Świetny sprzęt w dobrej cenie. Szkoda, że wysyłka za darmo dopiero od wysokiej kwoty. Z minusów - kurier bardzo mnie zawiódł. Wysyłka UPS, miała dojść w sobotę i w piątek faktycznie była już rano w so... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Zamówiłem w sklepie msi nagrodę za punkty w programie lojalnosciowym kartę allegro o wartosci 50zł. Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 7... Leggi di più
Dobry produkt w świetnej cenie. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobrze pasuje do mojej obudowy, przewody łatwo ułożyć i nie trzeba używać wszystkich - odpinane. Ale najbardziej podob... Leggi di più
Zakup MSI Claw A8 Szybka akcja, w dodatku infolinia sama napisała, że zestaw akcesoriów który domówiłem nie będzie pasował (moja nieuwaga), po kilku godzinach informacja kiedy prawdopodobnie taki zes... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer e accessori
- Negozio di accessori per computer
- Negozio di computer
- Negozio di computer usati
Scritti dall'azienda
W sklepie internetowym MSI znajdziesz najlepsze płyty główne do gier, komputery stacjonarne, monitory, komputery All-In-One, minikomputery i wiele więcej. Promocja tylko dla członków programu MSI- Ochrona kupujących - Premium Outlet
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
Najlepsze ceny na produkty MSI w Internecie.
Pełny profesjonalizm. Najlepsze ceny na produkty MSI w Internecie.
Super firma
Polecam!
Cały proces kupna przebiegł bardzo pomyślnie. Bardzo doceniam szybką informację o tym, że zamówienie może się trochę opóźnić - została podana data dostawy.
Zasilacz MPG A1000G PCIE5
Bardzo dobra obsługa, szybka wysyłka, zasilacz działa bez problemu.
MPG A1000G PCIE5 - super!!!
Z czystym sumieniem polecam MPG A1000G PCIE5. Cichy, wydajny i przede wszystkim niezawodny.
Wcześniejsze zasilacze innych producentów sprawiały ciągłe problemy jak wyłączanie się komputera lub bardzo głośna praca, teraz wszystko śmiga bez problemów :)
Szybka wysyłka, sprawna odpowiedź na zapytania dotyczące produktu.
Warto :)
Pewne zastrzeżenie
Jedyne zastrzeżenie mam do pewnej błędnej informacji. Otóż, otrzymałem informację że dostarczenie przesyłki się opóźni, pomimo że przesyłka przyszła i tak wcześniej (tj. 10 września) niż prognozowany czas dostawy (12-14 września).
Zasilacz jest po prostu świetny
Zasilacz jest po prostu świetny. Włączyłem w nim opcję cichą i jedyne co obecnie słychać w moim komputerze to lekki szum wiatraków na karcie graficznej. Świetnie wydane pieniądze.
Sprawne działanie
Kupno monitora
Jestem zadowolony z ceny jaką spotkałem na sklepie producenta. Inni pośrednicy posiadali kwoty nawet do 60% drożej. Również mile zaskoczenie są dodatkowe gadżety, które pojawił się w podsumowaniu koszyka. Zrozumiałe jest duże obłożenie, ale i to było dobrze rozwiązane przeprosinami wysłanymi drogą mailową
Brak info o dzieleniu zamówienia
Podzieliliście zamówienie na dwie części nie informując o tym przed dostawą.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Laptop MSI działa bez żadnych zarzutów, wszystko w pełni mi odpowiada. Świetne połączenie ceny i jakości, wszystko się zgadza. Zdecydowanie polecam.”
Bardzo dobry sprzęt
Bardzo dobry sprzęt, musi center m mogło by być lepsze ale generalnie 5+.
Szybka dostawa i dobra komunikacja.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.