Prachtig!
Prachtige spullen van goede kwaliteit. Daarbij wordt er goed meegedacht en geholpen via Instagram. Wij zijn er erg blij mee!

Risposta di Pip & Palms
Bij Pip & Palms vind je unieke en vrolijke halsbanden, looplijnen, tuigjes, harnassen, strikken, bandana’s en autostoelen van hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat kwaliteit, vakmanschap en authenticiteit centraal. Wij geloven dat huisdieren volwaardige familieleden zijn en verdienen het om gezien te worden met accessoires die hun persoonlijkheid weerspiegelen.
Paesi Bassi

Risposta di Pip & Palms
Geweldige kwaliteit en oog voor detail. Het zijn prachtige unieke prints die ik verder niet kan vinden. Zeker een aanrader om te kopen of geven. De kwaliteit en uitstraling is daarvoor perfect geschikt.
Los van de meerdere artikelen die ik gekocht en gegeven heb is ook de service super fijn!

Risposta di Pip & Palms
Hele mooie, originele producten met liefde gemaakt! Snelle verzending en goede kwaliteit!!

Risposta di Pip & Palms
De leukste bandana’s voor mijn labradoodle die koop ik altijd bij Pip&Palms. Ze zijn van hoge kwaliteit worden met zorg gemaakt en staan ook nog eens onwijs leuk. Ik ben heel blij met alle items van Pip&Palms. Ook de carseat heb ik nu al 2 jaar en blijft lang mooi in gebruik.

𝑹𝒆𝒗𝒊𝒆𝒘 𝑷𝒊𝒑 & 𝑷𝒂𝒍𝒎𝒔 ✨
𝑾𝒆 𝒉𝒆𝒃𝒃𝒆𝒏 𝒅𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒂𝒈𝒛𝒂𝒌 𝒗𝒂𝒏 𝑷𝒊𝒑 & 𝑷𝒂𝒍𝒎𝒔 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒉𝒆𝒕 𝒆𝒆𝒓𝒔𝒕 𝒈𝒆𝒃𝒓𝒖𝒊𝒌𝒕 𝒆𝒏 𝒊𝒌 𝒌𝒂𝒏 𝒏𝒊𝒆𝒕 𝒂𝒏𝒅𝒆𝒓𝒔 𝒛𝒆𝒈𝒈𝒆𝒏: 𝒉𝒆𝒍𝒆𝒎𝒂𝒂𝒍 𝒃𝒍𝒊𝒋 𝒎𝒆𝒆.
𝑫𝒆 𝒃𝒓𝒆𝒆𝒅𝒆, 𝒗𝒆𝒓𝒔𝒕𝒆𝒍𝒃𝒂𝒓𝒆 𝒃𝒂𝒏𝒅 𝒛𝒊𝒕 𝒔𝒖𝒑𝒆𝒓 𝒄𝒐𝒎𝒇𝒐𝒓𝒕𝒂𝒃𝒆𝒍 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒎𝒊𝒋𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒆𝒏 𝒐𝒐𝒌 𝑷𝒆𝒑𝒑𝒆𝒓 𝒛𝒂𝒕 𝒉𝒆𝒆𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌. 𝑬𝒓 𝒛𝒊𝒕 𝒛𝒆𝒍𝒇 𝒆𝒆𝒏 𝒗𝒆𝒊𝒍𝒊𝒈𝒆 𝒃𝒆𝒗𝒆𝒔𝒕𝒊𝒈𝒊𝒏𝒈 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒉𝒂𝒍𝒔𝒃𝒂𝒏𝒅 𝒂𝒂𝒏, 𝒘𝒂𝒕 𝒆𝒆𝒏 𝒈𝒆𝒓𝒖𝒔𝒕 𝒈𝒆𝒗𝒐𝒆𝒍 𝒈𝒆𝒆𝒇𝒕.
𝑾𝒂𝒕 𝒊𝒌 𝒇𝒊𝒋𝒏 𝒗𝒊𝒏𝒅:
𝑮𝒆𝒔𝒄𝒉𝒊𝒌𝒕 𝒕𝒐𝒕 9 𝒌𝒊𝒍𝒐, 𝒅𝒖𝒔 𝒘𝒆 𝒌𝒖𝒏𝒏𝒆𝒏 𝒆𝒓 𝒏𝒐𝒈 𝒍𝒆𝒌𝒌𝒆𝒓 𝒆𝒗𝒆𝒏 𝒎𝒆𝒆 𝒗𝒐𝒐𝒓𝒖𝒊𝒕
𝑺𝒕𝒆𝒗𝒊𝒈 é𝒏 𝒛𝒂𝒄𝒉𝒕 𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒗𝒆𝒓𝒅𝒊𝒌𝒕𝒆 𝒓𝒂𝒏𝒅 𝒘𝒂𝒂𝒓 𝑷𝒆𝒑𝒑𝒆𝒓 𝒎𝒆𝒕 𝒛𝒊𝒋𝒏 𝒌𝒐𝒑𝒑𝒊𝒆 𝒐𝒗𝒆𝒓𝒉𝒆𝒆𝒏 𝒌𝒂𝒏 𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆𝒏
𝑴𝒐𝒐𝒊𝒆 𝒉𝒆𝒓𝒇𝒔𝒕𝒌𝒍𝒆𝒖𝒓𝒆𝒏, 𝒔𝒕𝒐𝒆𝒓 𝒈𝒆𝒏𝒐𝒆𝒈 𝒆𝒏 𝒕𝒐𝒄𝒉 𝒔𝒕𝒊𝒋𝒍𝒗𝒐𝒍
𝑷𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕 𝒈𝒆𝒄𝒐𝒎𝒃𝒊𝒏𝒆𝒆𝒓𝒅 𝒎𝒆𝒕 𝒅𝒆 𝒃𝒊𝒋𝒑𝒂𝒔𝒔𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒓𝒊𝒆𝒎 𝒆𝒏 𝒉𝒂𝒍𝒔𝒃𝒂𝒏𝒅
𝑷𝒆𝒑𝒑𝒆𝒓 𝒘𝒊𝒆𝒃𝒆𝒍𝒅𝒆 𝒈𝒆𝒛𝒆𝒍𝒍𝒊𝒈 𝒎𝒆𝒆 𝒕𝒊𝒋𝒅𝒆𝒏𝒔 𝒐𝒏𝒛𝒆 𝒘𝒂𝒏𝒅𝒆𝒍𝒊𝒏𝒈 𝒆𝒏 𝒉𝒆𝒆𝒇𝒕 𝒗𝒂𝒏 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒔 𝒈𝒆𝒛𝒊𝒆𝒏: 𝒉𝒂𝒓𝒅𝒍𝒐𝒑𝒆𝒓𝒔, 𝒘𝒊𝒆𝒍𝒓𝒆𝒏𝒏𝒆𝒓𝒔, 𝒆𝒆𝒏 𝒍𝒖𝒄𝒉𝒕𝒃𝒂𝒍𝒍𝒐𝒏 𝒆𝒏 𝒏𝒂𝒕𝒖𝒖𝒓𝒍𝒊𝒋𝒌 𝒅𝒆 𝒃𝒆𝒌𝒆𝒏𝒅𝒆 𝒕𝒓𝒆𝒊𝒏.
𝑶𝒐𝒌 𝒅𝒆 𝒔𝒆𝒓𝒗𝒊𝒄𝒆 𝒘𝒂𝒔 𝒕𝒐𝒑. 𝑹𝒐𝒐𝒔 𝒅𝒂𝒄𝒉𝒕 𝒈𝒐𝒆𝒅 𝒎𝒆𝒆 𝒎𝒆𝒕 𝒅𝒆 𝒌𝒍𝒆𝒖𝒓𝒆𝒏 𝒆𝒏 𝒎𝒂𝒕𝒆𝒏, 𝒘𝒂𝒂𝒓𝒅𝒐𝒐𝒓 𝒂𝒍𝒍𝒆𝒔 𝒎𝒆𝒕𝒆𝒆𝒏 𝒑𝒆𝒓𝒇𝒆𝒄𝒕 𝒑𝒂𝒔𝒕𝒆.
𝑲𝒐𝒓𝒕𝒐𝒎: 𝒗𝒐𝒐𝒓 𝒐𝒏𝒔 𝒊𝒔 𝒅𝒊𝒕 𝒆𝒄𝒉𝒕 𝒆𝒆𝒏 𝒂𝒂𝒏𝒓𝒂𝒅𝒆𝒓. 𝑾𝒊𝒋 𝒘𝒂𝒏𝒅𝒆𝒍𝒆𝒏 𝒎𝒆𝒕 𝒑𝒍𝒆𝒛𝒊𝒆𝒓 𝒏𝒐𝒈 𝒉𝒆𝒆𝒍 𝒘𝒂𝒕 𝒌𝒊𝒍𝒐𝒎𝒆𝒕𝒆𝒓𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆𝒏 𝒊𝒏 𝒅𝒆 𝑷𝒊𝒑 & 𝑷𝒂𝒍𝒎𝒔 𝒅𝒓𝒂𝒂𝒈𝒛𝒂𝒌! 🐾🍂
#pepperjoy #opinsta #pipandpalms #australianlabradoodle #puppyadventures #doglovers #puppylife #herfstwandeling #hondenreview

Risposta di Pip & Palms
Mijn hond draagt al jaren Pip & Palms. Veel leuke printjes om uit te kiezen en de eerste twee harnasjes die ik gekocht heb, zien er nog steeds mooi uit. Het wordt altijd mooi ingepakt en netjes op tijd verstuurd. Ik heb alleen maar goede ervaringen met Pip & Palms!

Risposta di Pip & Palms
Als wij aan Pip & Palms denken, denken we aan de leuke en vrolijke printjes, de goede kwaliteit en de geweldige service.
We zijn heel blij met onze aankopen. Dit begon met een automand en hierna nog verschillende harnasjes, halsbanden en riemen. Bij vragen is Roos ook makkelijk bereikbaar en denkt zij mee. Wij zijn elke keer weer erg blij met onze aankopen en vinden het zeker een aanrader.

Risposta di Pip & Palms
Hele fijne, goede service. Pip and palms bezorgd zoals vermeld staat op hun site. Wij hebben er al meerdere tuigjes van! Zijn enorme fan.

Risposta di Pip & Palms
Al ruim 4 jaar onwijs fan van het ruime assortiment van Pip & Palms! Roos biedt altijd de beste service en denkt met je mee. Ondertussen hebben we genoeg in ons assortiment maar vullen ook nog altijd aan met de nieuwe designs! Echt een aanrader voor stijlvolle, kwalitatieve producten voor je hond of kat.

Risposta di Pip & Palms
Alle bestellingen zijn altijd tiptop in orde en tot in de puntjes afgewerkt! 🩷🩷🩷

Risposta di Pip & Palms
Super service! Enorm leuke halsbanden en tuigjes. En geweldige autostoelen. Onze vizsla heeft zowel in de kleinere als de grotere autostoel gezeten. De grotere was ook ideaal om als mand te gebruiken als je ergens op visite was. Echt top! En met bijpassende halsband en tuigje was het helemaal af.

Risposta di Pip & Palms
Onlangs verschillende accessoires besteld. De levering is erg snel en goed verpakt. Een feestje om uit te pakken.
Wat een vrolijke kleuren.
De hondenstoel voor in de auto is van zeer goede en stevige kwaliteit.
Echt een aanrader. Ik had nog één vraag gesteld en kreeg snel reactie.
Ga zo door Pip € Palms!

Risposta di Pip & Palms
De allerleukste harnassen en halsbanden voor je hond!
Elk printje is prachtig en de pasvorm is geweldig!

Risposta di Pip & Palms
Elk product is met liefde bedacht, gemaakt en verpakt! Pip&Palms is echt het perfecte merk voor jouw hond, maar ook voor jezelf. Ik vind alle printjes geweldig en kan daardoor ook heel slecht kiezen.

Risposta di Pip & Palms
Pip en Palms maakt geweldige producten 😍! Onze nieuwste aankoop was de XXL autostoel en het is echt een geweldige stoel. Hij houdt de auto schoon, is makkelijk schoon te maken en kan ook buiten de auto gebruikt worden als mand. Doordat de randen hoog zijn is je hond ook goed beschermd. We zijn hier mega blij mee.

Risposta di Pip & Palms
Pip & Palms trekt meteen de aandacht door de leuke printjes. Ik ben fan van de strikjes en de harnassen (die overigens enorm zacht zijn en daardoor super prettig zitten). Echt de moeite waard om toe te voegen aan de collectie van je hond.

Risposta di Pip & Palms
Pip & Palms heeft leuke en unieke producten! De kwaliteit is uitstekend en je merkt dat er veel aandacht aan is besteed. Het assortiment is ruim en de printjes zijn super origineel en vrolijk, waardoor mijn hond altijd iets leuks draagt. Ook de service is heel goed en persoonlijk. Absoluut een aanrader!

Risposta di Pip & Palms
Prachtige producten (waar elke hond in kan shinen), van goede kwaliteit, snelle levering en een super lieve, meedenkende verkoopster 😍

Risposta di Pip & Palms
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.