God service, løbende information både på mail og sms. Hurtig levering da tasken var landet. Opfølgning da tasken var modtaget, for at høre om jeg var tilfreds og om alt var ok.

Risposta di Phantique
At Phantique, we bring together lovers of authentic vintage designer bags. We believe secondhand should feel just as exciting as new — offering quality, style, and sustainability. Shop online with worldwide shipping to find your next timeless piece.
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più

Risposta di Phantique
Jeg havde en rigtig god oplevelse med Phantique og Johannes.
Jeg ville købe en gave til min kæreste, en Louis Vitton pung i dette tilfælde – fik god rådgivning og en ærlig snak.
Kan varmt anbefale Phantique

Risposta di Phantique
I bought a vintage luxury French bag on the phantique’s site and I’m very happy
It was the same of the photos I had a good price and it comes quickly
Johannes is very respectful and professional
I recommend it

Risposta di Phantique
Jeg har igår købt 2 tasker og det kunne ikk gå bedre. Ektrem hurtig handel samt den bedste service, så grundige og behjælpelig, ikke sidste gang jeg handler her.

Risposta di Phantique
Super god service, oplysende, brugbare svar, med ærlighed. En tryg handel. Mine bedste anbefalinger.

Risposta di Phantique
Alt var som det skulle være. Jeg købte en LV tasken og fik den dagen efter, og taskens stand var som på billederne. 😊

Risposta di Phantique
Køb IKKE din taske hos Phantique! Jeg købte en LV taske fra dem igennem Vinted. Umiddelbart så den fin ud, men læderet viste sig at være mørt, så lige så snart, jeg tog den i brug, begyndte det at smuldre, så der kom huller over det hele. Efter kun en måned knækkede remmen. Siden har den været ubrugelig. Jeg skrev selvfølgelig til dem med det samme, men de ville ikke tage den retur, selvom de urigtigt havde solgt den som i “meget god stand”. De foreslog istedet, at jeg fik den repareret. Det viste sig dog at koste 3500 kr. Og jeg havde allerede givet 4500 kr for tasken hos dem. Så det ville være blevet en meget dyr brugt LV taske. Jeg tilbød dem at vi slog halv skade med reparationen. Men det afviste de også. Jeg så derfor ingen anden udvej end at indgive en klage til Nævnenes Hus. De indkaldte os til et mæglingsmøde i går, men Phantique mødte ikke op. Så køb aldrig en taske hos dem. Du risikerer det bliver en dyr fornøjelse!

Risposta di Phantique
Jeg købte en LV taske, og var bekymret om billederne passede, men de er så gode til at svare på det du skriver og det du køber er passer præcist med de billeder du modtager og det var bare et perfekt køb og det kom inden for 3 dage! 10/10 og er så glad for tasken er i god stand og bruger den hele tiden