Valutata 1 stelle su 5

Sjukt oseriöst företag. Varan kom inte förän efter att jag begärt återbetalning via Klarna. Sen skickade de inkassokrav på fakturan trots att jag aldrig fått någon faktura från dem. De lade då även... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Som jag sagt en gång tidigare, VÄRDELÖST!!!! Gör inte samma misstag som jag och beställ produkter härifrån.. för bakgrund kan ni läsa min första recension. Efter min förra recension hörde butiken av s... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Jag beställde ett buröverdrag efter nyår, och det drog ute på lite tiden, men det är väntat i och med röda dagar. När jag sedan mailade och frågade om status, fick jag snabbt svar trots att det var lå... Leggi di più

Scritti dall'azienda

Välkommen till Petcenter.se – där djurens behov, din trygghet och vår passion möts varje dag. 🐾Vår resa började med en djup kärlek till djur – hästar, hundar, katter, smådjur och akvariefiskar har alltid varit en naturlig del av vår vardag. Det engagemanget lade grunden till Petcenter. Med lång erfarenhet av djurhållning och ett brinnande intresse för djurens välmående har vi byggt en butik som sätter djuren först i alla led – från produktval till kundservice. Hos oss hittar du ett noga utvalt sortiment av premiumfoder, leksaker, tillbehör och omsorgsprodukter för alla typer av husdjur. Vi samarbetar med välkända varumärken och ser till att varje produkt uppfyller våra krav på kvalitet, funktion och trygghet. Vi på Petcenter tror att äkta kärlek till djur handlar om ansvar, kunskap och omtanke. Därför arbetar vi kontinuerligt för att erbjuda hållbara produkter, personlig rådgivning och inspiration till alla djurägare runt om i Sverige.Under kommande år planerar vi även att utöka vår verksamhet med en fysisk butik, där du som kund kan träffa vårt engagerade team och ta del av våra produkter på plats.

1,8

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Scammers

Scammers. Do not buy from them. Ordered 1 month ago and nothing arrived, no response from emails. Filling a police report.

20 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Asså det här företaget är ett skämt… De…

Asså det här företaget är ett skämt… De verkar inte ha förstått konceptet med Glada Kunder = Långsiktiga kunder. Precis som alla andra så kunde jag lägga en beställning på deras hemsida. Kontaktar Petcenter efter att ha väntat i 6 dagar utan någon uppdatering om att leveransen är på väg. DÅ meddelar de mig att fodret har varit slut sen INNAN jag lade ordern. Jag har skickat länkar till Konsumentverket som de förhoppningsvis lär sig någonting utav. Det här köpet innebar en merkostnad för mig som satte mig i en fruktansvärd ekonomisk sits under hela december (fick låna för att klara mig). Pinsamt men sant: Detta ledde till att jag inte kunde köpa till present till brorsdottern för jag gick 929 kr back pga Petcenter.

4 gennaio 2026

Köper inte igen

Mycket Bristfällig information om att varan inte fanns tillgänglig. Det framkom först ngn dag senare efter beställning o betalning.
Sena svar från kundtjänst som många gånger var standardiserade o likadana, dvs innehöll ingen ny information.
Har fortfarande inte fått tillbaka pengarna för varan som leveranstiden var så lång så jag makulerade ordern och skulle få summan återbetald.
Väljer inte petcenter igen.

19 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Det här kan inte vara ett seriöst…

Det här kan inte vara ett seriöst företag. Jag beställde två säckar hundfoder, efter massor av strul och mejlväxling får jag till slut min beställning, tror jag, men nej jag får då en av två säckar! Efter många fler mejl där dom skriver att dom skickat min beställning så har jag efter drygt 1,5 månad fortfarande inte fått resterande av min beställning och jag har krävt en återbetalning som förhoppningsvis är påväg. Jag kommer såklart aldrig beställa från detta företag igen och skulle inte rekommendera någon annan att göra det heller.

20 dicembre 2025

Fick inga varor

Fick inga varor. Fick efter mycket strul tag i dom på mail då jag ville höva köpet pga att jag inte fått några varor och att jag hade läst dåligt på nätet om dom. Fick till svar att dom inte hade råd att vara med i något program för flera hundra tusen för att få bra betyg på trustpilot. Fick pengarna tillbaka fort iaf.

19 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

HANDLA INTE AV PETCENTER!!

HANDLA INTE AV PETCENTER!!

Enormt dålig kommunikation, brist på uppdateringar i beställningen, och det var så lång leveranstid att jag kontaktade Klarna för att få tillbaka pengarna då Petcenter inte svarade.

Efter nästan 3 veckor kom beställningen, men inte till utlämningsombudet närmast mig utan på fel sida av stan.

Jag kommer aldrig beställa från Petcenter igen, oavsett hur låga priser dom har.
Läs recensionerna innan ni överväger att handla!!

2 dicembre 2025

Utebliven leverans

Beställde hundfoder och fick ingen leveransbesked. Kontaktade kundservice och fick höra att foder tog slut på lagret och att leveransen inväntas. Det gick över en vecka utan någon uppföljning. Jag skickade ett nytt mejl, utan svar. Följde med ett till mejlet och krävde återbetalning om inte leveransen sker omgående. Inget svar.

16 dicembre 2025

UNDVIK TILL VARJE PRIS!!

UNDVIK TILL VARJE PRIS!!
Rekomenderar ej. Beställde för snart en månad sedan, har inte fått det jag beställt och inte heller hört ett ljud från företaget, de svarar inte på ett enda mail man får. Rent svindleri, undvik denna försäljare.

1 dicembre 2025

Kraftigt försenad leverans

Kraftigt försenad leverans. Ingen kommunikation. Jag kommer inte beställa härifrån igen, när man beställer kattmat behöver man ju den inom angiven leveranstid och inte 3 veckor senare.

14 dicembre 2025
Valutata 2 stelle su 5

Mögeldoft

Själva hundtäcket var fint men när man öppnade plastpåsen som den låg i var allt fuktigt, vått och luktade unket. På gränsen till mögeldoft. Då det är nära jul finns inte tid att reklamera den då man ju inte hinner få en ny. Försöker istället torka,vädra o ev tvätta täcket själv för att få bort lukten. Tråkig första upplevelse mao!

10 dicembre 2025
Valutata 1 stelle su 5

Efter över 1 månad så avbryter man…

Efter över 1 månad så avbryter man ordern efter att jag klagat hos klarna.

Undvik detta företag!

Bedrägeri varning.
Och lustigt att alla som gett 5 stjärnor har 1 omdöme.
Något för trustpilot att kolla upp!
Hjälper trustpilot till med att lura folk?
Jag hoppas inte det!

11 dicembre 2025

Jag beställde hund mat

Jag beställde hund mat, började tycka att något var konstigt då jag aldrig fick att den skickat iväg mitt paket så jag kontaktade dem och dem påstod att när jag beställde så var varan slut i laget och att dem skulle få ny leverans på onsdagen och att dem då skickar det direkt men jag fick inget mail om att det var skickat så jag kontakta dem två dagar efter alltså på fredagen men nu vill dem inte svara längre alltså jag får inte mitt paket! Tacka gudarna att jag tog klarna så jag inte blev blåst på pengar också

10 dicembre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più