Lucas er helt igennem fantastisk servicemindede! han svarer på under 10 minutter, uanset tidspunkt eller dag. Han går altid det ekstra skridt for en og behandler ens side/sider som hans egen. Kvalitet... Leggi di più
Bedste anbefalinger herfra! Lucas har ydet helt igennem fantastisk service i forbindelse med host skifte. Svaret uddybende på alle mine spørgsmål og hele tiden holdt mig opdateret. Man kan virkel... Leggi di più
Ganske enkelt en fremragende hosting provider. Superhurtig server og uovertruffen support. Fik hjælp til overflytning af hjemmesider og mails, således at intet gik tabt, uden at skulle betale... Leggi di più
Hold nu magle det spiller det her! Kører en WP side med WPML og en Woocommerce shop, og selv inden optimering af siden og caching plugin, kører siden lynende hurtig og stabil. Support er top notch... Leggi di più
Leeuwenstraat 57C, 1211ET, Hilversum, Paesi Bassi
- support@perfgrid.com
- perfgrid.com
Non risultano inviti alla recensione recenti
Le persone hanno visualizzato anche
Super effektiv og god service
Super effektiv og god service
Har netop skiftet fra One.com og har fået en hurtigere side og faktisk til en bedre pris. Hurtig svar på spørgsmål, effektiv ved overgang til deres nye server.
Kan klart anbefales.
vh Thomas

Risposta di PerfGrid
god og pro service når tingene bare…
god og pro service når tingene bare skal virke

Risposta di PerfGrid
Hosting4Real lever fuldt op til…
Hosting4Real lever fuldt op til forventningerne. Hurtig og ikke mindst dansk support. Ingen problemer med "nede tid".

verdens bedste hosting...
jeg har været ovenud tilfreds med både service, oppe tid, hastighed, optimering og vedligeholdelse. aldrig har jeg været et sted hvor man kan få support på selv de mindste ting kl 23.30 en søndag.
jeg skiftede til hosting4real tilbage da meebox blev opkøbt af unoeuro og jeg har ikke set mig tilbage siden. Lucas gik til tasterne og hjalp folk med tekniske forklaringer uden at være selvpromoverende. den server jeg købte ved ham har været klippe stabil og jeg har langt bedre optimering hos ham end jeg nogensinde har haft på min shop. han stillede et gratis cdn til rådighed og hjalp sågar med opsætning af den i WordPress... jeg har været go
lad for den tid jeg har været der og har endda tilkøbt endnu en server ved Lucas da jeg ville dele mine skriver lidt op

Kun positive oplevelser
Kun positive oplevelser
Jeg har benyttet mig af Hosting4Real i mere end et år nu, og jeg har kun haft positive oplevelser. Ingen nedetid, god service og kompetente folk bag skærmen. Meget tilfreds!

Risposta di PerfGrid
Super god hjælp og vejledning
Super god hjælp og vejledning, hele vejen

Risposta di PerfGrid
Jeg er ovenud tilfreds med den service…
Jeg er ovenud tilfreds med den service vi får hos Hosting4Real - bedre og mere kompetent service skal man virkelig lede længe efter!

Hurtig, stabil og nemt
Efter vi er skiftet til Hosting4Real, har vi langt færre time-outs (dvs. ingen), og sitet har aldrig været så hurtigt. Varme anbefalinger herfra.

Hurtigt og stabilt
Jeg har en webshop hostet hos H4R, og jeg har endnu til gode at opleve nogen former for problemer. Enkelte gange har jeg haft spørgsmål, hvor supporten har været super hurtige til at svare.

Risposta di PerfGrid
Fremragende hostingudbyder med en helt…
Fremragende hostingudbyder med en helt ekstraordinær god service på supporten. Når jeg har haft brug for hjælp, så har Lucas været helt fantastisk hjælpsom på alle tider af døgnet, og været hurtig til at svare. Kan varmt anbefale Hosting4Real!

Helt igennem fantastisk webhost
Helt igennem fantastisk webhost, med en utrolig support! Løser dine problemer døgnet rundt, og er behjælpelige selv om søndagen!
Fortjener 10 stjerner!

Fabelagtig hastighed og uovertruffen support 24/7
Jeg har prøvet mange webhosts i Danmark og i udlandet i min søgen efter den bedste hastighed til mine WordPress sites, samt den bedste support.
Jeg har nu haft en del sites hostet hos Hosting4Real i flere måneder. Hastigheden er fantastisk og supporten er endnu bedre. Jeg tvivler på at der findes bedre hosting til WordPress med dansk support.

Risposta di PerfGrid
Jeg driver en større madblog og…
Jeg driver en større madblog og oplevede før jeg skiftede til Hosting4real en masse nedbrud og langsomme svartider.
Der har ikke været et eneste nedbrud siden skiftet og min side er blevet super hurtig. Lucas er fænomenal og hurtig til at hjælpe, faktisk får man en service ud over hvad man kan forvente i hosting-sammenhæng.
Jeg er fuldt tilfreds og anbefaler glad og gerne Hosting4real.
Mange hilsner
Gitte Noget i ovnen hos Bagenørden

Risposta di PerfGrid
Er forholdsvis ny kunde hos dem og har…
Er forholdsvis ny kunde hos dem og har kun oplevet superservice og min hjemmeside har aldrig været så hurtig.
Kan anbefales herfra

Risposta di PerfGrid
Har aldrig oplevet fejl eller nedbrud i…
Har aldrig oplevet fejl eller nedbrud i de år, jeg har anvendt Hosting4real i min forretning. Kan kun anbefale dem.

Risposta di PerfGrid
Vi manglede en hurtigere server med et…
Vi manglede en hurtigere server med et godt cpanel.
Det fik vi!
Den ene blev flyttet super hurtigt og var klar til brug, endda sammen med de ønskede mail konti.
Lucas er vanvittig kompetent og professionel.
Kan kun anbefales med 5 stjerner...

Fantastisk service
Fantastisk service!
Jeg kan kun varmt anbefale Hosting4Real, jeg har sjældent oplevet mere kompetent, tålmodig og hurtig service! Det er top kvalitet hele vejen igennem, både produkter og support. Det kan godt være at setuppet er lidt teknisk, men der er oceaner af hjælp at hente i supporten og til gengæld er ens hjemmeside i de bedste hænder når det gælder stabilitet, hastighed og server performance.

Risposta di PerfGrid
Super hosting og meget hurtig og MEGET…
Super hosting og meget hurtig og MEGET kompetent support, de ved virkelig hvad de snakker om

Har prøvet både Unoeuro og DanDomain
Har prøvet både Unoeuro og DanDomain - ingen af dem kan måle sig med Hosting4Real. Vores webshop blev meget hurtigere efter vi skiftede. Specielt tak til Lucas en suveræn kundeservice.