💯 Built-In sport specific scoring of more than 50+ popular sports. 💰 Check on sport finances. 🎖️ Record your winnings. 📣 Your sports profile to showcase your scores, statistics and winnings. 📊 Keeping track of player and team statistics. 🗂️ Organize your sports photos and videos, match wise. ⚒️ 50+ Other features you've been praying for. 🌟🌟🌟 All This FREE, Forever !!! 🌟🌟🌟 PLAYINGA keeps participating players updated on all match updates and schedules. ❌ No More Sitting At Home Bored. ❌ No More Not Having Any One To Play With. ❌ No More Missing Games. ❌ No More Paper Work to Enter Scores Required. ❌ No More Messaging Tools Required. 🌟🌟🌟 Sign Up For FREE at https://playinga.com 🌟🌟🌟
VENTURAM, No 113/1 Block B2, Second Floor, 200 Feet Radial Rd, Alagappa Nagar, Old Pallavaram, Chennai, Tamil Nadu 600117, 600117, Chennai, India
- +91 9500123495
- support@playinga.com
- playinga.com
Le persone hanno visualizzato anche
Nessuna recensione
Questa azienda non ha ancora ricevuto nessuna recensione.