L'azienda ha risposto
We zijn heel tevreden met onze V 3 XXL We hadden wat kleine probleempjes maar werden vlot en spontaan geholpen door Thimo, zelfs telefonisch contact gehad om uitleg te geven en probleem op te lossen... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Shop de mooiste design artikelen voor uw huisdier via de website of bij een van onze partners in de winkel.
Paesi Bassi
Ha risposto al 100% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Toen ik de kattenbak ontving was er wat beschadigd geraakt tijdens transport. Zonder problemen werd dit gelijk opgelost. Het contact was makkelijk en snel via whatsapp. Nadat dit opgelost was bleken er wat problemen met de app te zijn, hierover een berichtje naar Thimo gedaan, hij heeft dit gelijk opgepakt en door heen en weer te appen doet de app nu precies wat die moet doen!
Dit is echt een top manier van communicatie met een bedrijf. In het begin (toen ik het defecte onderdeel zag) was ik bang dat het de zoveelste Chinese/dropshipping was. Maar na het contact met Thimo moet ik zeggen dat niets minder waar is.

Risposta di Petlux
Alles op tijd binnen en goed gecommuniceerd. Fijn dat ze reserve onderdelen verkopen voor de automatische kattenbak. Zo gaat deze nog een tijdje mee.

Risposta di Petlux
Uitstekende persoonlijke service en prachtig product
Na een moeizame start elders ben ik direct bij Petlux terechtgekomen voor de aanschaf van de V3. Ik ben zeer onder de indruk van de service. Ik werd persoonlijk en deskundig geholpen door Thimo, die alle tijd nam om mijn vragen te beantwoorden en alles administratief perfect af te wikkelen.
De communicatie verliep vlot en professioneel, waardoor de bestelling uiteindelijk snel en correct werd geleverd. Het is duidelijk een bedrijf dat hart heeft voor de klant. De Petlux v3 is inmiddels in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen.
Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar kwaliteit en een persoonlijke benadering!

Risposta di Petlux
Een apparaat dat precies na de garantieperiode besluit eigen plannen te trekken… we kennen het allemaal. Gelukkig dacht Thimo direct mee, pakte het proactief op en zorgde hij voor een oplossing zonder gedoe. Dat is service zoals je hoopt dat het altijd is: betrokken, snel en menselijk. En het belangrijkste resultaat? Mijn pluizige viervoeters weer helemaal tevreden. Dankjewel voor het meedenken en de fijne hulp!

De cv app is rampzalig.
App functioneert niet: ik kan niets instellen, katten worden niet gewogen evenals toiletgang. Daarnaast maakt het apparaat vreselijke herrie en loopt steeds vast. NIET DOEN!!!

We zijn heel tevreden met onze V 3 XXL
We hadden wat kleine probleempjes maar werden vlot en spontaan geholpen door Thimo, zelfs telefonisch contact gehad om uitleg te geven en probleem op te lossen 👌Een super service noem ik dat en aanbeveling waard 😻

Risposta di Petlux
Petlux v3 was de afdichting rubber op een of andere manier vast komen te zitten en daardoor er af geschuurd. Ik heb een app-je naar Petlux gestuurd binnen paar minuten hadden ze al gereageerd en binnen 2 dagen had ik het vervangende onderdeel al ontvangen. Prima en goede service van Petlux.

Risposta di Petlux
Mijn bestelling is vlot binnen en ook het telefonisch contact ging goed. Het gesprek zelf was vriendelijke en meegaand.

Risposta di Petlux
Snelle verzending en zeer goede service. Dit is mijn 2e V3 kattenbak en deze is weer een beetje beter en mooier geworden! Er wordt hier duidelijk geluisterd naar de feedback van de klanten. Ze staan nu naast elkaar te pronken. ;-)

Risposta di Petlux
Rooster op de V3 xxl. Klikken?! Nee dus! Dit rooster zit zonder schroef los. Schroefgaatje zit wel in het rooster. Schroef niet meegeleverd🙈.
Dag later nette reactie op mijn bericht. Schroef alsnog nagezonden, echter had ik zelf al schroefje thuis gevonden. Maar toch netjes van hen.

Risposta di Petlux
Ik ben sinds een anderhalve maand in het bezit van mijn petlux V3. Ik heb daar heel lang op moeten wachten maar ik moet zeggen het was het wachten waard. In het begin waren er problemen met de app maar dankzij Thimo werd dit probleem opgelost. Ik had vroeger de petlux V2 en voor mijn Ragdoll van 6 kg was die toch wel te klein. De V3 is veel groter, veel handiger met een vergaarbak onderaan en geen last meer van hinderlijke geurtjes. Ik gebruik het tofu kattenzand van petlux en ik verbruik veel minder kattenzand dan met mijn vorige kattenzand. De app van de V3 is bijzonder nuttig, je kan zien hoeveel keer de kattenbak gebruikt is en omdat ik drie ragdolls heb, heb ik in de app hun begingewicht ingegeven en kan ik perfect zien of ze hun gewicht houden. Ik en mijn katten worden vrolijk met deze V3 in huis.
Sonja , België

Risposta di Petlux
Snel gereageerd bij service team. Binnen een uur en ook in de avond! Top service!

Risposta di Petlux
Snelle levering goed product. Staffel korting zou fijn zijn

Risposta di Petlux
Ik ben echt zeer tevreden over mijn ervaring.
Mijn XXL kattenbak voor Maine Coon is na een tijdje gebruik stuk gegaan, wat natuurlijk jammer is. Maar hoe dit werd opgelost, maakt echt het verschil. Na contact op te nemen, werd mijn probleem meteen serieus genomen en zonder enige discussie aangepakt.
Dit allemaal via WhatsApp.
Er werd onmiddellijk een nieuwe kattenbak opgestuurd, en dit zonder gedoe of lange wachttijden. De communicatie verliep ook vlot en correct, wat altijd een groot pluspunt is.
Het is tegenwoordig zeldzaam om nog zo’n klantgerichte en efficiënte service te krijgen. Je merkt dat ze echt meedenken met de klant en problemen snel willen oplossen.
Voor mij is dit een bedrijf waar ik met vertrouwen opnieuw zal bestellen. Absoluut een aanrader! ⭐⭐⭐⭐⭐

Risposta di Petlux
Goed geholpen geen gedoe bij het vervangen van onderdelen

Risposta di Petlux
Uitstekende service. Makkelijk contact te leggen.
Wij hebben een automatische kattenbak afgehaald in het magazijn. Vriendelijk personeel. Men nam de tijd om alles uit te leggen. Ook nog de kattenbak korrels mee genomen. Echt heel erg fijn deze korrels. Wij zijn nog andere merken aan het uit proberen, maar deze van petlux blijven onze favoriet.
Na onze aankoop makkelijk vragen kunnen stellen via whats app. Je krijgt snel antwoord op je vragen. Wij zijn dik tevreden over onze aankoop maar nog meer over de klanten service. Super!!!!

Risposta di Petlux
Na een lange poos moeten wachten, was nog niet alles helemaal in orde in het begin. De klantenservice heeft er zo veel mogelijk aan gedaan, tot we tevreden waren en de kattenbak goed werkte! Nu na al een lange tijd in gebruik, bevalt hij nog steeds erg goed, ook als er nu nog iets aan de hand is worden we zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen tot het opgelost is.

Risposta di Petlux
Absolute rubbish. Do not buy, they claim the Petlux v3 XXL works with all breeds of cats but it's entirely ignored our cats because they aren't giant breeds, so we've just got to throw the whole useless contraption in the bin after trying for weeks and going around in circles with the customer support team.

Risposta di Petlux
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.