4,4

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Dygtig elektriker på en lørdag

Jeg havde besøg af P. B. Nordic El-Service, og jeg er utrolig tilfreds med deres arbejde. De fandt hurtigt fejlen, som viste sig at være et kabel på loftet, hvor en rotte havde spist og gnavet i kablet. Det var ikke en nem opgave, men de lokaliserede problemet hurtigt og fik det repareret med det samme.

Super professionel og hurtig service hele vejen igennem. Elektrikeren var venlig, forklarede alt tydeligt og sørgede for, at alt virkede perfekt igen, inden han kørte. Man kan virkelig mærke, at de ved, hvad de laver.

Kan varmt anbefale P. B. Nordic El-Service til alle, der har brug for en dygtig og pålidelig elektriker.

22 maggio 2026

Jeg havde brug for et akut udkald i…

Jeg havde brug for et akut udkald i påsken på grund af en kortslutning i min gulvføler, og her fik jeg virkelig god hjælp. Prisen var selvfølgelig højere end normalt, men det er helt forståeligt, når det er en helligdag og et akut besøg.
Elektrikeren var hurtig til at rykke ud, professionel i sin tilgang og fandt hurtigt fejlen. Jeg er især imponeret over indsatsen og den grundige løsning på problemet – det gav en stor tryghed.
Alt i alt en rigtig god oplevelse under pressede omstændigheder. Kan klart anbefales, hvis man står i en akut situation.

5 aprile 2026

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse. 😊
Vores HPFI relæ blev ved med at slå fra en lørdag formiddag uden at vi vidste hvorfor. Pb Nordic kom indenfor 1 time for at hjælpe. Han arbejdede hurtigt og effektivt. Han fandt fejlen (vand var kommet ind i vores udendørs stikkontakt) og fik denne afinstalleret. Fin pris ift akut udrykning en lørdag formiddag. Prisen svarede fuldstændig til hvad der var oplyst på hjemmesiden.
Sød, venlig og effektiv elektriker. Kan klart anbefales.

7 febbraio 2026

Jeg havde brug for akut hjælp

Jeg havde brug for akut hjælp, da en sikring i kabelskabet sprang, og strømmen forsvandt. PB Nordic El-Service rykkede hurtigt ud og fik løst problemet professionelt og effektivt. Elektrikeren var venlig, forklarede hvad der var galt, og sørgede for at alt virkede igen, før han gik. Rigtig god service og tryg oplevelse – kan klart anbefales, hvis man står med et akut el-problem.

5 febbraio 2026

Jeg fik lavet el-installationerne i mit…

Jeg fik lavet el-installationerne i mit nye køkken af P.B. Nordic El-Service, og jeg er meget tilfreds med hele forløbet. Arbejdet blev udført professionelt, grundigt og til tiden. Elektrikeren var imødekommende, gav god rådgivning undervejs og sørgede for, at alt fungerede perfekt, inden han gik.
Der blev taget hensyn til både funktionalitet og finish, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem. Jeg kan klart anbefale P.B. Nordic El-Service til andre, der har brug for en dygtig og pålidelig elektriker.

29 gennaio 2026

Hurtig og pålidelig elvagt

Hurtig og pålidelig elvagt! Fik brug for en akut elektriker på Amager, og de rykkede hurtigt ud. Problemet blev løst effektivt, og elektrikeren var både venlig og professionel. Kan klart anbefales!

14 marzo 2025

Godt arbejde

Super spartel- og malerarbejde. Havde mulighed for at komme hurtigt igang, da jeg sagde, at det drejede sig om en hastesag, og meget venlige og dygtige folk, der virkelig knokler igennem og gør et flot stykke arbejde.

6 ottobre 2015