En helt igennem fantastisk kundeservice – både før og efter købet af vores flotte Silleben-bord. Da leveringstiden på bordet var cirka 4 uger og ikke passede med vores indflytning, var de ut... Leggi di più
Jeg har købt og modtaget det skønneste spisebord + stole. Så glad for mine nye møbler! Kundeservice var i top og alt hvad der blev lovet og aftalt blev holdt til punkt og prikke!!! Det er bestemt ikke... Leggi di più
Jeg tog ind til Plankoa Homes udstilling i Rødovre og blev virkelig positivt overrasket over hvor mange forskellige Plankeborde, der er i udstillingen. Jeg fik meget god og grundig vejledning og spa... Leggi di più
Det er anden gang at vi handler hos Plankoa Home. Vi har været meget tilfredse med begge forløb inkl. køb af produkt. Plankoa Home består af et team som har erfaring med deres produkter og er gode t... Leggi di più
Unikke plankeborde og møbler til fornuftige priser. Kom forbi vores showroom og se produkterne med egne øjne :)
Danimarca
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Kan stærkt anbefale Plankoa! Pæne kvalitetsplankeborde og rigtig god service, specielt fra Oliver! Kvaliteten kan kun sammenlignes med få virksomheder, da man her får 40mm massive plankeborde!
Har købt et 2 meters hvidolieret Plankebord med krydsben, perfekt til 6 personer!

Risposta di Plankoa Home
Fin service i showroom og flotte møbler

Risposta di Plankoa Home
Kompetent vejledning ift. køb af rette bord. Generel god service

Risposta di Plankoa Home
Min kæreste og jeg har haft en virkelig god oplevelse med Plankoa. Vores ønsker, til hvordan bænk og plankebord skulle se ud, blev hørt og vi har fået nogle lækre møbler, der passer i målene til vores behov. Vi kan helt sikkert anbefale at tage ud i deres showroom, for man er garanteret en suveræn god kundeservice.

Risposta di Plankoa Home
Købte et sæt af træbord og stole fra Plakoa. Fantastisk service samt lækker kvalitet! Vil helt sikkert købe igen.

Risposta di Plankoa Home
Jeg købte et plankebord tilbage i november 2022, bordet var lige det jeg ønskede mig og servicen var helt i top. Kan klart anbefale plankoa, super kvalitet og service!

Risposta di Plankoa Home
Vi har købt et 3 mtr. langt spisebord inkl. 2 plader hos Plankoa. Alt fungerede perfekt - god rådgivning inden køb, levering som aftalt og vigtigst af alt et super smukt bord som vi er rigtig glade for.

Risposta di Plankoa Home
Hold da helt ferie nogle lækre borde og stole, I har. Jeg har ledt længe efter et rundt egetræs-spisebord med tilhørende stole og fandt det hele hos jer i søndags. Og så ovenikøbet et massivt egetræsbord med fine lette egetræsstole.
Idag onsdag er bordet så leveret og jeg venter spændt på stolene til levering om 4 uger som aftalt.
Mine allerbedste anbefalinger. Virkelig lækker kvalitet til rimelige priser. Og super fin service og fri levering.

Risposta di Plankoa Home
Jeg har for nylig købt et plankebord fra Plankoa, og der er virkelig ikke en finger at sætte på hverken kvalitet, service eller leveringstid.
Man kan både se og mærke hvor god kvalitetbordet er, og derudover har der været virkelig behagelig service både fra Anton og Oliver.
Jeg havde bestilt et andet bord og da jeg kom blev det et helt andet bord jeg forelskede mig i og blev så glad over at jeg kunne købe det i stedet og endda få det leveret med det samme og nyder at se, sidde ved det og det passer bare perfekt hertil. De er meget imødekommende, hjælpsomme og prisen er meget fornuftig men set udfra kvalitet er prisen billig og man føler virkelig man får meget for pengene.
Alt i alt en virkelig fantastisk god oplevelse! :-) ❤️
Vil klart anbefale jer 100% og det er ikke sidste gang Familien kommer igen når vi skal have det næste bord

Risposta di Plankoa Home
Meget fin service og personligt leveret træbord, som har levet op til forventningerne. Der blev lyttet nøje til vores ønsker.

Risposta di Plankoa Home
God service fra start til slut, imødekommende, hjælpsomme og venlig personale.
Deres borde er i lækker kvalitet og nemme at holde.

Risposta di Plankoa Home
Vi bestilte et plankebord med 2 tillægsplader. Bordet blev færdigt meget før vi var blevet lovet, hvilket jo er positivt, derud over var bordet mega flot og vi glæder os dagligt over vores nye flotte spisebord. Meget fin service hele vejen igennem.

Risposta di Plankoa Home
Fantastisk udvalg i plankeborde i høj kvalitet. Super faglig venlig betjening og vejledning.

Kan klart anbefales!
Jeg har købt et smukt spisebord og 6 stole, samt et smukt marmor sofabord, og jeg er glad hver gang jeg kigger på det!
Prisen var fornuftig, og jeg oplever Plankoa gå den ekstra mil ift vejledning af størrelse og farver, og servicere mig ift levering og montering.

Risposta di Plankoa Home
Plankoa frasiger sig, at jeg har ret til gøre brug af min fortrydelse eller reklamationsret efter at have modtaget et bord som vi ikke er tilfredse med.
Undgå at handle her.

Risposta di Plankoa Home
Vi købte et lækkert spisebord til vores nye lejlighed herfra, og vi er så glade for det. Det var bogstavelig talt det første møbel vi købte til lejligheden og vi har fået meget glæde ud af det. God sevice med levering til kantsten og da vi havde brug for at rykke denne lidt, var det uden problemer. Kan klart anbefale Plankoa.

Risposta di Plankoa Home
kanon kundeservice, fandt det fedeste bord og stole lørdag og fik leveret onsdag en stol var defekt fik leveret en ny samme dag kan anbefales

Risposta di Plankoa Home
Kvaliteten af produkterne er ubeklagelig, og servicen er helt i top! Absolut ikke sidste gang, at jeg handler hos Plankoa

Risposta di Plankoa Home
Jeg har købt to borde fra Plankoa, først et marmorbord og derefter et egetræsbord. Jeg har været overvældet af kvaliteten, som alle mine gæster roser. Derudover var det den bedste service af en enormt flink ung mand. Kæmpe anbefaling!