De andre i klubben min bestilte kopper fra Temu med samme logo som meg. Motivet på min kopp ble svært mye bedre kvalitet på, og med mye sterkere farger. Gikk også veldig kort tid ifra jeg bestilte til... Leggi di più

Bestilte en kopp med morsom tekst som gave til en venn så har ikke fått prøvd den selv, men koppen er i emalje og virker robust og vil nok fungere ypperlig til sitt bruk. Rask levering selv midt i fel... Leggi di più

Jeg bestilte plakater og rammer. Jeg oppdaget etter jeg hadde betalt at den ene ramma var feil størrelse. Kort tid etter blir jeg kontaktet på SMS om jeg egentlig skulle hatt ramme som passet plaka... Leggi di più

Hadde ved en feiltagelse bestilt en annen størrelse på rammen enn på bildet. Fikk sms fra forhandler om dette stemte. Ble fikset og jeg betalte mellomlegget på vipps med en gang. Bildet kom ferdig inn... Leggi di più

1. Negozio di poster

Informazioni fornite da varie fonti esterne

I vårt utvalg finner du alt fra flotte kunstneriske plakater, til inspirerende dikt og sitater som sprer glede og smil i hverdagen. Om du ønsker å dekorere veggene hjemme, på hytta eller kontoret så skal du finne plakatene hos oss.

4,9

Eccellente

TrustScore 5 su 5

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Leveransen var hurtig

Leveransen var hurtig, til og med hurtigere enn angitt i tilbakemeldingen. Det var en stor ramme og den var godt emballert slik at den kom uskadd fram.
En god opplevelse.

26 marzo 2026

Rask levering

Rask levering. Superfin med dybde i fargene hvis dere skjønner hva jeg mener. Vi hadde en akkurat maken plakat fra ett annet sted som vi byttet ut med denne. Ble mye finere

13 marzo 2026