Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem Private Car Selection & Kasper. Først en VW Passat CC og senere en Tesla Model S. Begge gange oplevede jeg super god service og s... Leggi di più
Jeg har netop leaset en bil gennem Private Car Selection, og hele forløbet har været en super positiv oplevelse. Kasper var professionel fra start til slut, lyttede virkelig til mine behov og ønsker... Leggi di più
Vi har samlet alle vores erhvervsleasinger hos Kasper - og det spiller bare! Processen er super enkel og nem, og Kasper står klar til at sørge for det hele. Det har været et større arbejde at sk... Leggi di più
Hos Private Car Selection specialiserer vi os i leasingaftaler, salg og formidling af biler til et lukket netværk. Med mere end 20 års samlet erfaring i leasingbranchen, har vi opbygget et stort netværk både i indland og udland. Vores tilgang adskiller sig fra traditionelle leasingselskaber og bilforhandlere ved at tilbyde skræddersyede løsninger til en selektiv kundekreds.
Danimarca
- kontakt@pcars.dk
- pcars.dk
Jeg kan varmt anbefale Private Car…
Jeg kan varmt anbefale Private Car Selection! Super service, lynhurtig svar/besvar tid, fremragende professionel hjælp. Min sædvanlige stress og sved på panden når jeg prøve på, at begå mig i en for mig, uoverskuelig branche, blev hos Kasper og Private Car Selection til en virkelig god og tryg oplevelse!
På få dage blev min bil solgt til en fremragende pris. Tusind tak til Kasper som passende nok hedder Juul til efternavn 🫶🏾
Ingen kompromis
Kasper har hjulpet mig i mål med at gå i mindst mulig tab på min gamle touareg og muliggjort min drøm at få min RS6 C7. Altid behjælpelig, hurtig besvarelse og ikke mindst priser der er til at forstå.
11/10 !
Helt eminent service
Helt eminent service. Høj tilgængelighed og mine/vores behov bliver altid mødt.
Vi har været super glade for vores samarbejder so far - og kommer helt sikkert tilbage.
Kæmpe anbefaling her fra!
Har handlet bil hos Kasper et par gange…
Har handlet bil hos Kasper et par gange og jeg kommer helt sikkert igen - han har en super fed tilgang til tingene og er altid rolig og tryg og snakke med.
Han levere altid og man kan regne med det han siger👌
Kasper hjalp mig med at sælge min…
Kasper hjalp mig med at sælge min superfede 992 i de aller laveste markeds måneder i januar-februar 2024, i en periode hvor selv Porsche København, som jeg leasede bilen fra, ikke ville hjælpe mig. Service niveauet var superhøj og meget personlig og nærværende. Jeg fik nærmest fornemmelsen af, at det var hans egen bil, han var ved at sælge. Ville ikke gå på kompromis med pris og køber. Han fik den også på næsten mirakuløs vis solgt på tilfredsstillende vis. Kan kun anbefale, hvis man har en særlig bil, som man næsten ikke vil af med og har brug for super professionel service 😊👍
Her er man bare i sikker havn
Her er man bare i sikker havn. Absolut ærlighed og åbenhed og du føler med det samme at her er et firma, som lægger sjæl og kræfter i at give dig den bedste oplevelse og tryghed i en ellers ret grumset branche.
Private Car Selection får mine absolut bedste anbefalinger.
Jeg har haft en fantastisk oplevelse…
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease biler gennem pcars.dk. Fra første kontakt og gennem hele processen har deres service været i særklasse.
Det har været en fornøjelse. Medarbejderne har været ekstremt imødekommende og hjælpsomme hele vejen igennem.
Da jeg skulle skifte bil, var Kasper særligt professionel og effektiv. Han gjorde det nemt for mig at komme af med min gamle bil og få en ny. Jeg følte mig godt taget hånd om under hele forløbet.
Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der er på udkig efter en pålidelig og kundevenlig biludlejer. De har gjort min leasing-oplevelse sømløs og stressfri. Jeg vil helt sikkert bruge dem igen, næste gang jeg har brug for en leasingbil.
Altid den bedste service og betjening
Altid den bedste service og betjening, når man leaser bil hos Kasper.
Kan 100% anbefale Kasper ! Fem stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
5 stjerner - Fantastisk oplevelse!
Jeg har netop købt en bil hos Kasper, og jeg er virkelig tilfreds! Hele processen var enkel og professionel. Kasper var imødekommende og gav mig god rådgivning, så jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Bilen var i topstand, og jeg kunne hurtigt mærke, at han kun sælger kvalitet. Kan klart anbefale ham!
Service i højsædet
Har været meget glad for den rådgivning jeg fået af Kasper på min bmw de sidste 2 år. De største anbefalinger herfra.
Top klasse service!
Top klasse service!! Om du skal lease eller sælge, så er Kasper klar med en hurtig og fordelagtig løsning!
Klart en anbefaling at benytte sig af Kasper (Private Car Selection)
Stor ros til Private Car Selection!
Stor ros til Private Car Selection!
Jeg har haft en fantastisk oplevelse med at lease bil hos Kasper.
De tilbyder et bredt udvalg af biler til konkurrencedygtige priser, og deres kundeservice er altid hjælpsom og venlig. Processen med at lease en bil var hurtig og enkel, og jeg har været meget tilfreds med min bil. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der overvejer leasing!
Rigtig god oplevelse.
Jeg kan klart anbefale Private Car Selection. Jeg havde en rigtig god oplevelse da jeg leasede min bil af Kasper. Man føler sig i gode hænder når man snakker med Kasper. Han gør meget for at finde netop den bil man søger. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har leaset bil hos Private Car Selection.
Bedste service! Vil kun bruge Private Car Selection.
Jeg har brugt Private Car Selection til at lease en privat bil, og har aldrig oplevet så god service før. Helt fra rådgivning omkring hvilken bil der passede mig behov, til at finde den rigtige, med det rigtige udstyr og selve levering/klargøring. Kasper og teamet har fuldstændig styr på det og man føler sig virkelig tryg, ved at være kunde ved dem. Kommer aldrig til at lease ved andre. Stor anbefaling.
Perfekt service
Rigtig god og fin vejledning.Der er ingen slinger i valsen hvis man stiller et specifikt spørgsmål.
Fantastisk service
Fantastisk service
Skaffede hurtigt bilen og fik den meget kort tid efter
Hurtigt til at svare
Bare en fantastisk oplevelse
Kæmpe anbefaling fra mig af
Meget tilfreds
Meget venlig at snakke med, hurtig, fik bilen efter bare 3 dage, meget tilfreds
2 gang jeg lease igennem Kasper
Ville aldrig bruge andre
Ville aldrig bruge andre! Fungerer altid til perfektion. Ovenud tilfreds med alle de 5 biler jeg har leaset gennem Private Car Selection. Kan kun anbefale til alle andre!
Styr på deres s**t
Kasper og teamet er bare fantastiske. Jeg havde fornøjelsen af at skulle have en EQC400, og den blev skaffet på rekordtid, oversteg alle forventninger i forhold til stand og udstyr. De har bare styr på deres s**t, og der bliver sørget for en fra A til Z.
Kan varmt anbefale dem