Petra reageert snel, denkt mee over welk materiaal en kwaliteit is erg mooi. Zeker een aanrader!
We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk pr... Leggi di più
Petrashomestyle is een mooie site met veel keuze in prachtige schilderijen. Ze reageert snel op vragen en is behulpzaam in het maken van de juiste keuze.
Mega tevreden over onze waanzinnig mooie wanddecoratie! Wij kozen voor een grote afbeelding (180 x 120) op doek die je kunt verwisselen. Boven verwachting scherp en een heel makkelijk systeem. Teve... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di quadri
- Galleria d'arte
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Servizio di stampa foto
- Negozio di cornici
- Negozio di poster
Scritti dall'azienda
De perfecte wanddecoratie voor jouw interieur!
Paesi Bassi
- webshop@petrashomestyle.nl
- petrashomestyle.nl
Le persone hanno visualizzato anche
Super kwaliteit
prachtig schilderij, en top service!
Ik had Petra’s Homestyle al langer op het oog omdat ik de dibond schilderijen echt prachtig vond. Voor de 60e verjaardag van mijn vader had ik eindelijk een mooie gelegenheid om er eentje te bestellen. De bestelling verliep super, en binnen 3 dagen had ik het schilderij al in huis, echt top service! Het contact was snel en vriendelijk, en de levering ontzettend vlot. Het schilderij is nog mooier dan verwacht: haarscherp, met een prachtige matte afwerking. Ik ga binnenkort zeker nog een schilderij bestellen voor mezelf!
Geweldig!
Prachtige producten voor een goede prijs. Maar wat vooral opvalt is de top service en het contact met Petra! Ik kan het iedereen aanraden.
Top!
Super snelle service, wordt heel goed mee gedacht over de mogelijkheden! Super tevreden!
Top kwaliteit!!
Naast het goede advies wat zij geven, zijn de schilderijen echt prachtig! Super mooi kwaliteit, echt een eyecatcher in elke ruimte!!
Hele goede service en producten snel…
Hele goede service en producten snel geleverd! Ik zou petrahomestyle zeker aanraden!
Fantastische service en topkwaliteit…
Fantastische service en topkwaliteit afdruk
Als fotograaf ben ik erg kritisch op kwaliteit, maar deze dibond afdruk met baklijst heeft mijn verwachtingen overtroffen. De communicatie met het bedrijf was van begin tot eind geweldig: super snelle en persoonlijke reacties op elke vraag. De levering was ook nog eens razendsnel.
De afdruk zelf is van prachtige kwaliteit – scherp, mooi afgewerkt en helemaal zoals ik het voor ogen had. Wat voor mij het verschil echt maakt, is de service na levering. Zelden zo’n persoonlijke en betrokken benadering meegemaakt. Echt service zoals je die tegenwoordig nog maar weinig tegenkomt.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit én een topservice!
Prachtige wandafdrukken ontvangen van…
Prachtige wandafdrukken ontvangen van Petra! Ze communiceert duidelijk, reageert snel op berichtjes en denkt goed mee. Heel fijn! Er gaan nog een hoop bestellingen volgen. ;-)
Heel erg blij met het resultaat en fijne service
Heel erg blij met mijn twee bestelde textieldoeken in frame. Fijne en snelle communicatie via Instagram DM.
Super kwaliteit!!!
Super kwaliteit!!!! Dikke aanrader en mega snelle service, ik ga vanaf nu hier vaker bestellen!!!
Dikke pluspunten
Onlangs twee Dibond wanddecoraties met luxe lijst besteld bij Petrashomestyle en ik ben ontzettend tevreden! De kwaliteit is fantastisch, de details en kleuren komen prachtig tot hun recht. Daarnaast was de service uitstekend: snelle levering en heel vriendelijk contact. Absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar stijlvolle en hoogwaardige wanddecoratie!
Top!!
Een prachtig schilderij gekocht, erg behulpzaam kortom een super goede service, erg tevreden!
Prachtig schilderij, Petra bedankt!
Ik ben ontzettend blij met mijn plexiglas schilderij dat ik heb gekocht bij Petra Home Style! De levering was snel, het schilderij kwam binnen no-time bij me aan. Het was zorgvuldig en netjes ingepakt, wat ervoor zorgde dat het in perfecte staat arriveerde. De kleuren van het schilderij zijn werkelijk prachtig en geven mijn interieur een prachtige, frisse uitstraling. Ik krijg zelfs complimenten van anderen die het schilderij hebben gezien! De prijs-kwaliteitverhouding is echt top, ik heb absoluut geen spijt van mijn aankoop. Petra Home Style levert niet alleen mooie producten, maar ook een geweldige service. Ik kan het iedereen aanraden!
Top materiaal en top service
We hebben onlangs twee schilderijen besteld: één op plexiglas en één Artframe. We maakten ons zorgen over mogelijke kreuken in het doek. Maar die zorgen bleken onnodig – het resultaat is werkelijk prachtig!
Daarnaast was de service fantastisch. Tijdens het installeren hadden we een vraag, een kort berichtje naar Petra en we kregen meteen reactie. Echt topmateriaal én topservice! We zijn ontzettend blij met onze aankoop en raden het iedereen aan.
Perfecte service & geweldige kwaliteit
Wij hebben 2 akoestische fotodoeken met lijsten besteld. Hierbij zijn wij zeer goed geholpen, naast de uitstekende en snelle service zijn wij mega blij met de fotodoeken, de kwaliteit ook echt perfect!
Zeker een aanrader!
Ontzettend blij en tevreden!
Tevens snel in huis!
Aanrader!
Wauw wat een plaatje
Wauw wat een plaatje! Onze trouwfoto op plexiglas een echte eyecatcher in onze woning! Bedankt voor het goede advies en de snelle levering🥰
Textiel frame
Via Instagram kreeg ik contact met Petra. Na wat heen en weer gechat heb ik mijn bestelling gedaan die super snel binnen kwam. Ik heb hem alleen in elkaar gezet en ben er nu al heel blij mee. Het is een kerstcadeau voor mijn man dus moet nog even wachten tot hij aan de muur kan hangen.
Een hele mooie afbeelding op plexiglas…
Een hele mooie afbeelding op plexiglas besteld! Ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten hoe het eruit zal zien op plexiglas, maar wauw... ik vind het super mooi. Mooi dun en duidelijk. Hier ga ik zeker vaker een keer bestellen zodat ik af kan wisselen en of voor in een andere kamer.
Ontzettend blij met de service en het…
Ontzettend blij met de service en het product wat we ontvangen hebben.. zeker een aanrader!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.