Świetny sprzęt w dobrej cenie. Szkoda, że wysyłka za darmo dopiero od wysokiej kwoty. Z minusów - kurier bardzo mnie zawiódł. Wysyłka UPS, miała dojść w sobotę i w piątek faktycznie była już rano w so... Leggi di più
Scopri cosa dicono le persone
Zamówiłem w sklepie msi nagrodę za punkty w programie lojalnosciowym kartę allegro o wartosci 50zł. Nie stety kod karty jest zły a wszelkie próby kontaktu z msi są nieudane. kontakt z Nn telefonu 7... Leggi di più
Dobry produkt w świetnej cenie. Dobrze zapakowany i szybko wysłany. Bardzo dobrze pasuje do mojej obudowy, przewody łatwo ułożyć i nie trzeba używać wszystkich - odpinane. Ale najbardziej podob... Leggi di più
Zakup MSI Claw A8 Szybka akcja, w dodatku infolinia sama napisała, że zestaw akcesoriów który domówiłem nie będzie pasował (moja nieuwaga), po kilku godzinach informacja kiedy prawdopodobnie taki zes... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di computer e accessori
- Negozio di accessori per computer
- Negozio di computer
- Negozio di computer usati
Scritti dall'azienda
W sklepie internetowym MSI znajdziesz najlepsze płyty główne do gier, komputery stacjonarne, monitory, komputery All-In-One, minikomputery i wiele więcej. Promocja tylko dla członków programu MSI- Ochrona kupujących - Premium Outlet
Informazioni di contatto
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Come questa azienda usa Trustpilot
"Super szybka dostawa i świetna jakość…
"Super szybka dostawa i świetna jakość towaru! Polecam sklep MSI online z czystym sumieniem!"
Kupiłem kartę za 5.5kola prawdopodobnie…
Kupiłem kartę za 5.5kola prawdopodobnie ze zwrotu forma w jakiej została zapakowana daje wiele do życzenia, karton na spodzie karta w pudełku płyta po starej płycie głównej i trochę folii bąbelkowej żenada…
Doskonała oferta w przystępnej cenie na…
Doskonała oferta w przystępnej cenie na długo oczekiwaną kartę graficzną RTX 5070 TI Vanguard. Wymagało to cierpliwości ale opłacało się czekać.
Szybka i bezproblemowa obsługa oraz wysyłka polecam
Dobra obsługa i szybka wysyłka, brawo
wszystko ok
Tanio i szybko
+Szybka realizacja zamówienia, jak na zagraniczny sklep
+Dostępność produktu przy okazyjnej cenie (około1000zł niższej, niż u konkurencji)
Szybka realizacja zamówienia
Wszystko ok
Długo szukałem rtx 5070 ti w dobrej…
Długo szukałem rtx 5070 ti w dobrej cenie, a tu bum z nieba spadł mi sklep MSI. Dziękuję karta na pewno posłuży.
Zakupy w MSI to ogromna pomyłka
Zakupy w MSI to ogromna pomyłka. Po zwrocie produktu firma zwlekała ze zwrotem pieniędzy ponad 14 dni, tłumacząc się absurdalnym powodem – rzekomą awarią bramki płatniczej. Przez cały ten czas kontakt z obsługą klienta był fatalny – jedynie wiadomości mailowe z kilkudniowymi opóźnieniami bo żadna infolinia oprócz serwisowej (która umywa ręce od tematu) nie istnieje.
Na domiar złego MSI postanowiło „wynagrodzić” mi to opóźnienie… śmiesznym rabatem -15% na kolejne zakupy. Jakby po takim traktowaniu ktokolwiek miał ochotę cokolwiek tam jeszcze kupować! To już nie pierwszy raz, gdy MSI pokazuje, jak bardzo nie szanuje klientów. Jeśli nie chcecie się denerwować i czekać w nieskończoność na swoje pieniądze, trzymajcie się z dala od tego sklepu!
Ogólnie ok, ale ubogo jeśli chodzi o informacje
Realizacja w założonym terminie
Jedynie 2 statusy zamówienia:
"W trakcie" oraz "zakończone" - mało informacji w szczegółach zamówienia - przykładowo - nie ma informacji o numerze przesyłki oraz o jej statusie.
Gdyby ktoś przez przypadek skasował maila o przesyłce to nie ma skąd wziąć numeru przesyłki.
Nie ma też informacji aktualizowanej na bieżąco w jakim terminie można się przesyłki spodziewać.
Jedynie krótka informacja na mailu o złożeniu zamówienia, a w drugim mailu - o tym, że przesyłka ruszyła - i w tym momencie zamówienie jest już zamknięte na stronie.
Brak wyraźnego połączenia konta między store MSI a Account MSI (brak informacji o jakimkolwiek zamówieniu na tym drugim)
Brak możliwości anulowania zamówienia
Brak możliwości anulowania zamówienia, brak możliwosci kontaktu ze sklepem. Dostepny tylko formularz RMA w ktorym trzeba załączyć informacje ktore zupelnie nie sa potrzebne do kontaktu ze sklepem a sa obowiazkowe.
Wszystko jak należy
Wszystko jak należy. Każdy krok zamówienia z konkretną informacją. Zero problemów.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.