Scopri cosa dicono le persone
Not stayed here yet but excellent customer service so far! We're booked to stay in July whilst seeing Queen in concert in Copenhagen. Due to current crisis that concert has been postponed for 12... Leggi di più
De gjorde det igen..... Hotel Phoenix Copenhagen overgik vore forventninger - igen. Vi har boet på dette byens bedste hotel mange gange, og hver gang har vi høje forventninger til service, komfor... Leggi di più
Slidt og gammelt :( Det er slidt - både på gangene og på værelserne. Der stod affald på gangene fra andre værelser - det samme affald i mere end de 24 timer vi var der - store kaffepletter efter... Leggi di più
Imødekommende personale og problemfri…
Imødekommende personale og problemfri booking direkte med hotellet. Dejligt værelse og et hotel tæt på alt. Morgenmad og brasserie Hugo helt i top. Vi kommer helt sikkert igen en anden gang. Rigtig glædelig jul til Phoenix Hotel Copenhagen.
Badeværelse og rygeforhold på hotellet
Jeg synes badeforhold og badeværelse er meget ringe på hotellet et lille badekar som man føler at man nemt kan falde og slå sig synes ikke det lever op til den pris De tager for at ophold rygeforhold er virkelig dårlig Man skal stå til offentlig skue uden for døren hvis man vil ryge kan ikke forstå de ikke skriver at ryger ikke er velkommen ved ikke hvorfor man ikke måtte ryge på den fine terrasse de Ellers har ville da ikke genere nogen
Dejligt hotel
Dejligt hotel, meget centralt.
Fint værelse, ikke så stort, men med lækker seng. Super morgenmad.
Vi havde et skønt ophold
Vi havde et skønt ophold, kanon beliggenhed, det sødeste personale, fint værelse, og da vi ved en fejl blev dobbelt opkrævet, så sørgede personalet straks for at få det bragt i orden! Mega god service!
Super hotel.
Fantastisk morgenmad. God service. Meget imødekommende velkomst. Gode senge. Rent.
Hvor er servicen??.
Vi havde Fredensborg suiten valentinsdag og hele weekenden.
Kaffemaskine og køleskab virkede ikke på værelset. Så vi fik en anden kaffemaskine op på værelset, men først aftenen efter. Køleskabet vidste vi ikke var i udu, før lørdag aften, så det nåede slet ikke at blive ordnet, da vi sov længe.
Alt vat slidt, gange, værelser, og alt andet.
Der var løbere på væggene på badeværelset, vi ikke gad klage over. Armaturet i badet var slidt og næsten umuligt at indstille varmen på, uden at blive forbrændt.
Vi havde så glemt 3 ting på værelset. En af tingene havde de fundet, men ikke kontaktet os om. De 2 andre ting ville de snakke med rengøringspersonalet om og vende tilbage mandag. De ringede først tirsdag, og lagde ikke en besked.
Da vi ringer tilbage til dem f0r vi fat i manageren, som ikke kan finde hoved og hale i det. Først da vi kommer i tanker om navnet på personen vi har talt med tidligere dæmper det, og vi bliver stillet om til ham. Han fortæller at de ikke har fundet de 2 andre ting(som lå på sengen), så de er nok blevet smidt ud. Det er ærligt talt ikke i orden, at smide vores ejendele ud, uanset grunden.
Og jeg forventer at blive kontaktet når man finder noget vi har glemt. Det er helt almindelig service. Og til de priser en suite koster tænker jeg at der er betalt for lidt service.
Desuden blev vi ikke tilbudt at får fragtet bagage hverken op eller ned på hotellet. Selvom det er en service de yder. Skal kunden selv bede om service for at få det, så er det ikke service.
Andre ting var vi heller ikke tilfredse med, men det er måske bare os der f9rventer f8r meget af et fint hotel og til de priser.
Lækkert hotel og det sødeste personale
Lækkert hotel og det sødeste personale. Vil helt sikkert bo der igen. Morgenmaden er virkelig lækker. Kan kun anbefale dette hotel.
Fantastisk service
Fantastisk oplevelse. Jeg overnatter hver uge i København og har snart prøvet alle i centrum og Phoenix hotel er et af de bedste jeg har prøvet. Fantastisk service under opholdet og dejlige værelser. Helt klart et hotel jeg vil anbefale.
I want to make booking room with sweet…
I want to make booking room with sweet deal offer i call hotel but fully bookes not available same date but sameday in evening i call hotel room available but when i said book with Sweetdeal they said you call in morning make booking with sweatdeal and actually they donot want booking with sweatdeal.very bad hotel behaviour with costumer
Forfærdelig service.
Vi er på vej hjem fra et ophold på…
Vi er på vej hjem fra et ophold på Hotel Phønix i København.
Sjældent at man med en deal får så fint et værelse, værelset var utroligt stort og meget flot indrettet, både sove og “sidde” afdeling, samt skrivebordsplads.
Rengøring og personale helt i top, meget imødekommende.
Selv morgenmaden var til 5 stjerner.
Det er bestemt ikke sidste gang at vi er her, det kan varmt anbefales.
Fantastisk hotel
Fantastisk hotel, meget venlig, imødekommende og smilende personale. Flotte værelser og selv hunden føler sig velkommen.
Kan klart anbefales.
FANTASTISK HOTEL
FANTASTISK HOTEL
Hvis man vil have et hotel med Rigtig god beliggenhed i hjertet af Kbh. God Service og de er meget hjælpsomme, lækker morgenmad og smukke værelser - så vælg endelig Phoenix. Vi nød vores mini ferie i Kbh. Og kommer igen.
De gjorde det igen....
Vi har boet på dette byens bedste hotel mange gange, og hver gang har vi høje forventninger til service, komfort, hygge og sjæl. Hotellet og dets søde personale imødekommer alle forventninger og ofte overgår de vore høje forventninger.
Tak for endnu en super weekend med varm personlig velkomst og altid tårnhøjt serviceniveau.
På gensyn fra
Rasmus B. Kronborg
Not stayed here yet but excellent…
Not stayed here yet but excellent customer service so far!
We're booked to stay in July whilst seeing Queen in concert in Copenhagen. Due to current crisis that concert has been postponed for 12 months - emailed late last night to ask for our booking to be postponed and received an early morning response confirming.
Look forward to staying here in 2021 and being able to review the hotel itself!!
Der kommer jeg aldrig igen!!!!
Eneværelserne er så små at det ikke er muligt at finde aflægningsplads til sin kuffert. De er oppe under taget og i sommervarmen umulige at køle ned, selv med en støjende vifte. For at få brusebad skal man forcere badekarret, der i mit tilfælde havde en højde af midt på låret. Man skal også være opmærksom på at rengøring af værelset kan ske helt frem til kl 18. Hotellet har en dejlig terrasse, de husker bare ikke altid at åbne den på de angivne tidspunkter og den bruges også til arrangementer.
Et dyrt hotel, der ikke lever op til prisen! Der kommer jeg aldrig igen!
Slidt og gammelt :(
Slidt og gammelt :(
Det er slidt - både på gangene og på værelserne. Der stod affald på gangene fra andre værelser - det samme affald i mere end de 24 timer vi var der - store kaffepletter efter spildt kaffe på klinkerne lige ved vores dør til værelset.
På badeværelset var gulvet iskoldt og alt trænge til at blive gjort rent.
Kaffemaskinen på værelset virkede ik.
Morgenmadsbuffet helt til grin - elendig kaffe og yderst begrænset udvalg af mad - til gengæld var personalet ikke til at komme i dialog med og der stod beskidt service flere steder i buffet og på bordene.
Eneste positive er super beliggenhed og en super høflig og venlig receptionist - kommer bestemt aldrig tilbage - ØV
Perfekt bryllup på Phoenix Copenhagen
Vi holdt et perfekt bryllup på Phoenix Copenhagen i marts 2018 takket være Jesper og hans team af service-mindede tjenere. Mange tak for alt!
Valget faldt på Phoenix grundet lokationen, de smukkeste lokaler og det at kunne få alt arrangeret så vi ikke skulle bekymre os om noget. Det blev i den grad indfriet og vi følte os godt taget af fra start til slut. Samtlige af vores spørgsmål, store som små, tog Jesper sig hurtigt af om det så var pr. mail, telefon eller face-to-face. Vores ønsker til ændringer af den gængse menu blev også arrangeret og vi fik sågar prøvesmagt mad og vin. Eneste lille minus var at rettelserne til forretten aftalt med kokken den dag, ikke blev videregivet til kokken på dagen. Således var disse ikke indkorporerede, men når musikken spiller og maden stadig smagte godt betyder det jo ikke det store. Vores kage- og musikleverandører koordinerede også nemt med Jesper, således at vi ikke skulle være tovholdere på den store dag.
Alt forløb så fint på dagen, hvor tjenerne var opmærksomme og nærværende, om det så drejede sig om opsamling af gavepapir og -bånd eller opskænkning af vin; lokalerne smukt oppyntet; og maden forrygende. Vi følte os helt royale og mange gæster har siden takket for en fantastisk fest.
Kære Jesper og team
Kære Jesper og team.
Jeg holdt mit bryllup på dette smukke hotel! Aldrig har jeg oplevet noget bedre arrangeret eller kompetente mennesker!
Jeg er en smule kontrolfreak og vil have styr på alt ned til den mindste detalje. Jeg tænkte jeg måtte styre min perfektionisme, nu når det var andre der skulle udføre alle mine ideer, men Nej!! Jesper og hans team tog mig ind i deres åbne arme, og gav os den ultinative bryllupsdag hvor man ikke kunne lade være med at føle sig kongelig i deres hænder! Det startede med en helt overdådig prøvemiddag og vinsmagning, vi blev behandlet som kongelige og fik alt vi kunne tænke os! Det var virkelig overdådigt!
Jesper svarede altid på mine spørgsmål og bekymringer inden for få timer på mail, og var altid klar til at berolige den nervøse brud(ringede endda dagen før, for bare at være sikker på jeg var klar og rolig til dagen efter)!!
Samtlige detaljer til borddækning var som taget ud af mit hoved, fra bordkort, til goodiebags, til pynt som jeg havde ønsket mm. Blomsterdekorationen matchede helt perfekt ned til hver enkelt blomst min brudebuket, selvom han aldrig havde set den?!!
Tjenerne på dagen var de mest servicemindede og søde, alle gæsterne følte nærmest de var vores nye bedste venner!
Maden var overdådig og lige så lækker som prøvemiddagen!
Vores værelse som vi havde fået med i prisen, var den største suite jeg nogensinde havde været på, og man følte sig som en kongelig! Alt fra de to badeværelser med kæmpe jacuzzi til vores kæmpe soveværelse som var udsmykket så smukt og vores kæmpe prinsesseseng, til den kæmpe stue med guld lysekroner smukke møbler hvor der stod champagne, frisk frugt og chokolade ventende når vi ankom.
Lokalet var det smukkeste jeg har Det, med kæmpe lysekroner og guld udsmykning, man følte man var på et slot!
Jeg har intet dårligt at sige om denne oplevelse, som jeg ellers havde tænkt jeg på forhånd skulle sætte mine forventninger ned, da andre mennesker ikke ville kunne udføre alt til perfektion ! Men ak Nej, et var så perfekt som det overhovedet kunne være!
Og jeg vil især sige en kæmpe tak til Jesper Gjørlund, ved ikke hvad jeg skulle havde gjort uden ham!
De bedste hilsner Martin OG Christine
Fint værelse
Fint værelse, men ikke noget særligt ift prisen. Kunne godt have noget mere lækkert sengelinned, det er lidt kras. Og en morgenkåbe på værelset ville være rart.
Come funziona Trustpilot
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.