Valutata 5 stelle su 5

Super snabb service ! Kundbemötandet var inget annat än perfekt , super trevliga! Hämtade paketet hos dom , fick en genom gång av min beställning bara för att säkerställa så att allt var okej ( Vi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

10/10. Snabb leverans, riktigt bra och fina parfymer! Flaskorna känns premium och även dofterna. Har testat andra företag och detta är i klart toppklass! Man märker att ni tänker på kundernas bästa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Riktigt bra parfymer för ett jäkla bra pris. Har testat många dupes från andra företag men inte känt att kvalitén varit den bästa. Märker stor skillnad på era och tycker de håller riktigt bra. Service... Leggi di più

1. Industria cosmetica
  2. Grossista di prodotti di bellezza
  3. Negozio di prodotti di bellezza
  4. Negozio di cosmetici
  5. Servizio di e-commerce
  6. Negozio di prodotti di bellezza e per il benessere

Scritti dall'azienda

Hej de unika med företaget är att vi säljer inspirerade parfymer till ett väldigt bra pris och just nu är det en stor efterfrågan på inspirerade parfymer

4,7

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Non ha risposto alle recensioni negative ricevute

Helt otroligt

Först och främst så var priset löjligt bra. Sen så var parfymerna fantastiska, paketen och automisern. Mycket bra service och snabbt leverans. Finns absolut inget att klaga på. Slösa inte era pengar hos Kicks och andra dyra ställen när ni har dessa här parfymer för mycket lägre pris och till minst lika bra om inte bättre kvalité.

23 marzo 2026
Valutata 4 stelle su 5

Jag beställde några parfymer och märkte…

Jag beställde några parfymer och märkte först att något blivit fel med leveransen. Enligt spårningen stod det att paketet hade hämtats ut i Malmö, trots att jag bor i Helsingborg. Jag kontaktade företaget och de tog tag i det direkt.

De var väldigt trevliga och hjälpsamma, undersökte saken och såg till att allt löste sig snabbt. Idag fick jag äntligen mina parfymer välpackade, i perfekt skick och de luktar exakt som jag förväntade mig!

Jag är supernöjd både med produkterna och kundservicen. Rekommenderar verkligen detta företaget 💯💯

13 novembre 2025
Valutata 5 stelle su 5

Parfymerna är väldigt lika originalet…

Parfymerna är väldigt lika originalet direkt från första sprayen vilken man blir jätte glad över. Mina 2 favoriter av dom jag köpte är Gris charnel extrait och Baccarat rouge som är väldigt fina dofter. Ägarna är också väldigt trevliga och dom är snabba på att svara om man har frågor

11 novembre 2025

A Scented Journey Worth Trying

I recently discovered this perfume company through a friend and I couldn’t be more impressed. From the moment I visited their website, I was drawn in by the elegant design and the variety of scents available here. It doesn’t matter whether you’re into fresh, floral deep and musky, there’s something here to purchase for everyone.

The quality of the perfumes are really good and they smell luxurious, furthermore last they last all day without being too overpowering. The guys that works here are really friendly and helps you with everything you need to find the perfect fragrance. I’ll for sure revisit and order more fragrances in the future for me and the family.

9 ottobre 2025
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più