Perfume Lounge - Amsterdam Recensioni

TrustScore 4 su 5

Dettagli dell'azienda

1. Profumeria

Scritti dall'azienda

Al meer dan 15 jaar is Perfume Lounge dé bestemming voor liefhebbers van niche parfums – zowel online als in onze boutique in Amsterdam. Onze collectie is met zorg samengesteld en biedt een mix van wereldwijd gerenommeerde merken naast avant-garde en opkomende parfumhuizen. Samen met ons gespecialiseerde team delen we met liefde onze kennis en helpen we je graag bij het vinden van een geur die echt bij je past. Met persoonlijk advies en een exclusieve selectie parfums hopen we iedereen die ons bezoekt een bijzondere geurbeleving te bieden.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

18 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non risultano inviti alla recensione recenti

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Tutte le recensioni

5 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Eseguiamo dei controlli sulle recensioni

Valutata 1 stelle su 5

Teleurstelling

Ik ben zeer ontevreden over LAbSolue 221 Eau de Parfum en over de service. Tien dagen geleden heb ik gemeld dat het parfum dat ik heb ontvangen niet voldoet aan de kwaliteitseisen. Het lijkt alsof het parfum is verdampt: de geur is zwak, blijft niet hangen en voelt aan als water met een licht geurtje. Dit staat in duidelijk contrast met de sample van hetzelfde merk, die wel sterk en langdurig was.

Ondanks mijn melding heb ik tot op heden geen oplossing aangeboden gekregen. Geen vervanging, geen terugbetaling, geen enkele reactie die laat zien dat ze het probleem serieus nemen.

Het product stelt teleur, maar de klantenservice nog meer.

12 settembre 2026

Highly recommend

Wonderful company with competent, friendly customer service and impeccable delivery times, packaging and little extra touches.
I've ordered three times and will definitely remain a loyal customer.

5 giugno 2026

Excellent!

I ordered some fragrances and samples from Perfume Lounge and all I can say is, they`ve done a wonderful job. When buying full bottles, my wishes for specific samples were always considered and when there was an issue, they reacted promptly and solved the problem gracefully. The bottles and sample vials are well packed and even marked as fragile (something I always ask for when buying perfumes, and some seller simply ignore this). I would love to buy more samples from them, but the shipping costs to Germany are a bit high for sample orders... But I will surely order from then again whenever I need a full size perfume!

14 gennaio 2025

Amazing experience, happy customer

We visited their shop during our trip to Amsterdam. Amazing place and staff. Great experience! And then we found out that they also sell online and ship to many other countries.
Since then, we made two purchases. No issues. 👌 Also, asked for specific samples with our orders - we were never let down.

29 novembre 2025

De Perfume Lounge is een waar geurenparadijs

De Perfume Lounge is een waar geurenparadijs. De geuren zijn kwalitatief goed, prijs/ kwaliteit is goed en de geuren zijn bijzonder en zijn geen merken die in de grote ketens worden verkocht. Het advies is vriendelijk en uitgebreid en helemaal toegespitst op de persoon. Het is duidelijk dat de dames veel kennis in huis hebben.

29 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Top winkel met fantastisch aanbod

Vakkundige en zeer vriendelijke mensen die me met veel geduld begeleid hebben naar m’n uiteindelijke keuze. Een enorm aanbod met fantastische geuren maakt dat ik mezelf elke keer weer een andere mooie fles gun. Top winkel dus!
Voor een echt mooi exclusief parfum kado moet je hierheen!!

6 marzo 2025

Fantastisch

Fantastische winkel met mensen die weten waar ze het over hebben. Prachtige en heerlijke parfums en advies op maat. Aanrader!!

28 marzo 2025
Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en een parfumhemel!

De mensen bij Perfume Lounge zijn echt geweldig — altijd vriendelijk, behulpzaam en met een geweldig gevoel voor wat bij je past. Hun advies klopt gewoon altijd. Dankzij hen heb ik een parfumcollectie opgebouwd waar ik elke dag van geniet. Mijn absolute lievelings zijn Maison Francis Kurkdjian - À la rose en BDK - Bouquet de Hongrie — allebei prachtig en elegant. Ze hebben zulke mooie merken in huis en ik blijf telkens weer ontdekken en uitbreiden. Volgende maand ga ik zeker weer langs. Een droomplek voor iedere parfumliefhebber.

3 aprile 2025

Prachtige Niche winkel in Amsterdam

Prachtige Niche winkel in Amsterdam
Heel goed advies en klanten service van de professionele medewerkers.
Ik raad iedereen aan om Perfumelounge een keer te bezoeken als je in Amsterdam bent, zelfs voor de mensen minder bekend met parfum.

7 aprile 2025

De PerfumeLounge in Amsterdam is een absolute aanrader

De unieke collectie hoogwaardige en avantgarde nichegeuren en het professionele advies maken een bezoek aan de PerfumeLounge tot een van mijn meest favoriete uitjes! Ook de Home & Lifestyle producten en de huidverzorgingsproducten zijn van hoge kwaliteit en een feest voor de zintuigen. Geen bezoek aan Amsterdam zonder een bezoek aan de PerfumeLounge.

2 aprile 2025
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più