Hei, og takk for at du tar deg tid til å dele opplevelsen din. Vi synes det er veldig leit å lese at dette har blitt en så negativ opplevelse for deg, og vi tar slike tilbakemeldinger på alvor. Det er viktig for oss at kundene våre føler seg trygge og godt ivaretatt.
Samtidig kan vi av hensyn til personvern dessverre ikke gå inn i enkeltsaker eller bekrefte/avkrefte kundeforhold offentlig. Men vi vil veldig gjerne se nærmere på saken din og finne ut av hva som har skjedd hos deg. Derfor håper vi du vil ta direkte kontakt med kundeservice, så vi får hjulpet deg på best mulig måte.
Generelt ønsker vi også å forklare hvordan våre prøvepakker og abonnement fungerer:
Når man bestiller en prøvepakke, informeres det om at bestillingen er knyttet til et abonnement, og man må aktivt krysse av for at man har lest og akseptert abonnementsvilkårene før kjøpet kan gjennomføres.
Vår intensjon er selvsagt aldri å tvinge noen inn i et abonnement. Derfor prøver vi å være veldig tydelige på hvordan prøvepakken fungerer, og på faktura/ordrebekreftelse står både kontaktinformasjon og avbestillingsfrist dersom man ikke ønsker videre leveranser.
Etter at prøvepakken er mottatt, kan man enkelt avbestille videre leveranser innen fristen som står i ordrebekreftelsen/fakturaen.
Dersom man ønsker refusjon, må produktet returneres. Retur avtales med oss på forhånd, og dette står også i abonnementsbetingelsene.
Vi er opptatt av å være fleksible og løsningsorienterte, og ber deg ta kontakt med oss så vi kan sjekke saken din, og så skal vi gjøre vårt beste for å finne en god løsning sammen med deg.
E-post: post@l-serin.no
Telefon: 758 03 565 (hverdager mellom 09-15)
Vennlig hilsen
Lone