Ik was iets te vroeg maar dat was geen probleem een goede en steriele en een nette zaak goede uitleg en zeer duidelijk en vriendelijk ik beveel het iedereen aan Top
L'azienda ha risposto
Via een goeie vriendin ben ik bij Marloes terecht gekomen om tweede gaatjes te laten piercen. Super aardige en rustige vrouw en je merkt direct dat ze vakkundig is! Voor m'n eventuele volgende piercin... Leggi di più
Gat.. Toen ik hier kwam zag het er allemaal heel leuk en aardig uit... maar toen ze mijn piercing gingen zetten schoten ze uit waardoor ik nu een piercing door mijn hoofd heb in plaats van door mij... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Bij Piercing Gallery 't Gooi is het mijn passie om jouw persoonlijkheid te versterken en je unieke stijl tot uiting te brengen. Ik heb een privé studio in Bussum, waar ik me bezig houd met Oorreflexologie (ooracupunctuur/ooracupressuur) Piercings, medische Piercings (Daith > Migraine en diverse klachten, Tepel > ingetrokken tepels), Sieraad wissels, Tandkristallen. Dit alles in een professionele en gastvrije (GGD goedgekeurde) omgeving. Ik werk alleen op afspraak en kan zo alle tijd voor je nemen. Ondanks vakanties en mijn niet werktijden ben ik wel een soort van 24/7 bereikbaar voor vragen, tips en het inplannen van afspraken. Ik zet geen piercings onder de gordel.
Hamerstraat 21, 1402PP, Bussum, Paesi Bassi
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Goed!
Echt super, luistert altijd naar wensen. Helpt je goed!
Wat een fijne omgeving om een piercing te laten zetten. Rustige begeleiding en uitleg, mooie en steriele werkplek, goed advies en fijne nazorg. Echt een topper in haar vak!
Ik ben ontzettend tevreden over Piercinggallerytgooi en zou het dat ook zeker aanraden bij anderen als je overweegt een piercing te laten zetten . Marloes neemt de tijd voor haar cliënten, geeft goede, professionele-, persoonlijke voorlichting, werkt hygiënisch en heeft een onwijs leuke salon. Ook de nazorg is heel erg goed. Zit je ergens mee, je kan altijd een berichtje sturen en krijgt snel antwoord. Super fijn!!! 👏🏼
Super fijn geholpen! Snel reactie en ook na de behandeling staat ze voor je klaar
Na een half jaar heb ik een helix wisseling gedaan. Super fijn behandeld. Marloes is iemand die haar vaak verstaat en alle aandacht heeft voor je! Dus als je iets pierct dan zou ik naar haar gaan.
Inge
Mijn dochter heeft hier een piercing laten zetten. Super fijne ervaring in alle rust en neemt alle tijd om alles te bespreken.
En als je daarna contact opneemt met vragen dan altijd snel en super vriendelijk antwoord.
Echt onwijs fijne piercing salon. Voor ons geen andere meer.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.