Een mooie en simpele mat om makkelijk planten te kunnen verpotten zonder dat de aarde overal op het aanrecht of in het schuurtje terecht komt. Het kleine schepje van kunststof maakt het mogelijk om p... Leggi di più
Ik ben eerlijk gezegd een beetje geschrokken van de reviews, de sterren gaan van het ene naar andere uiterste. Mijn bestelling heb ik inmiddels al geplaatst, dus ik wacht het maar af. Ik hen mijn verw... Leggi di più
Zeer goede service: ik heb het pakket snel en goed ontvangen. Over het product zelf ben ik iets minder tevreden. Het is mij niet gelukt om de plant langdurig tegen een muur te bevestigen met dit pro... Leggi di più
Zondag een bestelling geplaatst. Helaas door eigen fout vergeten het huisnummer te vermelden. Na hiervoor een mailtje gestuurd te hebben, direct reactie gekregen. Product was snel binnen. Bedankt voor... Leggi di più
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Superservice!
Ik had een fout gemaakt in de postcode, maar toen ik dat (na verzending) meldde is er meteen een nieuwe zending verstuurd met het juiste adres. Top service!!
Snel en netjes afgelerd
Gewoon goed geregeld!!!
Hele fijne ervaring gehad
Hele fijne ervaring gehad met mijn bestelling bij planttools.
Ik had m’n bestelling al binnen 3 dagen al binnen en de kwaliteit is super!
Makkelijk te bestellen en snel in huis!
Makkelijk zoeken in de website
Makkelijk zoeken in de website. Goede prijs. Eenvoudig betalen. Snelle levering in een prima verpakking
Correcte afhandeling
Het artikel was goed
Het artikel was goed.
De prijs vond ik eigenlijk wel te veel (op ali waren ze voor 2 euro. Het chinese stickertje zat op de plastic verpakken dus gok dat hij ook van ali kwam)
Het product kwam na 4 dagen bestellen pas binnen.
Trage levertijd en reactievermogen
Ik dacht ruim op tijd (een week van te voren) een bestelling gedaan te hebben voor vaderdag, helaas tot op heden geen track & trace gehad maar alleen bevestiging van bestelling. Inmiddels contact opgenomen via de mail wanneer ik de bestelling kan verwachten maar geen reactie gekregen. Helaas geen vaderdagkado dus.

Risposta di Planttools
Voor het eerst besteld bij planttools
Voor het eerst besteld bij planttools. Allemaal top geregeld. Goede prijs en snel verzonden. Top, ik bestel vaker. 5 sterren.

Risposta di Planttools
De bestelling was met zorg ingepakt…
De bestelling was met zorg ingepakt inclusief handgeschreven briefje waarin ze uitlegde dat een grote doos nodig was door de stekstokken die zo lang waren.
Mijn oppotmatje is super, ik heb hem gelijk gebruikt en de tools die erbij zaten super handig.

Prima product
Zeer goede service
Zeer goede service: ik heb het pakket snel en goed ontvangen.
Over het product zelf ben ik iets minder tevreden. Het is mij niet gelukt om de plant langdurig tegen een muur te bevestigen met dit product. Na enkele uren vielen alle plantenclips naar beneden. Dit kan mogelijks aan de ondergrond (geribd vliesbehang) liggen.
Zeer snel de bestelling kunnen plaatsen…
Zeer snel de bestelling kunnen plaatsen en een snelle levering. Blij dat ik het hoesje tegenkwam
Snelle levering en goed product.
Klantvriendelijk en top materiaal
Top levering en materiaal
Klant vriendelijk perfect
Zeker aan te raden bij iedereen
Het artikel en levertijd is goed maar…
Het artikel en levertijd is goed maar ik zag ze bij een andere leverancier VEELgoedkoper !daarom.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.