En helt igennem fantastisk kundeservice – både før og efter købet af vores flotte Silleben-bord. Da leveringstiden på bordet var cirka 4 uger og ikke passede med vores indflytning, var de ut... Leggi di più
Jeg har købt og modtaget det skønneste spisebord + stole. Så glad for mine nye møbler! Kundeservice var i top og alt hvad der blev lovet og aftalt blev holdt til punkt og prikke!!! Det er bestemt ikke... Leggi di più
Jeg tog ind til Plankoa Homes udstilling i Rødovre og blev virkelig positivt overrasket over hvor mange forskellige Plankeborde, der er i udstillingen. Jeg fik meget god og grundig vejledning og spa... Leggi di più
Det er anden gang at vi handler hos Plankoa Home. Vi har været meget tilfredse med begge forløb inkl. køb af produkt. Plankoa Home består af et team som har erfaring med deres produkter og er gode t... Leggi di più
Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)
Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
5 star quality and service
I had acquired a dining table and can highly recommend Plankoa. The sales agent (I believe his name was Oliver) was extremely helpfull and very kind. We have bought a round dining table and we couldnt be happier. 5 stars on service, quality and experience.

Risposta di Plankoa Home
Bestilte et Valnød bord med ‘specialkant’ og det var præcis som ønsket. Meget flot kvalitet og arbejde.
Servicen har været god og informativ.

Risposta di Plankoa Home
Fantastisk flot bord til en god pris! Vi fik special fremstillet et bord, som vi er super tilfredse med. Personale og ejer er yderst hjælpsomme.

Risposta di Plankoa Home
Super fin oplevelse med Plankoa.
Var forbi deres showroom og kigge og bestilte samme dag.
Bordet ser super ud og lever op til forventningerne. God service med at bære det ind og fleksibilitet omkring levering.
Vores bord blev en smule forsinket ift. forventet levering, men det kan jo ske. Super fin kommunikation igennem forløbet og de tilbød endda et lånebord (som vi dog takkede nej til).

Fantastisk service.
Har i dag modtaget vores super flotte plankebord og stole. To unge gutter var fantastiske til at hjælpe med at bære det hele ind.
Kæmpe anbefaling herfra.

Risposta di Plankoa Home
Super flot plankebord, hurtig levering og sød betjening ☺️ Kan kun anbefales

Risposta di Plankoa Home
Har lige fået leveret vores runde valnøddebord af Oliver og August - to super seje gutter der ikke gav op før bordet var ordenligt leveret.
Servicen har været i top helt fra starten da jeg første gang var ude og kigge på bordet og til bordet blev leveret. Kan helt klart anbefale Plankoa.

Risposta di Plankoa Home
Helt fantastisk service og hjælpsomhed til at finde det helt rette bord og stole til ens ønsker og behov. Så smukt et håndværk med kvaliteten i top. Kæmpe ros og anbefaling til vælge Plankoa.

Risposta di Plankoa Home
Bought a walnut table and its perfect
Thanks

Risposta di Plankoa Home
Hvis man kan lide højt service niveau, stort udvalg, kvalitet til skarpe priser, deadline overholdelse mm.
Så er Plankoa det helt rette sted at købe sine træ møbler.
Vi har netop fået speciel fremstillet vores nye spisebord derfra, og hele processen har været top professionel, fra start til slut!
Jeg kan på det varmeste anbefale at man kigger forbi deres showroom i Rødovre.

Kunne jeg give mere end 5 stjerner havde jeg gjort det,
Har lige modtaget et meget flot spisebord i valnød, lige som vi havde aftalt, levering til tiden, og pris og kvalitet er bare helt i top.
De mennesker er meget behagelige, og ved hvad de har med at gøre.
Stor anbefaling her fra :-)

Risposta di Plankoa Home
Har købt flot egetræsbord og bænk. Virkelig god service. Kan stærkt anbefale dem.👍

Risposta di Plankoa Home
Det var bare en fantastisk oplevelse at være kunde og det valnødbord samt stole jeg fik, er bare perfekt håndværk. Jeg har være kisteglad fra start til slut. De varmeste anbefalinger fra mig. De lavet bare møbler i verdensklasse.

Risposta di Plankoa Home
Kunne jeg give 10 stjerner havde jeg gjordt dette! Fantastiske søde mennesker der arbejder hos plankoa! Jeg fik en fantastisk hjælp, fra valg af bord og til levering, nu er det bare at nyde det meget fine egetræsbord jeg har købt, tusind tak for top service! og jeg beklager at jeg var en besværlig gammel kone med tusind spørgsmål, men i tog det hele med et smil 😊👍🏻 *****

Risposta di Plankoa Home
Købte bord og stole da jeg havde set annonce på internettet. Super kvalitet og mega god betjening fra Christoffer - han er bare en god fyr!

Risposta di Plankoa Home
Var ude og kigge på bord hos Plankoa i deres showroom. Vi endte både med at købe bord og stole, i egetræ. Kvaliteten var top top, og de har virkelig øje for detaljerne. Og så har de endda super gode priser, i forhold til andre steder vi har kigget. 5 store stjerner fra os ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Risposta di Plankoa Home
Besøgte butikken i dag, efter at have læst på deres hjemmeside at der var “yderligere -20% på ALLE produkter både online og i showroom, på allerede nedsatte varer” (Præcis ordlyd)
I butikken beslutter vi os for et bord til 11.000 (nedsat fra 15.500)- med tanken om at borde jo så lander på 8.800 kr totalt.
Da vi så vil købe det (har besluttet ben, etc.) siger sælger (som er flink og hjælpsom) at rabatten ikke gælder dette bord, da det allerede er nedsat.
Vi stiller os selvfølgelig undrende og viser ham reklamen- men han siger at det er en fejl, og noget at give os den markedsførte rabat.han kontakter også chefen som holder fast i det samme.
Falsk markedsføring, spild af tid og bestemt ikke et sted vi vil anbefale folk at handle. Når de er så ligeglade med falsk markedsføring er de sikkert ligeglade med andre regler og Love.

Risposta di Plankoa Home
Absolut de flotteste borde på markedet der bestemt leverer over sit prisleje i kvalitet. Har fået god service og anbefalinger fra starten af købet og fik en god deal ved at bestille et bord og bænk lige som vi ville have det.