Fantastisk service Skrev til Christian om pris på en Porsche Taycan der stod Freiburg om mandagen, fik en pris samme eftermiddag, gjorde ham i samme mail opmærksom på at jeg havde en BMW i4M50... Leggi di più

Det har været en super god proces at købe bil gennem PB Mobility. Både Philip og Christian er begge super og virkelig servicemindede. Jeg købte en næsten ny Mercedes importeret fra Tyskland til en r... Leggi di più

Jeg skulle have en nyere elbil, men ønskede en løsning, der var mere prisvenlig og bedre udstyret end det, man typisk finder på det danske marked. Christian fra PB-Mobility hjalp mig hele vejen og... Leggi di più

Jeg har netop købt en Polestar 2 gennem P.B Mobility (2. Bil jeg handler) - og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Hele processen var super professionel, ærlig og tryg fra start til slut. Phillip brænd... Leggi di più

1. Servizio di leasing di auto

Leasing og salg med fokus på kvalitet og skræddersyede løsninger. Vi kombinerer erfaring, pålidelighed og en løsningsorienteret tilgang for at skabe værdi, relationer og unik køreglæde.

4,7

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

Kæmpe anbefaling herfra

Kæmpe anbefaling herfra! P.B Mobility er top professionel og har min Porsche til salg, jeg vil til hver en tid vælge Phillip at sælge mine biler og ikke mindst hjælpe mig med at finde den nye bil jeg skal have! Der er styr på tingende fra start til slut!

1 marzo 2025

Phillip

Phillip, hjælp med at få en Range Rover hjem.
Den stod klar til mig en uge efter med Plader på.
Alt i alt en god og hurtig service.

5 marzo 2025

Ekstraordinær service!

Vil 100% anbefale Philip. Han var ved at andet leasingselvskab inden det, hvor min nuværende bil er leaset fra. Super go mand, og hjælpen man får er i top top klasse. Du føler dig tryg og sikker fra første gang du ser din drømme bil, til du har nøglerne i hånden. Nu hvor han har startet sit eget, vil jeg ik andet end at anbefale ham 110%, da han er den rette mand til at finde den helt perfekte sommerbil til jer.

8 agosto 2024

Kunne man give 100 Stjerne så gjorde…

Kunne man give 100 Stjerne så gjorde jeg helt sikkert det! P.B Mobility sørger for du, kan føle dig tryg hele vejen igennem ved din leasing aftale og Phillip han er med dig fra start til slut med alle kontrakter sørger for du har alt med OGSÅ Det med småt! P.B Mobility er virkelig en virksomhed der har helt styr på service og kvalitet !

25 febbraio 2025