Een kerstboom besteld op 3 november, tot op heden nog geen confirmatiemail gehad. Reeds 2x een mail gestuurd = geen reactie. Nu te zien aan andere reacties zullen we waarschijnlijk ons geld kwijt zijn... Leggi di più
Begin november een bestelling geplaatst voor De Kerst Herten | Handgemaakt van Premium Hout × 1 Gehele Set (5 stuks) prijs 130 EURO. Op 8 november mail bekomen met tracking nr van YunExpress en sind... Leggi di più
Op 7 november Kerstboom besteld van €99,95. Kreeg pakketje geleverd in de brievenbus!! Daar past geen kerstboom in maar wel één of ander dom vogeltje. Direct gebeld met 06-86433756, momenteel niet in... Leggi di più
Le persone hanno visualizzato anche
Wat een oplichters!!
Wat een oplichters!!! Tuin er niet in want zoals zoveel mensen heb ik mijn bestelling ook nooit ontvangen. Nog heel even contact gehad per email met hun 'klantenservice', maar daarna bestond dat emailadres ook opeens niet meer. Geld weg.
Diep triest om over de rug van anderen je geld te verdienen
Net als velen voor mij ben ook ik erin getuind. Dacht een mooie en goede oplossing gevonden te hebben voor mijn vader in het verzorgingstehuis door een kant-en-klare kerstboom te kopen. Helaas ontving ik ook vijf weken later een belachelijk vogeltje. Diep triest om zo je geld over de rug van anderen te verdienen
Bestelling betaald voor 143 euro maar…
Bestelling betaald voor 143 euro maar in plaats van een kerstboom ontving ik een vogeltje.
Wat er mis gaat/ging dat de bestelling…
Wat er mis gaat/ging dat de bestelling gewoon niet wordt afgeleverd weg 69 .00 euro jammer jammer
Oplichters gezocht
Ook ik heb een kerstboom besteld en uiteraard niet ontvangen. Weg 99.95 euro. Je zal maar met moeite zo'n bedrag kunnen missen. Wat een enge mensen zijn er toch.
Eveneens een kerstboom besteld
Eveneens een kerstboom besteld. Wachten en wachten. Je ontvangt voor je 99,95 euro een k*** vogel. OPLICHTERS !!!!!!!!!!!!
Leg aub hun site plat.
Helaas ook wij hebben de kerstboom…
Helaas ook wij hebben de kerstboom besteld in okt en gekocht voor 69 euro. Weg geld. Inderdaad 1 mail gekregen met antwoord dat ie onderweg is. Maar nu ligt de website eruit en de beloofde datum is allang verstreken. Echt triest. Ik ga aangifte doen.
geen boom ontvangen wel een plastiek…
geen boom ontvangen wel een plastiek vogeltje
en na meerdere mailtjes geen antwoord dus deze website ie pure oplichterij
Auto besteld niks gekregen
Auto besteld betaald , niks ontvangen,nep site
Geld kwijt geen auto
Kan ook niet meer kijken wanneer het komt
Pas op oplichters
Niets kopen!!! Oplichters zootjes
Nog maals een zeer slechte zaak? Een Mega grote organisatie.
De vogel is letterlijk en figuurlijk…
De vogel is letterlijk en figuurlijk gevlogen! Kerstboom voor €120 besteld en 3 weken later zo’n plasticen k** vogeltje ontvangen. Website en e-mailadres uit de lucht. Wat een hufter!
Ik heb mijn kerstboom in september…
Ik heb mijn kerstboom in september besteld de kleinste een rode versierde.
69. Euro.
Heb nog steeds niets gehad.
Malefide bedrijf
Walgelijk
Kerstboom besteld 100€ betaald maar…
Kerstboom besteld 100€ betaald maar geen kerstboom ontvangen … oplichters 😡😡 dat ze zoals ieder fatsoenlijk mens hun geld verdienen en niet met bedrog 😡😢
Glas in lood vogeltjes besteld
Glas in lood vogeltjes besteld , wat krijg je ; gewoon een stuk plastic dat lijkt op glas in lood dus mijn teleurstelling bekend gemaakt aan hun en terugstuurkosten naar China zijn voor de klant dus ja dat kan ook oplopen naar €25 !! Kortom wat een teleurstelling en dus nooit weer wat bestellen via PERSONIFY !!
Ook ik ben opgelicht kerstboom besteld…
Ook ik ben opgelicht kerstboom besteld en betaald en er word niets geleverd stelletje schoften zijn het om zo veel mensen op te lichten bloedhonden zijn het.
Heb 3 november een kerstboom besteldt…
Heb 3 november een kerstboom besteldt nog steeds niet binnen heb de review gelezen van andere mensen schandalig geldt kwijt was toch 99 euro is hier iets aan te doen bericht mij op paulblok
Eind oktober een kerstboom besteld en…
Eind oktober een kerstboom besteld en betaald, nooit iets ontvangen. De website is uit de lucht, evenals het e-mailadres. Vieze oplichters, ik heb aangifte gedaan
Fraudeurs
Gewoon.schandalig zoals al vermeld in het nieuws maar ik had al ervoor besteld 139 euro voor een kerstboom en 3 beeldjes ik ontvang 1 beeldje en een vogeltje stop et echt schandalig ik kijk zowiezo om verdere stappen te zetten en ook schande aan fb als men een slecht woord durft zetten wordt je geblokkeerd maar valse verkopers worden niet aangepakt dit kan echt niet
Alles gaat mis met deze oplichtende…
Alles gaat mis met deze oplichtende aanbieder.
Ze reageren 1x op mail.
Geven je een Track & Trace, waarop je ziet dat er iets komt uit China.
Niet op de beloofde en geadverteerde 3-7 dagen.
Na 3 weken stuk plastic. Mr geen kerstboom van €99.95.
Geld weg via Duits banknummer.
Adressen om te reageren werken niet.
Aangifte gedaan.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.