Pizza Pizza Rosengårdscentret Havde der været 0 stjerner, havde jeg givet 0. De kalder det en baguette menu uden cola, deres pasta smager af opvaskemiddel som ikke er kogt ordenligt, maden smager... Leggi di più

Bestilte en snackkurv med mozzarella sticks, jalapeño poppers og chili cheese tops. Modtog først en snackkurv med halvdelen af det der skulle være i og jeg nævnte dette. Får så en ny omgang, stadig u... Leggi di più

Jeg forstår ikke alle de negative anmeldelser, jeg har altid kun fået dejlig pizza og gode pommes frites! Især er jeg glad for deres mulighed hvor man selv kan vælge 4 toppings på sin pizza. Dejligt s... Leggi di più

Vi fik ikke lov til at bestille pizza, da vi ringede og folk snakkede lavmælt i baggrunden. Han fortsætter med at ligge på gentagende gange midt i samtalen, selvom vi bare vil bestille. Vi undskylder... Leggi di più

2,1

Scarso

TrustScore 2 su 5

Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti

Jeg var i dag ude at spise hos…

Jeg var i dag ude at spise hos PizzaPizza i Odense centrum, og det var en meget dårlig oplevelse. Da jeg kom ind, blev jeg hverken mødt med et hej eller et smil fra personalet. Efter jeg havde bestilt, lagde jeg mærke til, at personalet ikke brugte handsker under tilberedningen af maden, hvilket jeg fandt meget uhygiejnisk.

Jeg bestilte en menu, men fik ikke min sodavand med og måtte selv gøre opmærksom på det. Alt i alt var det en ubehagelig oplevelse med dårlig service, og jeg kommer ikke til at besøge stedet igen.

9 maggio 2026

Pizza Pizza Rosengårdscentret

Pizza Pizza Rosengårdscentret

Havde der været 0 stjerner, havde jeg givet 0. De kalder det en baguette menu uden cola, deres pasta smager af opvaskemiddel som ikke er kogt ordenligt, maden smager generelt ikke af noget, derfor venligt spis et andet sted end her, spild af penge.

4 giugno 2025

Vi har i dag 9/2.25 kl 16.25

Vi har i dag 9/2.25 kl. 16.25 spist hos pizza pizza Rosengårdscenteret.
Min mand fik en burger menu med en helt rød- rå bøf.
Jeg fik en pizza menu + et ekstra stykke slide pizza og 3 tops.
Endte med kun at spise pomfritterne. Pizza sliden var så tør og uspiselig.
Aldrig har jeg været så sku. Et og så til en pris på 310 kr.
Besøg aldrig dette sted det er ikke pengene værd.

9 febbraio 2025

Tør og smagsløs oplevelse

Tør og smagsløs pizza serveret på paptallerken på en bakke med engangspapir. Maden skulle vi hente hos en sur og ligegyldig ekspedient som gav os indtryk af at hun ikke gad at betjene os.
Vi har spist her mange gange tidligere. Dette var så sidste gang.

3 luglio 2024

Smagløs mad for de ekstreme priser

Jeg har bestilt en pizza i går. Ordre nummer 15412 fra rosengårdcenter. En byg selv pizza for 347 kr med rabat! 3 ting som er “gratis/inkluderet” hvor en af ingredienser ikke var med på vores pizza alligevel. 4 extra ting, som koster 25 kroner Per tilføjelse? Forstår da godt prisstigning, men 25 kr for feta, hvor der er 6 feta tern på pizza eller ost? 15 kr for extra champignon, som ikke var tilstede og en pizza, som var dryppet i olie, som nu har gjort en syg herhjemme!!! Jeg har været kunde i flere år og ikke nok med den Ekstreme prisstigning, så er kvaliteten noget møg! Manglende ingredienser på ens ordre og ingen smag, også er der absolut ingen der tager ansvar, når man ringer. Det er sidste gang, vi bestiller i hvert fald. Simpelthen skuffende hele vejen.

8 giugno 2024

Jeg bestilte torsdag

Jeg bestilte torsdag, hvor de har åbent til kl 2. De skulle levere maden ud, og jeg bestilte kl 01:09, så de havde god tid. Maden kom aldrig, og da jeg ringede på deres telefonnummer, så var der en kø på 30 minutter, som endte med at jeg ventede indtil restauranten lukkede.. Jeg endte med at bestille andetsteds, det er fuldstændig klamt og atter klamt at behandle sine kunder således. Aldrig igen!

5 gennaio 2024

Chef og medarbejder sviner sine kunder…

Chef og medarbejder sviner sine kunder til
Vi havde bestilt noget mad, efter 2 timers forvirring fordi deres udbringer var kørt til forkert adresse, kom hun. Ikke nok med maden var kold og slasket, så havde jeg heller ikke fået det jeg bestilte. Jeg ringer derefter derind og medarbejderen fortæller at vi bare kan lade vær med at bestille fra dem igen. Derefter får i fat i chefen. Han begynder at råbe og sige, at det ikke passer det jeg siger og vi begynder så at kalde hinanden skældsord, samt råbe. Chefen for pizza pizza sagde blandt andet ''F *** jer'', og med truende adfærd bad han mig komme til hans butik, så skulle jeg nok få at se. VÆRSTE medarbejder og VÆRSTE chef og ikke mindst VÆRDSTE mad!!!!
SKAM JER PIZZA PIZZA!!!! i behandler jeres kunder så dårligt og har ingen servicemind. Fy forhelvede.

20 dicembre 2023

Dårlig oplevelse

De havde glemt vores bestilling, selv efter 30 min var den ikke klar. Man kan ikke få pengene tilbage og ingen kompensation. Det bliver første og sidste gang vi bestiller herfra.

28 ottobre 2023

Dårlig mad!

Dårlig service man får dårlig mave det ikke smagte godt. Og har fået kvalme🤮 Tror kødet var gammel vil aldrig spist mere

3 agosto 2023

Questa è la tua azienda?

Crea un account gratuito