Hvis du ikke allerede har været forbi Philly&Burger, så går du seriøst glip af noget. Jeg har prøvet mange burgersteder, men det her sted rammer noget helt særligt. Kødet er saftigt, smagen er on p... Leggi di più
Jeg var der inde i dag og fik en sååå lækker Philly cheesesteak! Mega lækkert kød og virkelig hyggelig atmosfære! Så dejligt besøg personalet var så søde og imødekommende!
Vanvittigt god burger! Har ikke smagt noget lignende i lang tid. En hel menu til 100kr. Personalet kom med gratis vand og spurgte i øvrigt om jeg manglede noget. Kan kun anbefale dette sted .
Nessuna traccia di inviti alla recensione precedenti
Non ha risposto alle recensioni negative ricevute
Le persone hanno visualizzato anche
God mad og fede omgivelser
God mad og fede omgivelser. Svært at finde bedre burgere i kbh i den prisklasse.
Fantastisk mad
Fantastisk mad, og venligt personale.
Genialt at få handsker når man skal spise 👍
Meget god service samt mad skal jeg…
Meget god service samt mad skal jeg helt sikkert igen
Min familie og jeg fik anbefalet…
Min familie og jeg fik anbefalet restauranten. Vi blev mega overrasket over hvor lækkert maden var!
Vi kan klart anbefale det her sted til andre!!
Servicen og maden var over alle forventninger!
KØBENHAVNS BEDSTE BURGERE
KØBENHAVNS BEDSTE BURGERE!
Det helt sikker et sted jeg kommer igen!
Saftige og fyldige burgere!!🍔
det var så dejlig at spise hos jer
det var så dejlig at spise hos jer, maden smager fornøjeligt
Det var super hyggeligt
Det var super hyggeligt, vanvittig god smash burger!
Virkelig lækker mad
Virkelig lækker mad , og super god betjening 😊 smilende personale dejligt imødekommende og deres betjening gik som smurt , maden kom hurtigt og smagte lækkert på samme tid! Klart 5 stjerner og kan klart anbefales 🤩 ikke sidste gang jeg besøger dem!
Det var en lækker omgang mad
Det var en lækker omgang mad! Helt sikkert noget det skal prøves igen
Virkelig lækre burgere!!
Virkelig lækre burgere!!
Kan varmt anbefales og meget venlige medarbejdere
Super hyggelig atmosfære og flinke…
Super hyggelig atmosfære og flinke personaler!
Vi havde en baby med og sad nedenunder - men trods travlhed fandt personalet tid til at tjekke ind hos os.
Alt var perfekt kunne ikke sige en…
Alt var perfekt kunne ikke sige en dårlig ting om stedet personalet var sød maden var god stemningen var perfekt
Super god mad i forhold til prisen i…
Super god mad i forhold til prisen i København kan klart anbefales til folk
Og super duper kunde service
Altså WAUW WAUW WAUW!
Jeg har aldrig haft sådan en god mad oplevelse! Burgere i verdensklasse! Maden var 100/10 - snasket som den skulle være, fyldig og bare lækker! Sweet patato med til menuen, og selvfølgelig nogle Buffalo wings som var prikken over i’et!
Servicen var helt perfekt, søde og rare personale.
Amazing food
Amazing food , smashburger it’s so tasty fresh food good service nice stuff thank you for experience ..
Best smash burger
Best smash burger and strips in the center of Copenhagen and service is top notch ..
Dejligt besøg hos Philly& burger
Mig og min ven var derinde på…
Mig og min ven var derinde på åbningsdagen og ventede 1 time og 5 min på vores mad som var kold. Vi har efter der fået meget dårlig mave og har ovenikøbet kastet op efter maden.