Ærgerligt at butikken er under nedlukning, da der er en fantastisk god kundeservice og et godt udvalg af økologiske produkter (lidt endnu!). Jeg glemte en vare på min ordre, men fik den sendt med... Leggi di più

At købe hos Planteglad er tilfredsende altid. God kvalitet af øko varer, masse af produkter, plastik fri emballage, god service. Jeg fik pakkerne 3 dage efter jeg bestilt!! 🌟 planteglad bliver sav... Leggi di più

Varene kom hurtigt og det var bare en god oplevelse at åbne kassen :-) virkelig en nem måde at få lækre organiske basisvarer til f.eks. anti inflammatorisk/vegansk/vegetarisk kost. Håber der kommer s... Leggi di più

1. Negozio di articoli biologici
  2. Negozio di frutta secca
  3. Negozio di frutta secca a guscio

Hos planteglad sælger vi økologiske varer til dit basislager. Vi sælger blandt andet forskellige: bønner, linser, nødder, kerner & frø, mm.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Walnuts were not fresh

Walnuts were not fresh, hazelnuts were not fresh. I had to throw them out...

8 novembre 2021
Logo di Planteglad

Risposta di Planteglad

Hi,
Thanks for your feedback. We are very sorry to hear that you did not think that the walnuts and hazelnuts were fresh. We have trayed to call you a few times, but we have unfortunately not been able to reach you. We would really like to hear why you didn´t think that they were fresh. You are more than wellcome to give us a call, so that we can find a soultion.

We allways pack all nuts as they are being ordred to ensure that they are as fresh as possible. Due to the high fat in nuts, the paperback, can sometimes change a bit in the look, but it should not effect the quality of the nuts. The walnuts, however, is packed in greaseproof bag.
Please feel free to call us on: 21254191 or write an e-mail to Kontakt@planteglad.dk so that we can find a solution.

With bedst regards
Anne-Marie Schneider

Lækre varer og hurtig levering

Jeg har endnu engang bestilt mine linser, bønner, couscous og nødder fra Planteglad. Altid lækre friske varer i miljøvenlige poser. Hurtig og vaks betjening, fra jeg har bestilt, til jeg kan hente min pakke i pakkeshoppen.
Endelig er jeg super glad for, at rå usaltede peanuts igen er en del af sortimentet.

14 ottobre 2021
Logo di Planteglad

Risposta di Planteglad

Hej Helle. Tak for de 5 stjerner og din feedback. Det er vi meget glade for. Hilsen Anne-Marie fra Planteglad.dk

Rigtig god service

Jeg har handlet ved Plantaglad to gange, og jeg kommer til det mange flere gange endnu. Denne gang fik jeg en besked af Anne-Marie, da varerne, som jeg havde brug for, var på lager igen. Rigtig god service!

Det minimerer mit affald herhjemme betydeligt, at varerne kan leveres i meget store pakninger, og at indpakningen altid er papir. Så kan jeg bagefter fylde over i mine egne beholdere. Jeg har sammenlignet priserne med billigste alternativer i supermarkederne, og det koster stort set det samme, hvis ikke endda lidt billigere, når man køber stort ind hos planteglad. Og så er det nemt at få alle de tunge varer leveret på én gang, og så skal man ikke tænke på det de næste par måneder.
Jeg er meget tilfreds!

8 giugno 2021

Alt som det skulle være

Jeg valgte at bestille fra Planteglad, fordi jeg ønskede at købe bønner, kikærter m.m. Som var økologiske og ikke pakket ind i plastik. Jeg fik mine vare leveret efter en uge og jeg er bestemt tilfreds med kvaliteten, så det er ikke sidste gang jeg handler der igen.

22 aprile 2021

Fuldt ud tilfreds

Leveringen kom hurtigt og var korrekt. Tingene var pakket fint ind - dejligt at brugen af plastik var minimal. Kvaliteten af varerne virker til at være i top.

19 aprile 2021

Helt i top!

Vi har nu købt hos Planteglad en del gange og er overordentlig tilfredse. Varerne er af god kvalitet, priserne er rimelige (og nogle gange billigere end i supermarkederne) og det er helt plastikfrit. Der er virkelig tænkt over pakningen, hvor varerne passer perfekt i kasserne, så der er så lidt unødigt pakkefyld som muligt. Og så er kakaoen den bedste, jeg har smagt :)

14 aprile 2021