PHOTOWALL Recensioni 6.882

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Jeg fikk tapetene veldig fort og det er enkelt å sette opp tapeten. Tapeten er lysere i ene enden, så pass på å henge opp tapetremsene "riktig vei". Overgangene løsner litt så jeg må nok bruke litt... Leggi di più

Har bestilt flere lerretsbilder fra Photowall og har vært superfornøyd med alle sammen. For et par år siden kjøpte jeg flere til soverom etter oppussing på hytta, og nå til nytt soverom hjemme. Valg... Leggi di più

1. Negozio di carta da parati
  2. Negozio di arredi e di design d'interni
  3. Negozio di poster

Wall Art by Passionate People Hos oss finner du tapeter og bilder som passer akkurat deg. Med engasjement og omtanke hjelper vi deg med å sette ditt eget preg på hjemmet, slik at det speiler nettopp din personlighet.

Høyeste kvalitet
Våre fototapeter og lerretsbilder er av høyeste kvalitet når det gjelder materiale og trykk. De er miljøvennlige, brannklassifiserte i henhold til svensk standard, og blekes ikke av sollys. Tapetlim følger alltid med.
100 % fornøyd kunde-garanti
Skulle du ikke være fornøyd med bestillingen din, tilbyr vi 30 dagers angrerett, uansett årsak. At produktet er helt unikt med eget bilde og mål, spiller ingen rolle. Enten bytter vi ut det aktuelle tapetet eller lerretsbildet med et annet, eller så refunderer vi hele kjøpesummen innen 30 dager.
Fri frakt og kort leveringstid
Bestillingen sendes innen 1–4 dager, og frakt er alltid inkludert.
Skreddersy motivet ditt
Vi har over 25 000 motiver å velge blant i sortimentet vårt – alle måltilpasses for å passe til akkurat din vegg. Finner du likevel ikke det du søker etter, kan du benytte deg av et eget bilde.

100% garanti

Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–4 dager.

Skreddersydde tapeter og bilder. Sendes fraktfritt innen 1–4 dager.
Hos oss skal alle kunder være fornøyd. Derfor har du alltid 30 dagers åpent kjøp. Er du ikke helt tilfreds, får du pengene tilbake.

4,5

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Jeg fikk tapetene veldig fort og det er…

Overgangene løsner litt så jeg må nok bruke litt vanlig papirlimstift på de stedene, men det ser ut som jeg forestilte meg og er veldig fornøyd med resultatet.

18 marzo 2026

Superkjapp levering

Superkjapp levering, godt utvalg. En god del bilder som ikke er KI generert i forhold til konkurrenter. Hadde fått fem stjerner hvis plakatene var merket om de er KI generert eller ikke. Som kunde er det viktig for meg å ta informerte valg.

24 marzo 2026

Tapeten hadde lav kvalitet

Tapeten hadde lav kvalitet. Skader ved levering og ved montering var det aldri muligheter for å unngå skille mellom kantene uansett hvor nøyaktig man var. Veldig skuffet

20 marzo 2026
Logo di PHOTOWALL

Risposta di PHOTOWALL

Hej Aleksander och tack för din recension.

Jag beklagar att beställningen inte lever upp till dina förväntningar. Vi förstår hur frustrerande det kan vara när resultatet inte blir som man tänkt sig. Hos oss är man alltid välkommen att ta kontakt om man känner sig missnöjd. Vi erbjuder alltid en 30-dagars returrätt. Så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa det åt en.

21 07 55 52
customerservice.no@photowall.com

Tack igen för din recension.

Sharon

Rask og korrekt levering

Rask og korrekt levering. God beskrivelse av montering. Rikelig med lim. Det kunne gjerne vært et varsel om fargenyanser i skjøtene etter monteringen. Jeg brukte skjøterulle som anbefalt. Alt så fint ut etter monteringen, men dagen etter var skjøtene litt lysere enn resten av bildet. Det tok 4 - 5 dager før dette ble borte. Nå ser alt fint ut. Veldig fornøyd.

12 marzo 2026

For dårlig kvalitet

For dårlig kvalitet , ikke klart , dårlige farger , vurderer å sende den tilbake 😡

18 marzo 2026
Logo di PHOTOWALL

Risposta di PHOTOWALL

Hej Kjell och tack för din recension.

Jag beklagar att beställningen inte lever upp till dina förväntningar. Vi förstår hur frustrerande det kan vara när resultatet inte blir som man tänkt sig. Det kan vara svårt att veta exakt hur färgerna i ett motiv kommer att se ut i tryck baserat på hur det ser ut på en skärm, då färgerna kan se annorlunda ut beroende på bildskärmsinställningar.

Hos oss är man alltid välkommen att ta kontakt om man känner sig missnöjd, så kommer vi att göra vårt bästa för att lösa det åt en.

21 07 55 52
customerservice.no@photowall.com

Tack igen för din recension.

Sharon

Kjøpt tapet til 3 rom

Kjøpt tapet til 3 rom, ganske rask levering og wow, så flott det ble! God kvalitet på tapetet, veldig greit med klippekant på hver lengde.
Limet som fulgte med ble litt klumpete, men ellers grei. Tipp topp tommel opp.

9 marzo 2026