Fejl ved at billed og lyd ikke er synkron + billed forsvinder i 1 til 3 sekunder + billed fryser + vente cirkel kommer mellem 10 og 30 gange på en aften. Ang. Yousee support, personale ud uddannelse... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Jeg sidder og tjekker priser/anmeldelser af Streaming TV-Pakker. Der er absolut INGEN gode anmeldelser af Yousee Play herinde, kun meget dårlige. Jeg har nu haft Yousee play igennem de sidst... Leggi di più
Virkelig dårlig stemning, har måttet opgive at se EM Håndbold finalen. Da det konstant skal opdatere, hvis jeg er heldig kan jeg se 2 minutter også begynde det at opdatere igen. Har måttet lukke appe... Leggi di più
Tror desværre ikke YouSee play læser anmeldelser på trustpilot. Yousee abonnement hænger i en tynd tråd. Har udmærket webforbindelse 500-600 Mbps hos Norlys og bruger appleTV. Mit abonnement hos YouSe... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Siden fungere dårligt
Siden fungere dårligt, de har mere travlt med at sikre sig at der ikke er flere end 5 der er logget ind på siden, end at få den til at fungere ordentligt. Hvis man har crome cast er det helt håbløst.
yousee streamer i abonnement
yousee streamer i abonnement, hul i hovedet!!
Gudsjammerligt ringe produkt.
Gudsjammerligt ringe produkt.
"Du kan bare downloade Yousee appen på dit TV og se igennem den". Ja, så nemt går det nu ikke. Appen crasher flere gange dagligt, og når den skal starte, ender den ofte bare i grå skærm. Så kan man ikke komme videre, før man har afinstalleret appen og installeret den igen, samt evt. også taget strømmen helt til TV'et og tændt igen.
Appen virker ok på Iphone, men på TV'et er det helt ude i skoven.
YOUISEE sådan en gang bras jeg skal…
YOUISEE sådan en gang bras jeg skal næsten indtaste ny kode hver dag og nogle gange siger den mine kaneler ikke fungere eller man skal prøve senere HVAD er det lige man betaler for NU ringer jeg i morgen og siger det denne udulige service op har haft det under 1 måned det er jo fuldstændigt til grin
Utrolig ustabil app
Utrolig ustabil app, på Apple TV. Crasher jævnligt midt i afspilninger. Utrolig frustrerende! Har betalt til det i flere år, men har måttet deale med den ustabilitet fra start.
Virke på ingen måde som det skal…har…
Virke på ingen måde som det skal…har kæmpet med den app i 14 mdr. yousee har love både penge retur for den tid appen ikke har virke og at de ville retten fejlen. MEN…når alt kom til alt ville de ikke give penge retur og fejlen blev aldrig rette..så jeg har betalt en masse penge for noget som på ingen måde virket som det skulle…køb aldrig Yousee play.
Intet mindre end håbløst
Intet mindre end håbløst tv. Har købt en tv, pakke med 50 point og tilkøbt 10 mere, så alle mine kanaler og apps er samlet. Det virker på ingen måde, jeg er blevet trukket for mine apps, jeg kan ikke tilføje eller fjerne kanaler, ja mildest talt fungeret intet at det, som de beskriver som smart. Sidst men ikke mindst, så hakker det og fungere ikke optimalt. Jeg glæder mig nærmest til at opsige abonnementet så snart de åbner op igen.
Jeg plejer ikke at skrive anmeldere, men der her er så ringe at jeg ikke kunne lade være. Frygteligt! Lad være med at falde i samme fælde som mig.
Hakker og hakker ved livestream og…
Hakker og hakker ved livestream og praktisk talt ubrugeligt. Havde købt det for at se landskamp, men afmelder det igen hurtigst muligt.
Tilmeldt INKASSO for afleveret boks
Vi har gennem mange måneder været nødsaget til at benytte nødbokse fra Yousee fordi det internet de solgte os ikke har virket. Da det endeligt bliver bragt i orden, aflevere vi nødboksen i den fysiske butik, dette er ikke blevet registreret rigtigt, og vi bliver ikke tilbudt at få en kvitering, af den (desværre) inkompetente medarbejder som ikke helt virker til at have styr på hvordan det fungere. Vi modtager en regning for manglende levering af nødboks, og går i butikken for at konfrontere den mand som vi afleverede nødboksen til. Han fortæller os at han godt kan huske os og at han med det samme vil taste ind i systemet at boksen ER blevet afleveret!
Nu har vi modtaget et brev fra Yousee om at vi IKKE har afleveret nødboksen og de har tilmeldt os et inkasso frima for at få pengene tilbage. Når vi efterspørger at de taler med den medarbejder som både har taget imod boksen og efterfølgende sagt at han kan huske os, finder vi det højst besynderligt, at deres firma ikke kan gøre noget ved denne sag, og benægter at de ikke kan finde hendelsen over kameraet.
Vi har nu sendt klagen tilbage til virksomheden, og nægter at betale denne regning de har sendt os de, vi føler at de krænker vores ret og sandheden i at vi har afleveret boksen
Yousee play app
Yousee play app. Er en joke, virker elendigt på mit nye Samsung Tv i sommerhuset, når jeg trykker på app, får jeg bare en grå skærm , så slukker jeg for strøm til Tv og kan i sjælne tilfælde ved en genstart være heldig at få app til at virke , alle andre app,s virker fint ?
Endnu en elendig anmeldelse til samlingen
Endnu en elendig anmeldelse til jeres lange samling. Jeg kan se I har så mange dårlige anmeldelser, at I ikke magter at svare på dem. Det er alene et utroligt dårligt tegn. Efter opgradering af jeres YouSee Playapp her i foråret understøttes mit Samsung Tizen fjernsyn pludselig ikke længere. Nu sidder vi i Grækenland og vil gerne se golf på Viasat Sport Golf. På stranden med 5G på iPhone virker det. På hotellets Wifi med fuld dækning virker det hverken på iPhone eller iPad. Med Wifi slukket og kun Edge på iPhone virker det heller ikke. Sjovt nok er der ingen problemer med TV2 Play, DRTV, Netflix og Discovery. Det er virkelig sløjt og totalt utilfredsstillende at være kunde hos YouSee. Desværre er jeg i en antenneforening der af uransagelige grunde har valgt YouSee. Ellers var jeg smuttet for længst. Føj I stinker!!!
Elendigt
Elendigt - skandale app og dårligt tv.
Tænk at man vil være det bekendt.
Tekstning
Talte på chat med yousee.
Har lige købt streamer fra yousee.
Der mangler mulighed for at tekste udsendelser.
Yousee kan ikke være uvidende om dette. Men de forstod ikke mit problem. Det måtte være mig der gjorde det forkert.
Har internet hos anden udbyder.
Jane Bak
Appen har ikke fungeret ordentligt fra…
Appen har ikke fungeret ordentligt fra dag 1.
Skærmen fryser og en grøn cirkel drejer rundt som om den opdaterer. Dette sker hvert andet minut så det er umuligt at følge med i et program. Kan på ingen måde anbefales. Får at vide fra kundeservice at det er normalt når man har LG tv, hvis man vil undgå det skal der tilkøbes en streeming boks....Det bliver et nej tak herfra, og et opsagt abonnement.
YouSee app ... du kan trække hesten til truget men ..
YouSee opfordring til at give appen en positiv anmeldelse, låser samtidig skærmen på mobil-skærmen. Hvad er det de forventer?
Manglende service ved indgåede aftaler…
Lavede en aftale med tekniker men han glemte at nedskrive aftalen så den sag blev lukket selv om jeg stadig venter på den hjælp jeg blev lovet! Mine kanaler fryser og især History og history2 har pixel forstyrrelser som giver grå skærm i nederste halvdel af skærmen samt det annoncerede program ikke er det program der vises. Det der tricker mig er den manglende service som YouSee udviser! Jeg får indtryk af der tænkes: "Det er bare en gammel pensionist så vi hælder lidt vand ud af ørene så mister han nok energien, vi lukker bare sagen så han skal starte forfra og når vi har gjort dette et par gange så giver han jo nok op!" Det bliver min oplevelse af YouSee jo ikke bedre af. Jeg er blevet opfordret til at skifte udbyder og det kommer tættere og tættere på.
Øv bøv
Appen bliver ved med at fortælle mig at flere ser på samme tid. Det gør de ikke. Derfor kan jeg ikke se kampen i champions league. Det gør mig sur og får mig til at fraråde andre at købe yousee play… nogensinde.
fecking lårt jeg kan ikke søge på ting…
fecking lårt jeg kan ikke søge på ting derinde 👎 det til min engelsk eksamen, ville I have jeg dumper eller hvad
Fungerer desværre rigtig dårligt
Fungerer desværre rigtig dårligt. Appen på fjernsynet har, af en eller anden grund, ikke det samme indhold som på telefonen. Der mangler noget. Søgefunktioner er ringe - nogle gange skal jeg bruge kalenderen for at se noget der blev sendt for et par dage siden, for søgefunktionen fungerer ikke optimalt.
Man mister jævnligt forbindelsen og når man så vil se videre fra det man så, kan man ikke spole før man igen har set de første ti minutter, fordi den ikke gemmer hvor man var nået til.
Helt utroligt hvor mange penge de kan tage for så ustabilt og uprofessionelt produkt...
Så ringe at det faktisk er lidt sødt
Så ringe at det faktisk er lidt sødt. Man kan ikke genaktivere sit abonnement....hvis nogen ved hvordan er de smartere end mig, jeg brugte en time og nåede frem til at man kunne ringe til kundeservice som var lukket. Alternativt. Jeg havde samme bøvl da jeg skulle opsige det, det blev til diverse mails. Det er dog heldigvis nemt at undvære yousee play, men de har et par gode egne serier. Tak for denne gang, jeg vender desværre ikke tilbage for det kan jeg jo ikke:-)
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.