Skøn oplevelse med PH Vinduespolering. Per som kom ud havde en fed energi og leverede et fuldstændig gennemført stykke arbejde! Både indendørs og udendørs. Har ikke set ruderne så flotte i laaaang... Leggi di più
Jeg har netop haft fornøjelsen af at bruge PHvinduespolering til at pudse mine vinduer, og jeg er meget tilfreds. Fra start til slut var servicen professionel og meget venlig og personlig. Vinduerne e... Leggi di più
Som jeg ser det manglede der to vinduer, at bleve pudset , jeg skriver en mail til firmaet, men får ingen respons. Så altså dårlig dialog.
PHvinduespolering er en professionel servicevirksomhed, der specialiserer sig i vinduespudsning og vinduesvask. Med fokus på kvalitet og grundighed sikrer de, at dine vinduer altid er rene og klare. Deres erfarne team anvender effektive teknikker og miljøvenlige produkter for at opnå en fejlfri finish hver gang. Uanset om det er boliger eller virksomheder, kan du regne med PHvinduespolering til at levere enestående resultater, der efterlader dine vinduer skinnende og indbydende.
søndervang 20, 8444, Balle, Danimarca
- kontakt@phvinduespolering.dk
- phvinduespolering.dk
Le persone hanno visualizzato anche
Jeg kan varmt anbefale PH…
Jeg kan varmt anbefale PH vinduespolering. Jeg har fast aftale, som altid bliver overholdt, der er stor fleksibilitet, hvis det ikke passer ind med den foreslåede dag. PH kan altid få det til at passe ind også hvis der skal en ekstra pudsning til.
Det var fedt at få pudset på gammeldags…
Det var fedt at få pudset på gammeldags manér og en sød og behagelig pudser
Kan varmt anbefales
Jeg har været yderst tilfreds med både servicen og resultatet. Vinduerne bliver altid pudset grundigt, og kvaliteten er konsekvent høj. Aftaler bliver overholdt, kommunikationen er professionel, og arbejdet udføres effektivt og med stor omhu.
Det er tydeligt, at der er fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Kan varmt anbefales.
Meget samvittighedsfuld og dygtig…
Meget samvittighedsfuld og dygtig vinduespolerer laver et fint resultat hver gang.😇
Phvinduespolering - fortrinlig service
Phvinduespolering leverer en fortrinlig service med fast aftale, god pris, let betalingsløsning og ikke mindst et skønt resultat efter vinduerne er poleret.
God service hvergang
God service hvergang.
Flotte rene ruder.
Per er altid glad og høflig når han kommer.
Kan varmt anbefale ham rum til andre
Virkelig god behandling
Virkelig god behandling, super betjening. Kan kun anbefale ham til andre.
Skøn oplevelse med PH Vinduespolering.
Skøn oplevelse med PH Vinduespolering.
Har ikke set ruderne så flotte i laaaang tid.
Tak for det, Per!
Meget tilfredsstillende pudsning både…
Meget tilfredsstillende pudsning både ude og inde.