Zeer goede ervaring Alleen zou ik van alle pepers samples willen ontvangen, desnoods kleine flesjes. Lieve groet van Shakuntala/Saira
L'azienda ha risposto
Fijne website met een duidelijk onderscheidt tussen de scherpte van de pepers. Duidelijke uitleg van verschillend zaaihandleidingen. Mijn bestelling had ik niet ontvangen dus na een week een berichtj... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik had bericht van wanneer eea geleverd zou worden verkeerd gelezen. Toen ik informeerde waar de pepers bleven, werd ik op een correcte wijze verwezen naar de eerdere email. Pepers werden op afgesprok... Leggi di più
Online peperzaden
Defltweg 12, 1747 GA, Tuitjenhorn, Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Goede communicatie, snelle leveling en de zaden zijn keurig verpakt met een Qcode.

Risposta di PittigePepers
zeer snelle levering en je krijgt leuke extra's :).

Zeer goede ervaring
Lieve groet van Shakuntala/Saira

Risposta di PittigePepers
Voor het tweede jaar peperzaden besteld. Snelle levering. De zaden kiemen goed en de planten zijn zterk met goede opbrengst. Dit jaar een bepaald soort besteld waarvan de kieming mislukte. Ik kreeg heel snel een tweede levering opgestuurd. Super netjes! Erg tevreden.

Risposta di PittigePepers
Leuke producten. Super snelle levering . Ik heb een paar weken geleden de zaadjes geplant en ze ontkiemen erg goed. Ga zo door.
Kleine tip : een beetje uitgebreidere omschrijving over de producten op de site zou ik fijn vinden,

Risposta di PittigePepers
Fijne collectie zaden. Snelle verzending en tot nu toe goede resultaten met zaaien.

Risposta di PittigePepers
Leuke collectie peper zaden, snel en netjes verzonden. Goede kiemkracht, alle zaadjes zijn opgekomen en de plantjes zien er goed uit!

Risposta di PittigePepers
Kreeg na bestelling een vriendelijke bevestiging van de bestelling.
De levering was snel.

Risposta di PittigePepers
De gekochte peperzaden waren snel in huis. Op de website is een divers assortiment aan peperzaden te vinden, er is genoeg om uit te kiezen. Bij mij kwamen de peperzaden snel op, binnen twee à drie weken (met warmte mat). Wat mij betreft een aanrader en ik zal hier zeker weer eens bestellen.

Risposta di PittigePepers
Snelle, nette levering van de peperzaden. Ook snel antwoord bij een vraag ivm de levering.

Risposta di PittigePepers
Snel en goed geleverd, leuk dat er een cadeautje bij gedaan werd.

Risposta di PittigePepers
Pittige Pepers is een superleuke website met een grote diversiteit aan peperzaadjes van uitstekende kwaliteit. Alles kiemt goed en het is een geweldige hobby om zelf pepers te kweken. Daarnaast is de levering altijd snel, wat het bestellen extra prettig maakt. En natuurlijk zijn de pepers uiteindelijk heerlijk om te gebruiken in de keuken. Echt een aanrader voor iedere peperliefhebber.

Risposta di PittigePepers
Ik had een probleem met een bestelling waarvan 1 soort niet of heel slecht ontkiemde. Had dit nog nooit gehad met andere Zaadjes die ik bij Pittige Pepers besteld had. Dit is zeer netjes opgelost.

Risposta di PittigePepers
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.