Hele slechte klantenservice. Mooie producten besteld, kwamen vrij snel aan. Echter veel beschadigingen. Hierover direct contact opgenomen inclusief foto's. Tot op heden nog geen enkele reactie! Echt... Leggi di più
Forholdvis hurtig service (bestilte tæt på weekend) havde den midt ugen efter. Vi har købt Aksel, og aldrig har det været nemmere at rydde barnets legetøj op, uden at skulle forholde sig til hvor... Leggi di più
Vi laver vores egne børnemøbler, som vi sender ud til alle landets børneværelser 😀 Vi håber i vil dele jeres oplevelser med os, gode som dårlige, så vi kan nyde roserne og tage ved lære af fejlene. For vi kan desværre ikke være 100% fejlfri, og sker der en fejl er vi rigtige mennesker der står bag, som i hvert fald 100% sikkert får rettet op på fejlen. Vi henviser også til produkt anmeldelserne på de enkelte produkter på vores hjemmeside.
Torvegade 97, 7160, Tørring, Danimarca
- ole@pixiform.dk
- pixiform.dk
Non risultano inviti alla recensione recenti
Ha risposto al 83% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Vi er SÅ glade herhjemme for vores…
Vi er SÅ glade herhjemme for vores møbler fra Pixiform! De er både flotte, funktionelle og passer perfekt ind hjemme hos os. Jeg elsker designet, at det er enkelt og stilrent, samtidig med at det virker robust. Yderst gennemtænkte ift børn, og jeg glæder mig allerede til at vi skal udvide vores samling af møbler derfra. 🙂
10 dagen geleden een kast besteld
10 dagen geleden een kast besteld. Levertijd zou 2-4 dagen zijn. Tot op heden niets vernomen. Na 5 dagen gemaild met de vraag wanneer ik de kast kan verwachten. Ze reageren niet op mails. Ik moet maar afwachten of de kast ooit komt?
Pakket kwijt, uiteindelijk opgelost
Drie weken geleden heb ik een bureau besteld bij Pixiform. Daarbij het ik gekozen voor levering bij een pakketpunt. Dit is niet gelukt en nu gaat mijn pakket al weken van depot naar depot. Ik heb pixiform op alle manieren geprobeerd te bereiken en om hulp gevraagd. 1x heb ik een mail gekregen dat ze GLS gevraagd hebben om het bij mij thuis af te leveren. Dit is door GLS nooit verwerkt. Vervolgens hoor ik niks meer. Het pakket is ergens in een depot en er staat elke dag (al 14 dagen) dat ze een nieuwe afleverdatum berekenen maar er gebeurt vervolgens niks. Ik vind het heel frustrerend dat pixiform niet te bereiken is. Zowel per mail niet en de telefoon nemen ze niet op. Het bureau is een cadeau welke nu sowieso te laat is. Ik snap dat zij geen controle hebben over GLS maar ze hebben wel controle over en verantwoordelijkheid naar hun klant. Van een familiebedrijf verwacht je een andere ervaring. Ik wacht nog steeds op een oplossing.
Update: na deze review is Pixiform in actie gekomen en is het uiteindelijk goedgekomen met mijn pakket. Mijn tip is om iets aan de bereikbaarheid van de klantenservice te doen. Dit is goed op te lossen denk ik. De producten zijn hartstikke mooi en zeer de moeite waard!
Super fede produkter og ret tydeligt…
Super fede produkter og ret tydeligt det er gennem tænk 😊
Enormt nemt at samle og vi elsker det rå look i rå finer.
Helt klart et sted vi søger igen når vi mangler indretning 😊

Hej pixiform
Hej pixiform
Når en mand med 10 tommelfingre🤭
Kan samle en kommode på 5 min😳
Så har i helt sikkert gjort noget rigtigt

Risposta di Pixiform
Jeg fik hvad jeg havde bestilt
Jeg fik hvad jeg havde bestilt, en bogkasse og et legebord, på 4 dage som lovet.
Dejligt og nemt sted at handle, alt er som forventet. Tak for god service.
Jeg bestilte et wave-skrivebord
Jeg bestilte et wave-skrivebord, men da det kom, var der en del af skrivebordet som var lavet forkert så det kunne ikke samles korrekt.
Jeg skrev til Pixiform som sendte en ny. Jeg havde forsat udfordringer med at få samlet bordet, hvilket kom bag på mig da det ikke var sådan jeg havde læst om produktet, men med hjælp fra kundeservice lykkes det. Bordet er flot, omend lidt mere komplekst at samle end forventet.
Kontakten med kundeservice var god og med hurtig respons og de var meget hjælpsomme.
Jeg kunne godt finde på at handle der igen, trods de bump der har været, for det er nogle rigtig fine produkter og det virker solidt.

Risposta di Pixiform
Først købte jeg møbler hos Pixiform
Først købte jeg møbler hos Pixiform, og efterfølgende har jeg haft lidt samarbejde med dem, hvor vi har stået på messe sammen. Jeg er virkelig glad for de møbler vi har der hjemme, Bertram garderoben passer perfekt ind i vores entré. Jeg anbefaler altid Pixiform og kender flere der er utrolig glade for deres møbler ❤️👍

Risposta di Pixiform
Gode møbler og hurtig levering
Vi har modtaget vores fine møbler fra Pixiform. De blev leveret efter kun 3 dage, hvilke jeg synes er rigtig hurtigt for møbler, men det er nok hvad man kan forventer når man handler på en dansk webshop. Jeg er også glad for den kvalitet møblerne har, det er virkelig lækkert og smart måde det samles på. Vi handler bestemt igen.

Risposta di Pixiform
Det er en uge siden jeg placerede en…
Det er en uge siden jeg placerede en ordre, og på trods af der flere steder på hjemmesiden står at der er 1-4 dages levering, er varerne endnu ikke afsendt. Jeg har skrevet til dem på Instagram - her er svaret blot, at det kan de ikke hjælpe med. Virkelig dårlig service, når man nu netop reklamerer med 1-4 dages leveringstid.

Hele slechte klantenservice.
Hele slechte klantenservice.
Mooie producten besteld, kwamen vrij snel aan. Echter veel beschadigingen. Hierover direct contact opgenomen inclusief foto's. Tot op heden nog geen enkele reactie! Echt slecht. Besteed hier honderden euro's voor mijn peergroup en dan krijg je iets gebrekkigs aan waarnaar er geen reactie vanuit pixiform.nl komt.

Risposta di Pixiform
Stor anbefaling til Pixiform.
Stor anbefaling til Pixiform.
Alt er som det skal være. Vi købte deres nye reol Saxo
Så nemt at samle.

Risposta di Pixiform
Dejligt at handle hos en dansk webshop
Dejligt at handle hos en dansk webshop, hvor man kan få vejledning inden sit køb. Vi ende med at vælge Aksel reolen, og vi er SÅÅ glade for den. Vi skal helt sikkert handle hos Pixiform igen, når værelset skal gøres istand.

Dårlig kundeservice
Jeg købte et dukkehus og betalte 150 kroner for hjemme levering, da det var for tungt til, at jeg selv kunne transportere det hjem og op på 2. Sal.
Herefter modtog jeg en mail, at jeg kunne hente dukkehuset i pakkeshop . Jeg kontaktede pixiform, som meddelte mig, at hvis jeg lod dukkehuset returnere, ville jeg få pengene tilbage. Huset blev returneret den 11. Marts og jeg har skrevet flere mails til pixiform om, hvornår jeg ville få mine penge retur (850 kr.).
Jeg har stadig ikke modtaget pengene og pixiform svarer ikke på mine mails 🤔😒.
Dette er mildest talt frustrerende

Risposta di Pixiform
Redigeret - efter henvendelse fra kundeservice
REDIGERET!
Pixiform havde ved en fejl arkiveret vores mail korrespondancen efter at have fremsendt de 2 stykker der var ødelagte på min første reol i det sagen jo teknisk set var løst. Denne blev dog straks åbnet igen og jeg er blevet kontaktet.
Jeg har nu fået erstattet begge mine møbler, der har været vanskelige st samle og med knaster med nye, i det der var fejl i produktionen som skulle være rettet - super service at sende nye møbler kvit og frit samt at tilbyde pengene retur! Jeg er dog fortsat vild med møblerne så jeg valgte nye i stedet og håber at de nye kan samles gnidningsfrit og er lige så flotte som det første jeg fik.
Virkelig fin service efter at sagen blev åbnet igen.
———————————-
Jeg kan desværre stemme i med Harriets anmeldelse.
Jeg har købt reolen Saxo i natur og været rigtig tilfreds med den. Derfor forespurgte jeg om jeg kunne købe yderligere 2 reoler dog i den nye farve hvid af modellerne Saxo og Aksel til deres 3 for 2 tilbud. Det kunne jeg godt og jeg fik dem hurtigt leveret.
Det viste sig dog at Saxo i Whiteline var med 2 ødelagte moduler og derudover generelt dårligere finish end den jeg tidligere har fået. Således er der ‘knaster’ der stikker op hvor modulerne ikke er slebet ordentligt rundt i kanterne og gør samlingen meget svær. Som følge heraf og fordi de 2 plader midt på ikke er ens udskåret i samlinger, gaber reolen efterfølgende på midten i det stykkerne ikke passer ordentligt sammen. Den er meget stram at samle og stort set umulig at skille ad igen, dog lykkedes det mig da jeg fik tilsendt nye dele i stedet for de ødelagte - dette ændrede dog ikke på at møblet gaber på midten i samlingen og buer midt på, grundet knasterne og de uens længder der gør det umuligt at få pladerne trykket helt korrekt på plads.
Super fint at der blev sendt nye stykker, men kommunikationen er træg og efter fremsendte billeder af fejl mm. samt spørgsmål til at samlingen har været meget vanskelig, har jeg ikke hørt retur.
Generelt synes jeg godt om møblerne, og var glad for hurtig respons på de ødelagte dele. Dog lidt ærgerligt at der ikke er svaret retur vedrørende ‘knaster’ og samlingen der gaber midt på, hvilket gør, at det ikke er så flot at have stående fremme, da det bliver påtalt af alle der ser det.
//Astrid

Risposta di Pixiform
Vi har desværre haft en dårlig…
Vi har desværre haft en dårlig oplevelse med vores seneste køb hos Pixiform. Vi har tidligere handlet hos dem uden problemer og valgte derfor at bruge dem igen.
Denne gang var møblet dog desværre lang tid undervejs, da vi endelig fik det var den ene vange så skævt sat sammen at vi ikke kunne hænge de tilhørende hyldeknægte på. Der var mange knaster og generelt ikke særlig pæn finsih. Ydermere modtog vi kun 2 hylder til møblet, hvor der på alle billeder på deres hjemmeside var 3.
Jeg har skrevet 2 mails og ringet adskillige gange og lagt telefonbeskeder, da vi ikke kan hænge reolen op med den skæve vange.
Her efter 1 uge har jeg intet hørt fra dem.

Skønne møbler
Skønne møbler, hurtig levering.
Alt er som det skal være, og så er det jo dejligt at kunne handle danske produkter.
Extremely poor customer service
Extremely poor customer service. Do not recommend pixiform to other parents. The products and concept of easy assembly might be appealing, but save yourself the frustration of dealing with unprofessional companies.
Made a purchase of multiple pieces for my child’s playroom for a total of +6500 kroners. Several of the items were defective: one had pieces that did not match/could not assemble, a second had a cracked piece, a third fit too loosely and easily detached.
I wrote an email with photos attached. Followed up on the email two days later. Called their phone the day after during office hours indicated on website only to reach voicemail. Wrote again. Called the following week several times, but all calls rang until they reached voicemail. So at the 4th or 5th attempt I left a voicemail asking to hear back. After all this effort to contact them for a week, I receive a shipmondo shipping label email in my inbox. Not a single word from pixiform to my previous emails - no instruction, no explanation, nothing. Somebody is working in that office and pushed a button to email me a label but cannot reply to my emails or answer my calls. Absolutely ridiculous.