Het deel van de klantenopvolging is flexible opgezet, zodat je zelf kan bepalen of je al dan niet per factuur een aanmaning stuurt of een totaal overzicht stuurt met de status van de factuur hiero... Leggi di più

Programma werkt goed en doet wat je ervan mag verwachten. Verbetering wel mogelijk door zelf meer instellingen te kunnen aanpassen om het gebruik aan te kunnen passen aan onze wensen.
L'azienda ha risposto
Implementatie verliep soepel. Zeer goed ondersteund en begeleid bij de implementatie door Mark Elema! Koppeling met Visma.net was snel gerealiseerd en de door Payt uit te voeren stappen goed weergev... Leggi di più
Wij werken nu 1.5 jaar samen met Payt. Als startende ondernemer heb je veel zaken waar je druk mee bent. Payt heeft ons onwijs goed geholpen met het opzetten van de factoring van onze praktijk naar on... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Payt
Scritti dall'azienda
De meeste complete software
Payt is de meest complete software en marktleider op het gebied van debiteurenbeheer. Met de slimme software worden repetitieve taken allemaal geautomatiseerd, waardoor onze klanten zich kunnen focussen op hun core-business. De software herinnert debiteuren geautomatiseerd aan openstaande facturen, zonder de controle en het persoonlijke contact te verliezen. Meer weten? Download brochure > Een persoonlijk gesprek met één van onze adviseurs aanvragen? Dat kan! Vraag adviesgesprek aan >Payt
Scritti dall'azienda

- Snelle en veilige factuurafhandeling voor elke organisatie
- Zorg voor meer overzicht, verbeter de cashflow van je organisatie en verklein financiële risico's. Get it. Payt.
Waagstraat 4, 9712 JX, Groningen, Paesi Bassi
- +31 85 0021 960
- info@paytsoftware.com
- paytsoftware.com

Ook een tevreden Payt klant?
Ha risposto al 80% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 24 ore
Le persone hanno visualizzato anche
Ik werk graag met Payt
Ik werk graag met Payt. Het is een overzichtelijk en duidelijk programma.
Gewoon een superleuke partij om mee…
Gewoon een superleuke partij om mee samen te werken. Persoonlijk en korte lijntjes. Precies waar wij als praktijk ook voor staan.
Payt is prettig en overzichtelijk
Payt is een prettig en overzichtelijk pakket dat ons helpt om onze debiteuren te beheren. Service support via de Chat is snel en van hoge kwaliteit. Maarten Vermaak Trends ICT
Wij zijn erg blij met Payt
Wij zijn erg blij met Payt. Zeker ook met de verbeterde overzichten. Is nu beter te zien wat openstaat wat niet.
Snel en goed
We werken inmiddels al vele jaren met Payt. En zonder meer prettig. Snelle support als het nodig is maar dat komt eigenlijk zelden voor. Systeem werkt gewoon lekker en zonder problemen.
Fijn programma om mee te werken
Fijn programma om mee te werken. Scheelt ons veel werk.
Makkelijk werkbaar programma
Makkelijk werkbaar programma, goed inzicht. Fijn dashbord
Payt ontzorgt
Payt ontzorgt op het gebied van debiteurenbeheer. We zijn met 2000 klanten nu veel minder tijd kwijt aan het treffen van regelingen, incassotraject en aanmanen. Ook berichten sturen naar klanten en vice versa gaat een stuk eenvoudiger.
Nette klantenservice
Het systeem doet wat het moet doen
Het systeem doet wat het moet doen. De klantenservice is goed, snel en betrouwbaar.
neemt heel veel standaard werk uit handen
Payt neemt heel veel standaard werk uit handen,
Het werkt fijn
Het werkt fijn, soms wel even zoeken naar de juiste handelingen. Maar ligt mogelijk ook aan de gebruiker 😉
Sk plastische chirurgie

Risposta di Payt
Debiteurenstand enorm verbeterd
Alles op 1 plek vastgelegd
Alles op 1 plek vastgelegd, overzichtelijke structuur en mogelijkheid om via QR-code te laten betalen.
Fijne samenwerking
Fijne samenwerking, altijd erg behulpzaam en snel bereikbaar.
alle factuur informatie in één…
alle factuur informatie in één overzicht.
Fijn en overzichtelijk systeem
Payt is een fijn en overzichtelijk systeem dat ons helpt om het facturatie- en incassoproces een stuk efficiënter te maken. Gebruiksvriendelijk, duidelijk en met goede support. We zijn zeer tevreden!
Fina Aniceto Castilla
Vercoma Communicatie Systemen B.V.
Software doet goed wat het doen moet
Software doet goed wat het doen moet. Bij vragen en advies krijg je snel en goed antwoord
Ik werk al jaren met Payt en ben er…
Ik werk al jaren met Payt en ben er zeer blij mee.
Het is erg efficiënt en haalt mij veel handmatig werk uit handen
Gemak en functionaliteit
ProMedia is erg blij met het gemak waarop Payt te gebruiken is en de functionaliteiten die het pakket aanbiedt. We krijgen elke dag nieuwe inzichten doordat de mogelijkheden met Payt eindeloos zijn.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.