Banner for Plantinavia Danmark

Plantinavia Danmark Recensioni 161

TrustScore 5 su 5

4,8

Fik leveret 131 stk. store og flotte kirsebær lauerbær planter med klump 1 uge efter bestilling. Hurtig leverance, med track & trace på lastbilen og en venlig chauffør som kørte alle paller ind. Virke... Leggi di più

Vi bestilte 21 meter Thuja Brabrandt hækplanter 200 cm høje, i den bedste kvalitet. Planterne vi modtog var flotte, fyldige og enormt sunde. Her to uger efter står de stadig meget flotte. Vi modtog en... Leggi di più

Det var en flot frodig hæk vi modtog. Vi modtog hækken som aftalt. Nogle af hækplanterne var lidt tørre da vi modtog dem og tabte lidt blade, men kort efterplantningen begyndte deb at skyde igen. Alt... Leggi di più

1. Vivaio e articoli per il giardino
  2. Vivaio
  3. Vivaio di alberi

Oplev vores 6 sorter af stedsegrønne hækkeplanter for direkte privatliv. Hjælp til plantning, gratis levering og betaling efterfølgende.

En hæk er mere end blot en indhegning - det er et løfte om grøn ro

Det er derfor, at vi gør mere end at levere planter. Vi leverer tillid, ekspertise og omsorg.
Fra det øjeblik, din hæk forlader vores planteskole, til den dag, den blomstrer i din have, er vi med dig. Og hvis naturen har andre planer? Så står vi ved din side og sørger for, at din hæk trives. For ægte service stopper ikke ved leveringen - den vokser med dig.

4,8

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Troværdig virksomhed -

Den første telefoniske kontakt er imødekommende og venlige og tålmodig det føles trygt at have en kompetent person til at vejlede og svare på spørgsmål om det store valg fx at købe ind til ny hæk. Hjemmesiden er en stor hjælp og den har svar på alle spørgsmål .. nemt og overskueligt.. meget troværdig virksomhed..

21 ottobre 2025

Leveret som aftalt

Leveret som aftalt, flink og hjælpsom chauffør, flotte grønne planter, nu stå der 25 meter flot thujahæk, og naboen er rigtig glad, Plantinavia er nemme at kontakte på mail og svarer hurtigt tilbage.😎

Jan Flenskov

3 giugno 2025

Plantinavia rammer plet på alt!

Plantinavia rammer plet på utroligt mange punkter. Deres kommunikation er helt i top, både på mail og WhatsApp. Derudover er vores ligusterhække over al forventning. Leveringen forløb utroligt smertefrit og kom allerede om tirsdagen. Deres videoguide og eksperter online hjalp os utroligt meget og gav os meget ro i sindet ved at modtage en så dyr investering.

Vil altid anbefale Plantinavia!

3 giugno 2025

Flotte træer og super service fra start til slut

Super service fra start til slut. Jeg bestilte 60 thuja smaragd af den billige kategori til 20 meter hæk. Therese skrev at de grundet optimering af transport kunne opgradere mig til 40 stk velforgrenede træer, der efter sigende skulle dække bedre. Lettere skeptisk skrev jeg til Therese, og efter hendes forklaring sprang jeg på. Det har jeg ikke fortrudt! Træerne er enormt flotte og dækker på en meget pænere måde samme areal hæk som de billige. Jeg kan kun anbefale at give lidt ekstra for de lidt dyrere velfirgrenede træer - det er det hele værd. 5 stjerner herfra for både produkter, service og levering!

13 giugno 2025

Det var en super god oplevelse af købe…

Det var en super god oplevelse af købe planter fra Plantimavia, vi modtog 38 stk Thuja Brabrant og de var alle i den bestilte højde på 150cm+ og ikke en eneste af dem fejlede noget. Vi kunne følge leveringen via GPS så snart chaufføren var i Danmark.

Det er ikke sidste gang vi har bestilt vores planter hos Plantinavia

9 maggio 2025

Bestilte 150 stk

Bestilte 150 stk. kirsebær laurbær. God kommunikation med Theresa fra start til slut. Vi har fået lille rabat også. Planter kommer med truck fra Holland med GPS trucking. Dagen før fik vi plan med levering. Men vi kunne også se på GPS, hvornår levering sker.

Vi har meget positive oplevelse og kan god anbefale Plantinavia.

28 ottobre 2024

Rigtig god oplevelse fra start til…

Rigtig god oplevelse fra start til slut.
Vi lagde en stor ordre på Thuja brabant planter til 150m hæk. Vi bestilte i højde 175cm samt 100cm i deres bedste kvalitet med rodklump. Vi havde lidt udfordringer med Visa betaling, som vi fik hurtig og god hjælp til over mail.
Planterne ankom som lovet og der var god kommunikation med chaufføren.
Planterne var super flotte og fyldige og levede op tilbeskrivelsen.

22 ottobre 2024